2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar 4 saatte bir calpol vermemee rağmen bebeğin ateşi 38.4 lerde düşmüyor. En fazla 37.8 e düşüyor 😞😞😞😞😞
Canım ıslak bez koy eklem yerlerine özellikle. Benim ateşim ancak öyle düştü çok dirençli bu virüs yaa ateş düşmek bilmiyor. Doktora da gidebilirsin bence

Oy yavrum o zaman sağ bundan sonra belki iyi gelir , tabi benim bi kere göğüsüm taş gibi oldu fakat süt sağma makinesi zerre etki etmedi çok ağrıyordu , emince boşaltı , ucu yara olmuştu diye o göğüsümden süt vermedim ama daha beter oldum , ama belki sana iyi gelir inşallah
Sorma ya zaten 2 meme ucumda yaralı , kanata kanata emiyor oğlum. Bende iyice emzirip biraz yumuşattıktan sonra sağdım yoksa dediğin gibi sertten sağmada hiç gelmiyor

Günaydın kizlar, iki gündür ankaradayim. Kızım gece 22 de uyudu 5.30 da emmek için uyandı. 5.45 de tekrar uyudu şuan hala uyuyor. Bolu'da 2-3 saatte bir muhakkak uyanıyor. Bu değişikligin sebebi ne ola ki 😄😂
annemlere gidince bizimki de öyleydi 10 saat arabada uyumamış gibi tüm gece yine uyudu , araba yolculuğunu çok seviyor bizimki direk mest oluyor onun etkisidir diye düşünüyorum

annemlere gidince bizimki de öyleydi 10 saat arabada uyumamış gibi tüm gece yine uyudu , araba yolculuğunu çok seviyor bizimki direk mest oluyor onun etkisidir diye düşünüyorum
Benim kız böyle olursa ben hep gelirim ki anne evine 😂 Hatırladım dün nurse harveyse başladım heralde o etki etti 😄

Kızlar benim oğlan bu akşam kayınvalidemlerde tam emzireceğim sırada Bi ağladı ki anlatamam ememedi ağzı süt doldu yutmak istemedi ağladığı için yutamadı boğazına kaçırdı ağladı sakinleştirmeye çalıştım yürüdüm kucağımda bilimsel olarak kucakta yürütmek en sakinleştiriciymiş sustu tekrar emzirmeye çalıştım memeyi verince kıyameti kopardı tekrar kalktım falan derken böyle 3 4 kez ağladı meme verirken orada herkes aldı sevdi nazar mı oldu anlamadım neyse en son emmeye başladı ağlaya ağlaya içim gitti valla ilk defa böyke Bişey oldu, 😞
Benim kız sık sık böyle olur hatta hergün illa bir defa böyle olur, sakin yerde emzirseydin, anlamaya başladıkları için hem etrafı izlemek istiyorlar hem aç oldukları için ağlıyorlar hem meraktan ememiyorlar sonuç böyle oluyor

Aynısı bende olmuştu saatlerce ağrıdan kıvrandım sağmaya çalıştım asla süt gelmedi taş gibi oldu damar damar sertleşti içerde kanallar tıkandı belli yani nemli sıcak havlu koydum masaj yaptım yok sabaha doğru Bi cesaret emzireyşm dedim gerçekten bebeğin emmesiyle en kaliteli sağım cihazı asla bir değil emince rahatladım çok şükür. Bu ara tek göğüs ucum sızlıyor ve yayılıyor ağrı tüm göğsüme karnıma kadar garmastan aldık kantaron yağı kullandım fito kullandım tahinin üstünde ki yağı kullandım göğüs ucu kremi almıştım e bebekten onuda kullandım ama tam Bi çaresini bulamadım 😞
Hepsini denemişsin nerdeyse benim 1 aydır artık göğüs ucum ağrımıyor yara da olmuyor çok şükür 4 aylık oldu

Gece gece kv'mi çekiştireyim. Görüntülü konuşurken bi aradığında bebek koltukts yatıyordu: aay seni kucağa almıyorlar mı oraya mı koydular vs diye seslendi.
Diğer aradığında vebek kucaktaydı: aay seni kucağa alıştırdılar dimi hep kucakta gezmek istiyon şimdi ne yapçaklar bakalım.

Bana mı gıcık geliyor anlamadım bebeği sev işte annesine ne laf dokunduruyorsun 🤣
Ay boş ver ya hepsinin işi laf sokmak khjggjg

NewMamaa NewMamaa canım hiç birinizin bu grupta eşinin ailesi beni kadar saçma olamaz 🤣🤣🤣 dün gece saat 2 de kızım ağlama krizine girdi 5 kadar uyumadı , kadın uyanıp gelip demedi buçuk niye ağlıyor ne oldu 🤣🤣🤣 yani yine senin ki iyi , senin kv lafları benim kp söylüyor

Oioi muadili pandish var. Tabak ve kaseyi pandishten, kaşık ve sulugu munckhinden aldım çok güzeller.
Pandish bakayım canım teşekkür ederim. Munckhinin 6 lı kaşığı var onu beğendim ben de kaşık onu alabilirim. Suluk aventin aldım bakalım artık 🥰
Oioi neden içine sinmedi ben hep ondan aldım?
Hiçbir sebebi yok biraz abartılıyormuş gibi geliyor. 😂 Sanki o paraya o olmamalıymış gibi. Yine de bulamazsam ben de alacağım. Tabak olarak nelerini aldın canım?
mememin üst taraf yumuşak alt taraf taş gibi vee mastit oldum yine 😱 tüm vücudum kırılıyor , aşırı üşüyorum gözlerim yanıyor ama ateş 36.9 😑 daha önce olduğumda ertesi günü geçmişti , geçsin çünkü hiç halim yok 😥
Dikloo geçmiş olsun canım 😔 evde eşin falan var mı yardım edebilecek biri?
Niye oioi içine sinmedi ??ben ondan almayı düşünüyorum da o yüzden sordum iyi değilse almiyim
Bulamazsam ben de yine ondan alacağım tabakları ama bilemedim 😂 sebebi yok ama malzemelerin kalitesini araştırıp bir diğer yerlere de bakacağım.

NewMamaa NewMamaa canım hiç birinizin bu grupta eşinin ailesi beni kadar saçma olamaz 🤣🤣🤣 dün gece saat 2 de kızım ağlama krizine girdi 5 kadar uyumadı , kadın uyanıp gelip demedi buçuk niye ağlıyor ne oldu 🤣🤣🤣 yani yine senin ki iyi , senin kv lafları benim kp söylüyor
Kıbrıscım seninkiler ne zaman Hataya teşrif edecekler merak ettim doğrusu, ellerini üzerinden çekmeliler artık bence :sinirli:

Pandish bakayım canım teşekkür ederim. Munckhinin 6 lı kaşığı var onu beğendim ben de kaşık onu alabilirim. Suluk aventin aldım bakalım artık 🥰

Hiçbir sebebi yok biraz abartılıyormuş gibi geliyor. 😂 Sanki o paraya o olmamalıymış gibi. Yine de bulamazsam ben de alacağım. Tabak olarak nelerini aldın canım?

Dikloo geçmiş olsun canım 😔 evde eşin falan var mı yardım edebilecek biri?

Bulamazsam ben de yine ondan alacağım tabakları ama bilemedim 😂 sebebi yok ama malzemelerin kalitesini araştırıp bir diğer yerlere de bakacağım.
Setini aldım önlük tabak kaşık bardak indirimdeydi baya ben aldığımda %40 falan paylaşmıştım burda .

Kızlar bebekleriniz genel olarak iki uyku arasında kaç saat uyanık duruyorlar? bu kitaba göre 3. Ayda bir saat ile 1,5 saat arasında maksimum uyanık kalmaları lazım Benimki 2 saat duruyor her zaman.

Back
X