- 19 Ekim 2024
- 491
- 431
- 18
Hepinize çoook teşekkür ederimmm ben hala şoktayım sancı yok sadece su geliyor yavaş yavaş halaama ilk baştaki anksiyeteyi atlattım. Kaç gündür duygusaldım aşırı ve dün de evi temizlemiştim ben üzgündüm hem iş yapıyordum gerçekten vücudum biliyormuş ben bilmiyormuşum doğuracağımı
Artık sancı bekleyeceğim bu birkaç gün içinde doktor mutlaka doğar dedi.
Eşim şimdi yeni kıyafet almaya gitti bebek için çünkü 2500 gram çok küçük o yüzden yeni doğan için olan minik kıyafetlerden alacak((
Aklıma takılan şey doğunca küvezde mi olacak yanımda mı bilmiyorum.. diğer bebeğim yanımda yatıyor benimle smdi büyük oğlum da evde görüntülü arıyorum hep eve yemek sipariş gönderdim hem sıkılmasın hem onu düşündüğümü bilsin diye..
öyle kızlar iyiki varsınız siz git demeseniz yatıp uyumayı planlıyordum![]()
ayy ben de heyecanlandım yeni yeni ilk başta sadece korkuyordumküçüğü yanımda büyüğü evde bekleyecek artık
eşim alışveriş yapmaya gitti birazdan gelir bana da 8 saatte bir antibiyotik vereceklermiş neden bilmiyorum
![]()
Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşaallah❤ Çok iş yaptığın içinmi suyun geldi acaba? Doktor net birşey söyledimi? Benim bildiğim, antibiyotik genelde su aktıktan sonra enfeksiyon kapılmasın diye veriyorlar diye duydum eğer erken patladıysa, nekadar doğru bilemem. Kızz bende heveslendim doğurmaya, hergün aynaya bakıyorum bugün doğururmuyum acaba diye