2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yarın 3 aylık olacak atakta doğması gereken tarih bakılıyor ya o tarihte 23 Eylül

Ataklar konusu çok ilginç. Oğlum hep doğduğu günden itibaren söylenen haftalarda atağa girdi. Hatta grubumuzda 2-3 tane anne de aynı şeyi söylüyor. Doğması gereken güne göre olmadı hiç.

Daha iyisiniz değil mi? Çok geçmiş olsun tekrar.
Yeminle gözüm seyirdi. Aynısını benim ailem yapsa yemin ediyorum aile birliğimiz sarsılır. Canına olurum kendi annem ve babam olsa bile. Eşin naptı?
Hiç bişey yapmadı zaten onun tepkisiz kalması da beni sinirlendirdi
Ailesine haksızlık bile yapsalar toz kondurmuyor
Bizde düzelemedik ilaçlara devam kuzum ama daha iyiyiz

Hiç bişey yapmadı zaten onun tepkisiz kalması da beni sinirlendirdi
Ailesine haksızlık bile yapsalar toz kondurmuyor
Bizde düzelemedik ilaçlara devam kuzum ama daha iyiyiz

Bir derdim var konusu olsaydı diyecek 2-3 cümlem olurdu ama şimdi bir hukukumuz var neticede enişte bey sayılır kendisi hırpalamayayım çok 😄

Ataklar konusu çok ilginç. Oğlum hep doğduğu günden itibaren söylenen haftalarda atağa girdi. Hatta grubumuzda 2-3 tane anne de aynı şeyi söylüyor. Doğması gereken güne göre olmadı hiç.
Bizim hatun doğması gereken güne göre giriyor ikinci atakta direkt ayarları bozuldu bunun bir bakayım dedim ilk günüydü

Sonbahardagel Sonbahardagel SF yi ben oria global aspiratör aldım onunla yapıyorum çok rahat oldu basınçlı değil hafif sıkıyorum. Büyük kızıma babası ağzını açmazsan kulağın ağrır demiş bir kez yaptım ağladı kulağım ağrıdı diye bir daha yapmadım. 2 gün sonra anne yapma diye şaka yaptım dedi ona yapmıyorum istemediği için kendisi sterimar sıkıyor
Bu enjektör ucuna takılan aparat mı onu bende aldım ama basınçlı olmuyor diye kullanmadım kaç ss sf alıyorsun her burun deliğine
Son gittiğim acilde bebişe hava vermeden burun temizliğini yaptı hemşire 10 luk enjektör ile 5 bir deliğe 5 öbür deliğe sıktı

Canın sağolsun 😁

Gerçekten basite indirgiyorlar. Görmemişin çocuğu olmuş konumuna koyuyorlar. O kadar sinir bozucu ki. Ben hakkımı helal etmiyorum bu mal insanlara. Düşünüyorum ve sinirleniyorum ya buda bir hak. Kararıma saygı duymamasına mı sinir olayım? Kimlere ne cahillere gelin olmuşum buna mı sinirleneyim? Evladım adına mı sinir olayım? Hepsi birbirine giriyor. Iy en iyisi gitmemek, görmemek.

Ay bir çözümü yok bence. Bu hafta kayınvalidem geldi 94637 kere söyledik öpülmemeli diye. Mutfakta kahvaltı hazırlarken birşey oldu çıktım bir baktım ki resmen yalıyor çocuğu. O an yemin ederim kalitemi bozdurucaktı bana ama sadece öpüldüğünü görüyorum ve hoşuma gitmiyor demekle yetindim. Mal insana laf anlatamazsın. Mümkünse gitme.

Ne hikmetse herkesin ağzında bebek öpülür mü lafı ama gel görki utanmasalar yalacaklar. Kucağa alınca da öpülmüş kadar oluyor nefesi çocuğum boynunda. Eee öp daha iyi. Yine sinir oldum.
Yaa deme ya :( nasıl anlatacağız bu insanlara bilmem. Ağzına yakın yerden öptü siye olay olmuşyu zaten kv ile aramızda. Şimdi neler olacak bakalım bir de elti de gelecekmiş 🙄🙄🙄 sinir harbi geliyor bana

Yaa deme ya :KK43: nasıl anlatacağız bu insanlara bilmem. Ağzına yakın yerden öptü siye olay olmuşyu zaten kv ile aramızda. Şimdi neler olacak bakalım bir de elti de gelecekmiş 🙄🙄🙄 sinir harbi geliyor bana

Öncelikle yeni adın hayırlı olsun 🫶🏻

Eşinin tutumu nasıl? O sana hak veriyor ve aynı düşünüyorsa bir nebze ama oda ne var abartıyorsun diyorsa gitmeyi bir kez daha düşün. Çünkü dedim ya mal insanlarla uğraşmak çok zor. Anlamıyorlar laftan. Duvara anlatsan hak verir dile gelir bunlar gelmiyor. Taş olsa çatlar bunlara birşey olmuyor. Eşinle de aran bozulmasın durduk yere.

Ağzının kenarında öpünce noldu cennet bahçesi mi vadedildi? Terbiyesiz.

Öncelikle yeni adın hayırlı olsun 🫶🏻

Eşinin tutumu nasıl? O sana hak veriyor ve aynı düşünüyorsa bir nebze ama oda ne var abartıyorsun diyorsa gitmeyi bir kez daha düşün. Çünkü dedim ya mal insanlarla uğraşmak çok zor. Anlamıyorlar laftan. Duvara anlatsan hak verir dile gelir bunlar gelmiyor. Taş olsa çatlar bunlara birşey olmuyor. Eşinle de aran bozulmasın durduk yere.

Ağzının kenarında öpünce noldu cennet bahçesi mi vadedildi? Terbiyesiz.
Bir de çevirdi kafasından öpmüşmüş çocuk kucağımdaydı gördüm direk🙄 eşim abartıyorsun da diyebilir hak verebilirde bilemedim arada kaldım. Gitmezsek kayınbirader biz gelecezgöremedik hiç diyip duruyor. Onlar gelmesin diye gitmek istiyor eşim.. yoksa onların gelmesi kaos benim içim daha hiç kabul etmedim onları. Onlar gelmesin de biz gidelim... biri ağır grip olsada gitmesek

Bu enjektör ucuna takılan aparat mı onu bende aldım ama basınçlı olmuyor diye kullanmadım kaç ss sf alıyorsun her burun deliğine
Son gittiğim acilde bebişe hava vermeden burun temizliğini yaptı hemşire 10 luk enjektör ile 5 bir deliğe 5 öbür deliğe sıktı
5 cc alıyorum bir burnundan sıkıyorum diğerinden akıyor

Bir de çevirdi kafasından öpmüşmüş çocuk kucağımdaydı gördüm direk🙄 eşim abartıyorsun da diyebilir hak verebilirde bilemedim arada kaldım. Gitmezsek kayınbirader biz gelecezgöremedik hiç diyip duruyor. Onlar gelmesin diye gitmek istiyor eşim.. yoksa onların gelmesi kaos benim içim daha hiç kabul etmedim onları. Onlar gelmesin de biz gidelim... biri ağır grip olsada gitmesek

Deme öyle deme. Gider bebeğin olur allah korusun. Sen git o zaman tavrını koy ama. Bırakma gerekirse elinden.

Gerçekten basite indirgiyorlar. Görmemişin çocuğu olmuş konumuna koyuyorlar. O kadar sinir bozucu ki. Ben hakkımı helal etmiyorum bu mal insanlara. Düşünüyorum ve sinirleniyorum ya buda bir hak. Kararıma saygı duymamasına mı sinir olayım? Kimlere ne cahillere gelin olmuşum buna mı sinirleneyim? Evladım adına mı sinir olayım? Hepsi birbirine giriyor. Iy en iyisi gitmemek, görmemek.
Sana yemin ediyorum bebeğim doğalı daha iki üç saat olmuş eltim ve çocukları geldi hastane odasına kaynanam aldı bebeği yanımdan gitti eltimin ve görümcemin çocuklarının kucağına koydu çocuklar daha 2/7/10/11 yaşlarında dört çocuğa bakın bakın diyip bebeği çocukların kucağına oturttu
Eltimde geldi pat pat poposuna. Vuruyo güya sevmeye çalışıyor artık dayanamadım öyle yeni doğmuş Bebek mi sevilir dedim
Ama sana şunu söylim cahil insana doğruyu izah edemezdin en güzeli uzak oturmak ama malesef ben yakın oturuyorum bidaha taşınma kararı alırsam il bile değiştirmeyi düşünüyorum
Bunlardan gına geldi

Back
X