2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emzirmediğiniz zamanlarda göğüslerinizde sızı oluyor mu? Böyle elektrik çarpması gibi. Son zamanlarda sık olmaya başladı bende kistlerim vardı acaba onlarla ilgili bir durum mu diye düşünmeye başladım

Kızlar bebeğim 3 gündür aşırı huzursuz ve huysuz yani sürekli bi ağlama 🤪🤪 yani eskiden daha çoknağlıyor elleri ağzından çekemiyorum aşırı bi iştah kaybı yani süt içmemeye direniyor ayakta zorla içiyorum emziğini çiğniyor 4ay 5 günlük , diş çıkarıyor ola bilir mi
Benimki de aynı günlerdir huysuzdu dün geceye de taşındı huysuzluğu kaç defa çığlık atarak uyandı , emmiyor da ayakta bile direniyor ama biberonu güzel emiyor anlamadım valla memeyi bi alıyor bi bırakıyor bana bakıp gülüyor çoğu zamanda kendini aşırı sıkıp kaskatı yapıyor atak haftasında da değiliz, 4 aya az kaldı hafif ateşleniyor bi de bende dişten şüpheleniyorum kabar kabar olmuş zaten dişleri

Kızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
Canım ben kızıma Zaradan kürklü tulum ve LC den astronot tulum aldım. LC den erkek tulumu aldım çünkü Bolu'da bir tek çeşidini buldum 😄 Zaradaki çok daha sıcak tutuyor hep onu giydiriyorum, çok memnunum.

Kızlar kış aylarında bebeğinize dışarda giydirmek için astronot tulum gibi birşey aldınız mı? Bana önerebileceğiniz bir marka/model var mı?
H&M'den kulaklı tüylü tulum aldım. Çok güzel ama büyük geldi , küçüğünün de stoğu yok dşye küçük bedeni de lcw dan aldım.

Gunaydin Prima aktif bebek ve prima premium care arasindaki fark nedir
Benim nildigim tüm bezlerde olan fark gibi yani biri düz öbürü daha yumusagı diye dusun
Kızlar bebeğim 3 gündür aşırı huzursuz ve huysuz yani sürekli bi ağlama 🤪🤪 yani eskiden daha çoknağlıyor elleri ağzından çekemiyorum aşırı bi iştah kaybı yani süt içmemeye direniyor ayakta zorla içiyorum emziğini çiğniyor 4ay 5 günlük , diş çıkarıyor ola bilir mi
Onu diyecektim kontrol ettin mi hiç
Ben de ebebekten aldım cassiope marka sadece kolları biraz zor giyilir gibi gorunuyor ama o kadar kalın ki içine ince uzun kollu faşan giyer zaten

Kızlar bir buçuk ay önce verem aşısı olmuştuk tutmadi sanıyordum bugün gördüm böyle bir iz var ve mercimek büyüklüğünde beze var. Sanırım tuttu 🥰❤️
IMG_20231213_150403.webp

Kızlar bir buçuk ay önce verem aşısı olmuştuk tutmadi sanıyordum bugün gördüm böyle bir iz var ve mercimek büyüklüğünde beze var. Sanırım tuttu 🥰❤️Eki Görüntüle 3351703
Ay ben de bir kontrol edeyim ya Bakmadım Bayağıdır Gerçi ben Doktora sordum O çok gerçekçi bir şey değilmiş iz olmasa da tutuyormuş da

lidyadgn lidyadgn canım İyi misin Nasılsın yoksun bir süredir sanki Bilge nasıl bir sıkıntı yok inşallah
Canimm cok sukur iyiyiz bakıyorum yazılanlara hasta olanlara şifa diliyorum yazmaya fırsatım olmadı bilge rahat bırakmıyor uyaniklik suresi artti bu arada squat girl eskiden gunde 50 tane squat yapardı hamile haliyle bana mısın demezdi spora yazıldım 15 tekrar dan 3 set yapayim dedim şu an merdiven dahi cikamiyorum 🤣🤣 sizler nasilsiniz mevlut yapıyorum cumartesi günü temizlik daha yapamadim evde

Kızlar 4. Ay aşısı olduk bugün. Bakalım ateş yapacak mı. Demir ilacı verdi sağlık ocağı ama kendi doktorum gerek yok 6.ayda kan tahlili bakacağız belki o zaman bile vermeyiz dedi.
İki bacaktan yaptılar. Nazenin de kolunda iz var bu arada veremmiş galiba o tutmuş hemşire baktı bugün o söyledi siz de tam konuşmuşsunuz 🌸

Kızlar benim oğlan bu akşam kayınvalidemlerde tam emzireceğim sırada Bi ağladı ki anlatamam ememedi ağzı süt doldu yutmak istemedi ağladığı için yutamadı boğazına kaçırdı ağladı sakinleştirmeye çalıştım yürüdüm kucağımda bilimsel olarak kucakta yürütmek en sakinleştiriciymiş sustu tekrar emzirmeye çalıştım memeyi verince kıyameti kopardı tekrar kalktım falan derken böyle 3 4 kez ağladı meme verirken orada herkes aldı sevdi nazar mı oldu anlamadım neyse en son emmeye başladı ağlaya ağlaya içim gitti valla ilk defa böyke Bişey oldu, 😞
Benimki hep öyle ya ağlamadan asla almıyor öyle zor ki hiç dışarıda enziremiyorum çünkü bir yeri kopmuş gibi ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bende emmeyen çocuk çok zor 😔😔

Canım keçi boynuzu pekmezi nasıl vermiştin bebişe ? Yemeklerine ne kadar ekliyordun
Ara öğünde bir tatlı kaşığı muhallebisine katıyordum.hiç kansızlık çekmedi.bırakalı çok oldu inşallah üzüm pekmezi de öyle fayda eder.

Salon Kadini Salon Kadini sevindim canısı darısı bize. Oğlanı götürünce ben de baktırayım

Canimm cok sukur iyiyiz bakıyorum yazılanlara hasta olanlara şifa diliyorum yazmaya fırsatım olmadı bilge rahat bırakmıyor uyaniklik suresi artti bu arada squat girl eskiden gunde 50 tane squat yapardı hamile haliyle bana mısın demezdi spora yazıldım 15 tekrar dan 3 set yapayim dedim şu an merdiven dahi cikamiyorum 🤣🤣 sizler nasilsiniz mevlut yapıyorum cumartesi günü temizlik daha yapamadim evde
Sevindim kuzu iyi olmanıza. Spora mı yazıldın vaay. Ben de haftaya sitenin salonuna gideceğim inş eşim yamuk yapmazsa🤣 hadi allah kabul etsin şimdiden inş

Back
X