2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
mememin üst taraf yumuşak alt taraf taş gibi vee mastit oldum yine 😱 tüm vücudum kırılıyor , aşırı üşüyorum gözlerim yanıyor ama ateş 36.9 😑 daha önce olduğumda ertesi günü geçmişti , geçsin çünkü hiç halim yok 😥
Ay Mastit diyince bile tüylerim diken diken oluyor. Daha önce yazmıştım baya kötü olmuştu benim antibiyotik bile fayda etmeyince en son doktor enjektörle çekti rahatladım. İnşallah senin hemen geçer Allah yardımcın olsun 🙁

Ben yapıyorum zoom üstünden hoca eşliğinde bir doğum sonrası grubumuz var bir hafta oldu 2 kg vermişim . Sütüm eski gibi değil tabi ama kilosu iyi olduğu için kızımın dert etmiyorum.
Çok iyimiş canım hangi hoca bizde belki faydalanırız

Kızlar ek gıda süreci gözümü çok korkutuyor. 3 lü ek gıda seti var kitap şimdi onu okuyorum. Kaşık, çatal, tabak hiçbir şey almadım. Oioi içime sinmiyor, skip hop çok pahalı 🤔 bana kitap, ürün önerir misiniz? 😅
Niye oioi içine sinmedi ??ben ondan almayı düşünüyorum da o yüzden sordum iyi değilse almiyim

Ay Mastit diyince bile tüylerim diken diken oluyor. Daha önce yazmıştım baya kötü olmuştu benim antibiyotik bile fayda etmeyince en son doktor enjektörle çekti rahatladım. İnşallah senin hemen geçer Allah yardımcın olsun 🙁
Çok teşekkür ederim, bu kaçıncı oldu bilmiyorum çok çabuk tıkanıyor benim, bekarken bile mastit olmuştum ben 🤦🏻‍♀️, her yerim dökülüyordu dayanamadım minoset aldım ve bol bol emzirdim o memeyi sonra da sağdım hala bile dolgunluk var

mememin üst taraf yumuşak alt taraf taş gibi vee mastit oldum yine 😱 tüm vücudum kırılıyor , aşırı üşüyorum gözlerim yanıyor ama ateş 36.9 😑 daha önce olduğumda ertesi günü geçmişti , geçsin çünkü hiç halim yok 😥
Canım çok geçmiş olsun niye sık sık mastit oluyorsun ☹️☹️☹️ süt mu kalıyor o yüzden mı

Çok teşekkür ederim kıbrıscım 💐
Evet sanırım o yüzden , benimki tam boşaltmıyor ,huysuz bu ara ayakta emziriyorum sakinleşince oturuyorum 😶
Oy yavrum o zaman sağ bundan sonra belki iyi gelir , tabi benim bi kere göğüsüm taş gibi oldu fakat süt sağma makinesi zerre etki etmedi çok ağrıyordu , emince boşaltı , ucu yara olmuştu diye o göğüsümden süt vermedim ama daha beter oldum , ama belki sana iyi gelir inşallah

10 gün sınır diye biliyorum hatta bi yakınımızın bebeği de 10 gün kaka yapmamış dr a götürmüşler röntgen falan çekilmiş bişey çıkmamış ve bebeğin huzurluğu da yokmuş 11. Gün kendi yapmış kakasını.
Bende mama veriyorum ama su vermiyorum 1 2 defa tek vermiştim, bu ara zaten salyası sa olduğu için kendi kendine temizleniyor ağzı
Bu salya olayı hepimizin bebişin de aynı anda başladı sanki :) bizimkinin son bir haftadır baya arttı babannesi sanki hiç çocuk görmemiş gibi bunun neden ağzı akıyo diyo 😁

Kızlar benim oğlan bu akşam kayınvalidemlerde tam emzireceğim sırada Bi ağladı ki anlatamam ememedi ağzı süt doldu yutmak istemedi ağladığı için yutamadı boğazına kaçırdı ağladı sakinleştirmeye çalıştım yürüdüm kucağımda bilimsel olarak kucakta yürütmek en sakinleştiriciymiş sustu tekrar emzirmeye çalıştım memeyi verince kıyameti kopardı tekrar kalktım falan derken böyle 3 4 kez ağladı meme verirken orada herkes aldı sevdi nazar mı oldu anlamadım neyse en son emmeye başladı ağlaya ağlaya içim gitti valla ilk defa böyke Bişey oldu, 😞

Oy yavrum o zaman sağ bundan sonra belki iyi gelir , tabi benim bi kere göğüsüm taş gibi oldu fakat süt sağma makinesi zerre etki etmedi çok ağrıyordu , emince boşaltı , ucu yara olmuştu diye o göğüsümden süt vermedim ama daha beter oldum , ama belki sana iyi gelir inşallah
Aynısı bende olmuştu saatlerce ağrıdan kıvrandım sağmaya çalıştım asla süt gelmedi taş gibi oldu damar damar sertleşti içerde kanallar tıkandı belli yani nemli sıcak havlu koydum masaj yaptım yok sabaha doğru Bi cesaret emzireyşm dedim gerçekten bebeğin emmesiyle en kaliteli sağım cihazı asla bir değil emince rahatladım çok şükür. Bu ara tek göğüs ucum sızlıyor ve yayılıyor ağrı tüm göğsüme karnıma kadar garmastan aldık kantaron yağı kullandım fito kullandım tahinin üstünde ki yağı kullandım göğüs ucu kremi almıştım e bebekten onuda kullandım ama tam Bi çaresini bulamadım 😞

Gece gece kv'mi çekiştireyim. Görüntülü konuşurken bi aradığında bebek koltukts yatıyordu: aay seni kucağa almıyorlar mı oraya mı koydular vs diye seslendi.
Diğer aradığında vebek kucaktaydı: aay seni kucağa alıştırdılar dimi hep kucakta gezmek istiyon şimdi ne yapçaklar bakalım.

Bana mı gıcık geliyor anlamadım bebeği sev işte annesine ne laf dokunduruyorsun 🤣

Kızlar benim oğlan bu akşam kayınvalidemlerde tam emzireceğim sırada Bi ağladı ki anlatamam ememedi ağzı süt doldu yutmak istemedi ağladığı için yutamadı boğazına kaçırdı ağladı sakinleştirmeye çalıştım yürüdüm kucağımda bilimsel olarak kucakta yürütmek en sakinleştiriciymiş sustu tekrar emzirmeye çalıştım memeyi verince kıyameti kopardı tekrar kalktım falan derken böyle 3 4 kez ağladı meme verirken orada herkes aldı sevdi nazar mı oldu anlamadım neyse en son emmeye başladı ağlaya ağlaya içim gitti valla ilk defa böyke Bişey oldu, 😞
Canım ben nazara inanırım ondan olabilir birden ağlamış baksana. İnsanların yanında mı emziriyordun? Ona da dikkat et komşu filanda olsa yanında emzirme içeri gidiver. Annem beni çok uyarıyor 1 kadında olsa emzirme çocuğun yutma sesinden bile nazar değer diyo

Back
X