2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hangi ay yapıldığına göre kaç doz oldukları değişiyor. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar risk azalıyor.. ama bebek büyüyünce yaptırırsan da az doz yapılıyor.. biz aşağıdaki gibi yaptıracağız.
Rota 3 5 13
Nimenrix 3 5 13
Bexero 7 9 (galiba)

Ben bexeroyu da 3te yaptırmak istedim aslında ama doktor çok ağır oluyor bebek büyüsün ben öyle yapıyorum deyince eşim yaptırmak istemedi dr'a uyalım dedi.ama çoğu doktor 3. Ayda hepsine başlıyor
Sağol canım

Kızlar kızım rota asisinin birinci dozunu 3 ay 4 günlükken yaptırdık, ikinci dozu ne zaman olmalı kafam karisti

Bu konuyu daha önce defalarca konuştuk aslında eski adıyla kumarbaz şimdiki adıyla salon kadını nick name li arkadaşımızın büyük kızı rota oldu aşı olmadığı için perişan oldu hastanede yattı falan o yüzden kesinlikle rotayı öneriyorum çok tehlikeli ben menenjit de yaptırdım
+
Rotavirus cok kotu bir hastalik, bebeklerde hastaneye yatma raddesine geliyor. Salon Kadini Salon Kadini nin kizi gecirmisti ve sonra kesin yaptirin diye hepimize tavsiyede bulundu.
Menenjit ise allah korusun cok riskli zihinsel yada fiziksel engel birakabiliyor. Ben asla riske atmam. Doktorumuz anlatirken de baska ulkede yasiyor olsaydik bu asilar zorunlu olur diye bahsetti.
Evet evet hatırlıyorum. Hep birlikte dua etmiştik. Unuttuğumdan değil aslında çoğunluk ne düşünüyor diye sormuştum 😇

Ben 2. Ayda rotayı yaptırdım, 4. Ayda 2. Dozunu yaptıracağım. Menenjitleri de yaptıracağım. Kesinlikle yapılması gerekiyor bence de bağışıklığın sağlanması için
Ben rotayı yaptırdım menenjiti de bu ay yaptıracağız
Yaptırılması gerektiğini düşünüyorum ben
Ilk bebege biz asi yaptiramadik alerjik bi bunyesi var diye doktorumuz tavsiye etmedi, gectigimiz ekim ayinda rotadan 1 hafta hastanede yattik. 3 gunde evde surunmustuk.
Yaptırmadık yaptıracam
Ama ben rota yaptım p.tesi ikinci dozu yapıcam dr’lar tavsiye ediyor
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum güzel annişler. Bende yaptırma taraftarıyım. Aile büyüklerimiz yaptırmayın devlet dışı aşıları dediler de biraz kafamız karıştı. Bakalım biraz daha araştıracağım en azından onları ikna etmek için 🤭 Rabbim evlatlarımızı tüm hastalıklardan korusun inşallah 💛✨

Onlar anne ve kv ziyaretine gelmiş biz ikimiz kalıcı olanlarız
Bana olur, iki üç haftada bir muhakkak geliyorum haftaya da geleceğim hatta çok isterim tanımak ❤️
❤️ tamam o zaman dm'den bi haberlesiriz, ortak gun olusturabilirsek halledelim :)
Bana bebeli de olur bebesiz de 😄
Ben bebelerden birini mecburen getiririm :)
25 aralık evlilik yıldönümümüz, eşim de bana Alparslan ı göstererek sana en büyük hediyeyi verdim ya diyo 😂😂
Ay bizim de 25 Aralik, acaba siz biz misiniz :) esimin adinin Alpaslan olmasi kac puan?
+

Evet evet hatırlıyorum. Hep birlikte dua etmiştik. Unuttuğumdan değil aslında çoğunluk ne düşünüyor diye sormuştum 😇

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum güzel annişler. Bende yaptırma taraftarıyım. Aile büyüklerimiz yaptırmayın devlet dışı aşıları dediler de biraz kafamız karıştı. Bakalım biraz daha araştıracağım en azından onları ikna etmek için 🤭 Rabbim evlatlarımızı tüm hastalıklardan korusun inşallah 💛✨
Rotayi belki bir sekilde atlatir toparlarsiniz ama menenjitten asla vazgeçmeyin derim ben. Tabi umarim hicbir sekilde ihtiyac duymazsiniz, Allah bebelerimizi korusun❤️

Goon premium kullananlar 4 no ya ne zaman geçtiniz? 3 iyi geliyor şimdi yeniden sipariş vericem ama 1 ay sonra yine olur mu bilmiyorum.
Kızıma 5 no kullanmaya başladım inşallah ona da iyi gelir

Goon premium kullananlar 4 no ya ne zaman geçtiniz? 3 iyi geliyor şimdi yeniden sipariş vericem ama 1 ay sonra yine olur mu bilmiyorum.
Kızıma 5 no kullanmaya başladım inşallah ona da iyi gelir
Canım bn primada 3 kullanıyorum şimdi 1 haftadır goon deniyorum 2si karışık kullanıyorum. Goon 4 almıştım. 7 kiloya yakın bebek 4 biraz büyük ama iyi. Sızma vs olmadı. 3 alsam olur muydu bilmiyorum ama

Atak oldugunu tahmin ediyorum zaten ama sizin bahsettiginiz gibi bi asırı aglama yok. NewMamaa NewMamaa Diğer ataklar sorunsuzdu bunda emziği attığı için aslında bir hafta oncesinde oşması lazım ki zaten yaklssık 2 haftadır boyle. Asırı memeye duskunluk var ama sadece uykuya gecerken. Emzik almıyor eger cok zorda kalırsa. Belki qtak gecmiştir ama emziği bırakmıştır🥺

Bizim ev de gece 23.5 falan oluyor 1 tog kullanıyprum newmamanın uyku tulumundan. Atlet giydirmiyorum ince patiksiz ya da banyo vs yaptıysa ince patikli tulum giydiriyorum içine uzerini ortmuyorum. Bu halfe bile emerken falan terleyebiliyor. Tog tabloları var onlara bak mutlaka, ben bile aslında 21 dereceye gore giydiriyorum bu halde. Bi de örtü çrtersen asırı sıcaklar. Bi ara cok ruzgar vardı ankarada 21 20.5 falandı o ara içine atlet de giydirdim dereceye göre ayarlıyorum

Ben rotayı yaptırdım, menenjitleri de aldım bu ay yapılacak. kibrisss kibrisss osman hocanın menenjit videosu vardı p da az dozlu gec yapılanı soyluyodu sanırım.

NewMamaa NewMamaa septembrmom septembrmom Salon Kadini Salon Kadini
Gecici ve kalıcı olarak anlaradaki eylül anneleri şeklinde bulusmamız yok mu🤣
Keşke cakit olsa buluşsak ya ama bn pazar dönceğim için tek yarın var onda da ancak akrabalae gelir. Bir de anıtkabire götürücem kızımı atasını ziyaret etsin. Baharda yada yaza yapalım inş

R
Güzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Menenjit öyle kötü sonuçları var ki bu riski asla almam... hem de çok basit grip gibi bulaşabiliyor. Akrabamın kızı oldu 6 yaşındaki çocuk felç gibiydi. O kadar uzun ve zorlu tedaviden geçti 2 yılda yaşıtlarına hala yetişemedi.Allahım tüm evlatları korusun

Eşiminde doğumgünü 27 aralık oğlum Alparslanı göstereyim ben de en güzel hediyeyi verdim diye 😂 gerçi pantolon sipariş ettim 🙈
Aynen sen oğlunu göster bizim hediyemiz belli 😂 bende süpriz siparişi verdim ( isteklerim sıralı tam liste ama süpriz yap diyorum ahhahaah ) ama benimki bana doğumda telefon aldı bu sana 5 yıl yeter benden bişey isteme diyo 😂😂

Aynen sen oğlunu göster bizim hediyemiz belli 😂 bende süpriz siparişi verdim ( isteklerim sıralı tam liste ama süpriz yap diyorum ahhahaah ) ama benimki bana doğumda telefon aldı bu sana 5 yıl yeter benden bişey isteme diyo 😂😂
Benim doğum günüm salı günü. Hala bana ben hediye alamam anlamam diyor çıldırcam .. geçen bir kolye attım alalım mı dedi evet beğendim dedim anlasana işte🤣🤣 Melikeben Melikeben yani doğum günü hediyeme bağlı yılbaşı hediyesi 🤣🤣 ben geçen sene yılbaşında bebiş haberini vermiştim. Ben de o gün öğrenmiştim hatta 31de. Bu sene ne alsam önüne geçemez 🤣🤣

Son düzenleme:
Back
X