- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim ki günde 4saat senebsizce sırf uykusu var ama uyumak istemiyor diye ağlıyorBebek dediğin ağlar da durmaz da benim bebeğim de öyle. Valla canı yaniyor gibi aglamadigi sürece niye ağlıyor demedim hiç ağlasjn yani onun da ifade edis biçimi o. Sürekli miskin olan uyuyup beslenip geri uyuyan bebek bana göre daha ilginç![]()
O zaman bende 1 ay sonra ek gıdaya başlicam önce ne vericem hiç bilmiyorumKızlar 5. Ay bitimi ile ek gıdaya başlıyoruz biz. Yani 8 Şubat, bebeğimi süt harici bir şey ile düşünemiyorum![]()
Valla gerçekten öyle ya , hele kp çok gıcıkkibrisss canım yine olaylar var sende
şu senin kv kp çekilecek dert değil de işte çekiyorsun kibarlığından. Kapat yatak odası kapısını tam şekilde. Kimse görmesin de girmesin de ay söylenecek çok laf var da
Linki açamadım canımMelikeben buyur canım benim oyun matı geldi.
Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Cift Tarafli Oyun Mati 150x200x1cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Cift Tarafli Oyun Mati 150x200x1cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O gün bi mağazada gördüm bu önlüklerden direk sen geldin aklıma ama Kıbrıs’ta diye söylemem gereksizdi ama bu güzel onlar kare şeklindeydiKızlar salya için sıvı geçirmez önlük aldım. Yuvarlak model güzel bebeğin her tarafını sardı. Ben çok beğendim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bana doktorum liste vericek ısterseniz paylaşırım burdaO zaman bende 1 ay sonra ek gıdaya başlicam önce ne vericem hiç bilmiyorum![]()
Olur canım ya çok iyi olurBana doktorum liste vericek ısterseniz paylaşırım burda
Ay o zaman evin işlerini yapsın bi işin ucundan tutmayan niye geliyo sinir oluyorumAh evet gerçekten zor , annesi yokken en azından anneme veriyordum kızımı biraz dinleniyordum şimdi oda yok , bebeğim de çok ağlıyor kv 5 dk bile tutamıyor çünkü benim kızımla sürekli konuşup gezdirmem gerekiyor susması için oda yapmıyor , herşey bana kalıyor![]()
Valla kıbrıscım demek ki senin eşin bundan anlıyomus sen alttan aldıkca olmuyo demek ki kv kpye de deneValla gerçekten öyle ya , hele kp çok gıcıkyemin ederim öyle bi bakışı var sanki ona borçluyum
eşim de o gün sinir etti , ne desem dert oluyordu
benim le ailemin önünde böyle konuşma diyordu halbuki söylediğim bişey yok
bunu dedi ailesinin yanında bi bağırdım
çocuğu alacaktı ver ver dedim sen alma kucağına , sonra bana minnetle sanki çocuk sadece benimmiş gibi davranıyorsun
aldım kucağından herkes şok oldu
sonra geldi özür diledi eşim
![]()
Yapamıyor ki beceremiyor , bi geldiğinden beri 2 defa elektrikli süpürge yaptı , başkada bişey yapamıyor , yapmaya çalışıyor ama olmuyorAy o zaman evin işlerini yapsın bi işin ucundan tutmayan niye geliyo sinir oluyorum
Valla kıbrıscım demek ki senin eşin bundan anlıyomus sen alttan aldıkca olmuyo demek ki kv kpye de dene
Benim bildigim once yogurt veya balkabagı falan gibi bi sebzeyle baslanıyo, once sebzeler sonra meyveler veriliyo bş gıdayı 3 gun veriyoruz ondan sonra yenisine baslıyoruz falan daha o okumaları yapamadımO zaman bende 1 ay sonra ek gıdaya başlicam önce ne vericem hiç bilmiyorum![]()
Genelde yoğurtla baslaniyor canım ben doktor da onaylarsa öyle basliycam insallahO zaman bende 1 ay sonra ek gıdaya başlicam önce ne vericem hiç bilmiyorum![]()
Evet meyveyle başlanmıyor diye biliyorum ben de kırmızı şeyler de daha sonra kesinlikle ev yapımı yoğurt 3 gün veriliyor ki alerji takibi yapılsın. Blender yasak cam rende. Bunlar yeğenimden hatırladıklarım. Doktorun verdiği listede evde bebe kurabiyesi yapımı bile vardı. Yarın kontrolümüz var sizin için erken isterim unutmazsam listeyiBenim bildigim once yogurt veya balkabagı falan gibi bi sebzeyle baslanıyo, once sebzeler sonra meyveler veriliyo bş gıdayı 3 gun veriyoruz ondan sonra yenisine baslıyoruz falan daha o okumaları yapamadım![]()
Melikeben Harika olur paylasabilirsen
Canım benim kızım da 2 veya 3 günde bir yapar. Doktor her gün bir çay kaşığı zeytinyağı dedi. Prematürelere bile veriyoruz dedi, ben verebilir miyim sanmıyorum ama kafana yatarsa dene istersen. Hatta popodan uyarmaktan çok daha sağlıklı dedi.Kızlar ya bebeğim kaka yapma aralarını açmıştı.
2 gün 3 gün ,5 günde Bir yapıyordu. En son 6 günde yapmıştı.
Sonra ben gün saymayı unuttum. Bugün 10 gün olmuş.. sabah kulak pamuğu ve zeytinyağıyla uyardım yaptı biraz avuç içi kadar. Çok ıkındi diye devam etmedim. Çatlama olmasın diye. Koyuydu yani kabız gibiydi. Ne yapmamı önerirsiniz?
Trendyol niye açılmadı ya atıyorum tekrar. Happy Twins yazarsan çıkar..Linki açamadım canım
Canım gazla aşının bağlantısı neymiş3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktorve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi
![]()
Ben olsam bir camasirimi bırakırdım ortada, görürlerse onlar utanirdi. Sonucta yatak odası orda her şeyi bulmaları mümkün. Risk alıp girebilirler mi bir daha acabaYa hep geliyor dışarıya çıkınca bile geliyor , o gün geldi , kızım odada uyuyor hiç sormadan kapıdan girer girmez bizim odamıza girdiler çok sinir oldum , çıkınca dedim keşke odaya gitmeseydiniz çok dağınık , bişey olmaz dediler , bide bişey söyleyince k.p yabancı değil diyor , dedim yabancı , nasıl yabancı değil sanki senelik arkadaşım
Neden erken geçiyoruz ya bundoktorlar da bi alem ilk 6 ay anne sütü sadece diyorlar diyorlar sonra 5. Ayda tadımla başlayalım bilmem ne.. benimki ne der bilmiyorum ama ben 6 ayı doldurup başlamak istiyorum.Kızlar 5. Ay bitimi ile ek gıdaya başlıyoruz biz. Yani 8 Şubat, bebeğimi süt harici bir şey ile düşünemiyorum![]()