2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım omurganın üst kısmında fıtık değil daha çok düzleşme görülür o uyuşma yapıyor olabilir ama elde parmaklarda var mı uyuşma ona da bakmak lazım. Mr çektirmeni öneririm pek çok sebep olabilir geçmiş olsun 🙏🏻
Benim sağ el parmaklarda başladı uyuşma yaklaşık 15 gündür bi problem olurmu kuzum bende anestezi yüzünden diye düşünüyorum

Kizlar bayadir yazmiyorum.

3 ayi dolduran annelere birsey soracağım cocuklarinizin boy kilo durumu ne oldu?

Bir de eller buz gibi diye konusuldugunu yakaladim, ilay 1 haftadır demir ilaci iciyor elleri isindi.

3 ayi dolduran annelere birsey soracağım cocuklarinizin boy kilo durumu ne oldu?

Bir de eller buz gibi diye konusuldugunu yakaladim, ilay 1 haftadır demir ilaci iciyor elleri isindi.
Bu hafta hem kontrole gidip hem özel aşılarını yaptıracağım.
Durumu buraya yazarım.

Biz de yarın gideceğiz yazarım ama kilosu şu an 5700-5800 falan. Evdeki tartıda kendimle birlikte ölçüyorum 😂

Canım senin minnoş çok mu gazlıydı?
Sabah akşam kendin kimyon çayı içiyor musun? Damla ne kullanıyorsun?
yok artık o gaz problemi azaldı ama ben yine neo babay veriyorum ve sab simplex ( ama kestim şuan sab simplexi kullanmıyorum )
Bence benim kız ağlamaya alıştı çünkü çok belli yalandan ağladığı🥴🥴🥴 sadece ağlasın diye ağlıyor

Durumu buraya yazarım.
Evcar aşıları konuşmuştuk. Biz de bu hafta yaptıralım diyoruz ama eşim rotayı şimdi menenjiti 9. Aya bırakalım diyor. Birkaç yerde 9. Ay daha iyi olur diye duyduk. Bilemiyorum ne yapacağımı biz gibi 9. Ay düşünen var mı menenjiti 🙄

yok artık o gaz problemi azaldı ama ben yine neo babay veriyorum ve sab simplex ( ama kestim şuan sab simplexi kullanmıyorum )
Bence benim kız ağlamaya alıştı çünkü çok belli yalandan ağladığı🥴🥴🥴 sadece ağlasın diye ağlıyor
Kıbrıs canım senin hayatın baya yoğun geçiyor 😅 doğumdan sonra kaç kilo verdin?

Durumu buraya yazarım.

Biz de yarın gideceğiz yazarım ama kilosu şu an 5700-5800 falan. Evdeki tartıda kendimle birlikte ölçüyorum 😂

Ay beni etiketlemeyi unutmayin, Ilay'in boyu da uzun cikti. Bugun baska bir doktora gorunduk kafasi icin, boy da uzun cikinca sizleri merak ettim.

Kesintisiz ağlıyor diyorsun ya onun için sordum bir rahatsızlıktan mı diye düşündüm
O zaman bu hanımefendi sana çok nazlanıyor ☺️

Kızlar Kocaeli Bursa ya da İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı..
Kocaeli şehir hastanesi çocuk polikliniğinde çalışıyordum orda Nazan abak var kendisinden çok memnunum kesin çözüm bulup ona göre hareket ediyor hastalarına gidebilirseniz tavsiye ederim bizim de doktorumuz

Evcar aşıları konuşmuştuk. Biz de bu hafta yaptıralım diyoruz ama eşim rotayı şimdi menenjiti 9. Aya bırakalım diyor. Birkaç yerde 9. Ay daha iyi olur diye duyduk. Bilemiyorum ne yapacağımı biz gibi 9. Ay düşünen var mı menenjiti 🙄
Doktorunuz ne dedi acaba? Açıkçası ben erkenden emniyeti almak için yaptırıyorum tabii ki sonra da yaptırılabiliyor.

Doktorunuz ne dedi acaba? Açıkçası ben erkenden emniyeti almak için yaptırıyorum tabii ki sonra da yaptırılabiliyor.
Doktorumuzla daha yarın konuşacağız 😅 biz şehre yeni geldik. Doğumu da başka yerde yapınca kendimize uygun çocuk doktoru bulmaya çalışıyoruz 😬

Evet nasılsın bir sorun yoktur umarım 🙏

Boyu evde ölçtük 60 62 cm gibi bişey kilosu da 4400 gr canım

Bizimkinin elleri çok oynadığında soğuyor yoksa evin ısısı iyi ama evet demir eksikliği de yapıyor

Back
X