- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Ben hergün böyleyim maalesef anca saat 2,3 te kahvaltı yaparım , biraz önce yedim çok şükürNormalde sabah yaparım ama başım o kadar ağrıyordu ki bu saate kaldı , sende çok gecikmeden yap sütün etkilenmesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hergün böyleyim maalesef anca saat 2,3 te kahvaltı yaparım , biraz önce yedim çok şükürNormalde sabah yaparım ama başım o kadar ağrıyordu ki bu saate kaldı , sende çok gecikmeden yap sütün etkilenmesin
Benim sağ el parmaklarda başladı uyuşma yaklaşık 15 gündür bi problem olurmu kuzum bende anestezi yüzünden diye düşünüyorumCanım omurganın üst kısmında fıtık değil daha çok düzleşme görülür o uyuşma yapıyor olabilir ama elde parmaklarda var mı uyuşma ona da bakmak lazım. Mr çektirmeni öneririm pek çok sebep olabilir geçmiş olsun![]()
Benimde yanaklar öyleBenimde bebeğimin yanakları uzun süredir böyle sizindemi böyleydi alnında da var aynı sekilde
Anadolu yakası dr filiz Harputluoğlu özel muayenehanesinde hizmet veriyorKızlar Kocaeli Bursa ya da İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı..
Bir şey kullanıyor musunuz?Benimde bebeğimin yanakları uzun süredir böyle sizindemi böyleydi alnında da var aynı sekilde
Canım senin minnoş çok mu gazlıydı?Gece uyudu diye sevindim 3 saattir aralıksız ağlıyorne emiyor ne oynuyor ne uyuyor sadece bağırıyor
![]()
Bu hafta hem kontrole gidip hem özel aşılarını yaptıracağım.Kizlar bayadir yazmiyorum.
3 ayi dolduran annelere birsey soracağım cocuklarinizin boy kilo durumu ne oldu?
Bir de eller buz gibi diye konusuldugunu yakaladim, ilay 1 haftadır demir ilaci iciyor elleri isindi.
Biz de yarın gideceğiz yazarım ama kilosu şu an 5700-5800 falan. Evdeki tartıda kendimle birlikte ölçüyorumKizlar bayadir yazmiyorum.
3 ayi dolduran annelere birsey soracağım cocuklarinizin boy kilo durumu ne oldu?
Bir de eller buz gibi diye konusuldugunu yakaladim, ilay 1 haftadır demir ilaci iciyor elleri isindi.
yok artık o gaz problemi azaldı ama ben yine neo babay veriyorum ve sab simplex ( ama kestim şuan sab simplexi kullanmıyorum )Canım senin minnoş çok mu gazlıydı?
Sabah akşam kendin kimyon çayı içiyor musun? Damla ne kullanıyorsun?
Evcar aşıları konuşmuştuk. Biz de bu hafta yaptıralım diyoruz ama eşim rotayı şimdi menenjiti 9. Aya bırakalım diyor. Birkaç yerde 9. Ay daha iyi olur diye duyduk. Bilemiyorum ne yapacağımı biz gibi 9. Ay düşünen var mı menenjitiBu hafta hem kontrole gidip hem özel aşılarını yaptıracağım.
Durumu buraya yazarım.
Kıbrıs canım senin hayatın baya yoğun geçiyoryok artık o gaz problemi azaldı ama ben yine neo babay veriyorum ve sab simplex ( ama kestim şuan sab simplexi kullanmıyorum )
Bence benim kız ağlamaya alıştı çünkü çok belli yalandan ağladığısadece ağlasın diye ağlıyor
Bu hafta hem kontrole gidip hem özel aşılarını yaptıracağım.
Durumu buraya yazarım.
Biz de yarın gideceğiz yazarım ama kilosu şu an 5700-5800 falan. Evdeki tartıda kendimle birlikte ölçüyorum![]()
Kesintisiz ağlıyor diyorsun ya onun için sordum bir rahatsızlıktan mı diye düşündümyok artık o gaz problemi azaldı ama ben yine neo babay veriyorum ve sab simplex ( ama kestim şuan sab simplexi kullanmıyorum )
Bence benim kız ağlamaya alıştı çünkü çok belli yalandan ağladığısadece ağlasın diye ağlıyor
Kocaeli şehir hastanesi çocuk polikliniğinde çalışıyordum orda Nazan abak var kendisinden çok memnunum kesin çözüm bulup ona göre hareket ediyor hastalarına gidebilirseniz tavsiye ederim bizim de doktorumuzKızlar Kocaeli Bursa ya da İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı..
Doktorunuz ne dedi acaba? Açıkçası ben erkenden emniyeti almak için yaptırıyorum tabii ki sonra da yaptırılabiliyor.Evcar aşıları konuşmuştuk. Biz de bu hafta yaptıralım diyoruz ama eşim rotayı şimdi menenjiti 9. Aya bırakalım diyor. Birkaç yerde 9. Ay daha iyi olur diye duyduk. Bilemiyorum ne yapacağımı biz gibi 9. Ay düşünen var mı menenjiti![]()
Doktorumuzla daha yarın konuşacağızDoktorunuz ne dedi acaba? Açıkçası ben erkenden emniyeti almak için yaptırıyorum tabii ki sonra da yaptırılabiliyor.
Oyy gazı mı var yaGece uyudu diye sevindim 3 saattir aralıksız ağlıyorne emiyor ne oynuyor ne uyuyor sadece bağırıyor
![]()
Evet nasılsın bir sorun yoktur umarımKizlar bayadir yazmiyorum.