2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
49 cm dogmustu canim, simdi 62.5 olmus doktorumuz boyuna kotu birsey demedi ama babasi da ben de ufak tefekiz diye ben bi dert ettim, ona da 7 nesil otenizde uzun boylu bile varsa cekebilir dedi

Aa masallah baya tombis o zaman Nazenin kuzum da❤️

Hgb dusuk diye önceki norolog baslatmisti, zaten 4 aylikken aile hekimleri baslatiyor demir ilacina biz biraz erken baslamis olduk.

NewMamaa NewMamaa Canim kirk kere sor, bin kere sor ne olacak sanki.
❤️

Teach_Mavi Teach_Mavi canim ne oldu, neden doktor ariyorsun??? Bir sorun yok degil mi?
Ya bizim hemoglobin değerimize hiç bakılmadı ki Sizinki nasıl demir ilacı kullanıyor bakmadılar da acaba bakmalılar mı kafam karıştı bak şu an 3 ay kontrolünü sorayım

Benim kız uzun doğdu ama sonra az uzuyor ya :KK43: yanlış mı besleniyorum

Sanmıyorum, buyuk kiz da kısaydı benim onda daha dogru daha saglikli besleniyordum. Senin yanlis beslenecegini düşünmüyorum dikkat ediyorsundur

Ya bizim hemoglobin değerimize hiç bakılmadı ki Sizinki nasıl demir ilacı kullanıyor bakmadılar da acaba bakmalılar mı kafam karıştı bak şu an 3 ay kontrolünü sorayım
Bizim de zaten yeni bakildi. Kafamiz buyuk cikinca norolog tam kan dahil birçok kan tahlili istedi. O arada belli oldu.

Zaten kan tahlili yapılmasa da 4 aylikken aile hekimleri demir ilacina baslatiyor

Sanmıyorum, buyuk kiz da kısaydı benim onda daha dogru daha saglikli besleniyordum. Senin yanlis beslenecegini düşünmüyorum dikkat ediyorsundur

Bizim de zaten yeni bakildi. Kafamiz buyuk cikinca norolog tam kan dahil birçok kan tahlili istedi. O arada belli oldu.

Zaten kan tahlili yapılmasa da 4 aylikken aile hekimleri demir ilacina baslatiyor
Kaç çıktı hemoglobin? 40 günlükken Bizim de bakılmıştı şimdi hatırladım çok kusuyor ya hastaneye 11.1miş

İzmir’deki çocuk doktorum bana 4. Ayda kan alıcaz dedi. Aile hekimi görmüyor ki bizi hemşire ilgileniyor hep.

Kaç çıktı hemoglobin? 40 günlükken Bizim de bakılmıştı şimdi hatırladım çok kusuyor ya hastaneye 11.1miş
10.2 cikmisti

Normalde 4.ayda aile hekimi baslatiyor demir ilacini, hic kan degerine bakmadan.

Melikeben Melikeben aile hekimlerinde ebe ya da hemşireler bakıyor hep bebeklere, kendin ozel olarak randevu almazsan.

Kızlar bu bebeklere uygun bir çıngırak üretmemişler mi ben mi Bulamadım ya Fisher price'ın şu çıngırağına bir sürü para verdim Ne sesi var Ne bebek doğru düzgün elinde tutabiliyor..
ortası incecik bebeğin avucunda tutabileceği kadar kenarları da küçük ve yumuşak bir çıngırağı Neden kimse üretmemiş ve çok ses çıkarsın tabi
Markasını göremedim yoksa bebişimin sevdiği bir çıngırak var tutabileceği yer var ağzına götüreceği yerlerde yumuşak ve arada sesiyle susturabiliyorum
Maltepe carrefourdan en üst katta ki oyuncakçıdan almıştım

Benim sağ el parmaklarda başladı uyuşma yaklaşık 15 gündür bi problem olurmu kuzum bende anestezi yüzünden diye düşünüyorum
Canım anestezi belden yapılıyor ayağı etkiler ama eli etkilemez. Bebeği taşıyoruz eğilip kalkıyoruz dizimizi hükmeden omurgamizi korumadan 6-7 kg taşıyoruz günde bilmem kaç kere, boynumuzun belimizin etkilenmemesi kaçınılmaz ❤️

Kızlar bu bebeklere uygun bir çıngırak üretmemişler mi ben mi Bulamadım ya Fisher price'ın şu çıngırağına bir sürü para verdim Ne sesi var Ne bebek doğru düzgün elinde tutabiliyor..
ortası incecik bebeğin avucunda tutabileceği kadar kenarları da küçük ve yumuşak bir çıngırağı Neden kimse üretmemiş ve çok ses çıkarsın tabi
https://www.e-bebek.com/baby-toys-galaxy-cingirak-p-byt-ae-1710 birkaç farklı marka aldım en çok bunu seviyor nazenin

49 cm dogmustu canim, simdi 62.5 olmus doktorumuz boyuna kotu birsey demedi ama babasi da ben de ufak tefekiz diye ben bi dert ettim, ona da 7 nesil otenizde uzun boylu bile varsa cekebilir dedi

Aa masallah baya tombis o zaman Nazenin kuzum da❤️

Hgb dusuk diye önceki norolog baslatmisti, zaten 4 aylikken aile hekimleri baslatiyor demir ilacina biz biraz erken baslamis olduk.

NewMamaa NewMamaa Canim kirk kere sor, bin kere sor ne olacak sanki.
❤️

Teach_Mavi Teach_Mavi canim ne oldu, neden doktor ariyorsun??? Bir sorun yok degil mi?
Bizimki 51 doğdu 2. Ayda 58 oldu. O ay kilo alımı azdı ebe bir ay boya bir ay kiloya gider dedi belki o tarz bir şey olabilir. Bu ay boy atmıştır.
Tayinle geldik. Hiiiç bilmediğim bir memleket. 😄
Yaa bizim de öyle 😂 burada arkadaşım olmadığı ve daha işe dönmediğim için sınırlı etkileşim halindeyim şehirle 😂

Tuzla Okan Hastanesi sevinç çabukoğlu. Ben de 2 ay kontrolünde gittim çok memnun kaldım 40 dakika Vallahi kontrol etti çocuğu tüm sorularımı sorabildim. hastane olarak güzel yani her randevuyu yarım saat arayla veriyor zaten yarım saatten fazla baktı ama doktor
Saol kuzum bu doktor da aklımda olsun araştırıp götüreyim birine kendi doktorumla yolları ayırmayı düşünüyorum

Kizlar bayadir yazmiyorum.

3 ayi dolduran annelere birsey soracağım cocuklarinizin boy kilo durumu ne oldu?

Bir de eller buz gibi diye konusuldugunu yakaladim, ilay 1 haftadır demir ilaci iciyor elleri isindi.
Biz 2 'sinde gideceğiz ♥️ yazarım. Ama kızım fazla uzamadi Gibi

Ben kendim yaptım canım. Sende dene istersen

Back
X