- 5 Temmuz 2021
- 2.613
- 6.151
- 108
- 31
Kıbrıs nacizhane tavsiyem sana borca sok eşini. Ben hep söylüyorum eşimin ailesi çok iyidir ama klasik doğu kafası büyük kardeş abi e bi de okumuş doktor yardım eder aileye oralarda hep öyle. Eşim de hiç önem vermez paraya acımaz eli çok açıktır. Okulu falan uzun sürdüğü için düğünümüzü bile eşim yaptı biz ödedik altına kadar her şeyi bu kendi isteği gururuydu ama onun dışında ihtiyaçları olmadığı halde birilerine oğlum bunu aldı bunu yaptı babasına yardım ediliyor desinler diye beklentileri var. Evlat parası tatlıdır hak da veriyorum ama kimse kusura bakmasın evi yuvası ayrı ayrıca ihtiyaçları da yok. Neyse ben hiç bu konuda eşimle tartışmadım konuşmam da para konuşmak beni rahatsız eder kendi çözümümü buldum. Sürekli borca sokuyorum eşimi yok yani öyle böyle gidiyor para. Tatil e gidiyoruz erken ödemeli alıyorum arsa alıyoruz gramla altın aldırıyorum onu ödüyor vs.Ama benim eltim de tabi benim durumda , onlar daha kötü hatta çünkü kaynım kendi ailesine bişey almaz ve biriktirmezde maaşının yarısını direk babasına verir , sorsan tabiki benim birinci ailem babamlar dereltimin zerre söz hakkı zaten yok , ama bu ikisinden alıp kendilerine ve öbür 4 kardeşe harcarlar
bunlar üvey onlar öz evlat heralde
![]()
Bu yaz görümcem ve kaynımın düğünü var mesela kv düğün salonunu tuttuk şu kadar bu kadar diyor eşime duydum hoppp arabayı sahibinden e koydum. Dedim kredi desteği var 0 araba alcaz