2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçen konusu açıldığında inşallah geleceklerden hasta olan falan yoktur dedim. Kim olacak kızım hasta dedi. Sanki herkesin sağlık durumunu o an kontrol etmiş de bilgi veriyor gibiydi.
Tebessüm ettim 😄 Annemler de çok istiyor bebeğin hala bitmeyen gaz sancılarını evde mevlit okutmamaya bağlıyorlar bazen :)
Ama ben kesinlikle istemiyorum, 20 kişi bile gelse 1 i muhakkak hastadır.

Lütfi Kırdar eğitim araştırma ya gittim baktı antibiyotik yazdı ama sesleri duyamıyorum sanki kulagımda doluluk var sendede oldumu duymanız ne zaman düzeldi
Evet bendeki de böyleydi, bana da enfeksiyon dediler iste, sonra bi tane intern farketti icinden o bezelye buyuklugundeki seyi cikarinca dunyam kendine geldi. Ruzgar esiyor gibiydi kulagimda, cevremdeki insanlari duymuyordum.

Kızlar bu bebek öpme konusu ile ilgili benim kayınvalidemde annemde hassaslar bu konuda pek öpmemeye çalışıyorlar ama benimde şu sıra başka bir sıkıntım var. Kaynanam kızıma mevlit okutacakmış. Tamamen gösteriş amaçlı bana sorarsanız. O herkesin bebek mevlidine gitmiş. Onunda yapması lazımmış herkes gelirmişmişmiş. Biz bursadayız kayınvalidemler İstanbulda. Kayınvalidemin akrabaları bursaya gelemeyiz ama İstanbulda yaparsan geliriz demişler. Bizimki de tutturdu. Geçen konusu açıldığında inşallah geleceklerden hasta olan falan yoktur dedim. Kim olacak kızım hasta dedi. Sanki herkesin sağlık durumunu o an kontrol etmiş de bilgi veriyor gibiydi. Çok tedirginim kızıma hastalık buluşacak diye. Açık havaya falan çıkartıyorum birkaç kere avmyede gittik kızımla ama küçücük evde 20 30 kişi mevlit yapmadık. Allah korusun eğer hasta olursa edeceğim lafları şimdiden bi kenara not etmeye başladım bile 🤣
Sen söyle kuzum kimsenin kucağına vermem öpmelerine izin vermem o şartla mevlid yap diye🤣🤣

Ben bugün işe gittim hem de kızımla 😔 maalesef doğum iznim bitti 😭😭 şimdi yıllık izin rapor vs sonra biraz ücretsiz izin :KK43:
Ne kadar kullancaksin canim yıllık izin, ben tembellik edip 32. Haftada izne ayrıldığım için doğum iznim 1.5 ay önce bitti yapıştırdım 2 yıl ücretsiz izni 😄

Ben bugün işe gittim hem de kızımla 😔 maalesef doğum iznim bitti 😭😭 şimdi yıllık izin rapor vs sonra biraz ücretsiz izin :KK43:
Ben radyoloji biriminde çalıştığım için şuan şua iznindeyim yılbaşına kadar da rapor alıp yeni yılda da 20 dün yıllık iznimi kullanacağım yine rapor alıp 1aya tamamlar sonra 2sene ücretsiz 😁

Ben radyoloji biriminde çalıştığım için şuan şua iznindeyim yılbaşına kadar da rapor alıp yeni yılda da 20 dün yıllık iznimi kullanacağım yine rapor alıp 1aya tamamlar sonra 2sene ücretsiz 😁
Canım 10 günlük mü rapor alıyorsun? Ya aslında bende heyet yapıştırsam iyi olur ama nasıl nerden yaparım bilmiyorum. Psikiyatri lohusa depresyonu filan diyip heyet raporu verir mi acaba 🤣

Rapordan sonra 2 sene ücretsiz izne ayrılabiliyor muyuz ya peki 1 yıl sonra 1 yıllık ücretsiz izne ayrılabilir miyiz ? Süt izni bitince yani 🤔

Arkadaşlar merhaba hamileliğimden beri takip ediyorum fakat yazmamıştım hiç artık bende aranıza katılmak istiyorum listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim. Bilgilerimiz
25,1. Cocuk, Çankırı, kız, Eylül Ada, tahmini 16.09.2023 dogdugu tarih 09.09.2023 , 39+0

NewMamaa NewMamaa
Ayy kızımın adaşı hoşgeldin 🙏🏻

Rapordan sonra 2 sene ücretsiz izne ayrılabiliyor muyuz ya peki 1 yıl sonra 1 yıllık ücretsiz izne ayrılabilir miyiz ? Süt izni bitince yani 🤔
Doğum izni bittiği andan itibaren iki yıl. Galiba onun için on senelik memur olmak falan gerekiyor şartları var ücretsiz izne çıkmak için

Canım 10 günlük mü rapor alıyorsun? Ya aslında bende heyet yapıştırsam iyi olur ama nasıl nerden yaparım bilmiyorum. Psikiyatri lohusa depresyonu filan diyip heyet raporu verir mi acaba 🤣
Eşim acilden on gün yazıyor . Parça parça öyle heyet işine girmedik hani birine öyle minnet etmek istemedi

Aynen ben de öyle birşey yapacağım önceki yıldan olanları kullanacağım şimdi. Sonra bunseneki ve ocaktakiler var biraz rapor filan sonra ücretsiz 🤣

Arkadaşlar merhaba hamileliğimden beri takip ediyorum fakat yazmamıştım hiç artık bende aranıza katılmak istiyorum listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim. Bilgilerimiz
25,1. Cocuk, Çankırı, kız, Eylül Ada, tahmini 16.09.2023 dogdugu tarih 09.09.2023 , 39+0

NewMamaa NewMamaa
Kızımla aynı gün doğmuuş, hoş geldiniz aramıza

Bende rapor aldım benimde dün bitti , ücretsiz izni istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz? 🥹
Annelik izni bittiği günden itibaren 2 yıl süren var. İster direk ayrılırsın 24 ay hakkın olur ister 4 ay sonra ayrılırsın 20 ay hakkın kalmış olur.. anlatabildim mi? O 2 yıl süre içinde istediğin zaman kalan süre kadar ayrılabilirsin

Back
X