Ya insan ilk bebekte ozeniyor, bir de ben mesela su an bi tabaga 200 tl ve uzeri rakamlar vermem. Ben oioi aldigimda 60 liraya almistim. Simdi almam, ama simdi buradaki annelerin yuzde 90'i yeni anne, cok normal :)
Kasim indiriminde ben de cok seyimi yeniledim, iyi oldu o.
Valla ben eski usul tencerede kaynat kavanozlara böl annesiyim :) evimde yogurt makinasina da yer yok zaten :)
Ailemin evi mustakil, ben cocuklarla haftasonlari hep ailemde kaliyorum cimenlerde yayilsinlar diye :) yazin da yazliga ve ciftlige gidiyoruz oralar da mustakil, kendi evim ise minicik bir apartman dairesi 8.katta, cocuklar agac dahi goremiyor evimizde. Her gun cocuk parkina çıksak da camlara yanasmasina bile izin vermiyorum kendi evimde.
Simdi 7-8 aylik olana dek kasikla surup iciyor cocuklar, sonrasinda cile basliyor. Buyuk kizima mesela balik yagi iciriyorum su sira tam bir eziyet, o yuzden mecburen siringa kullaniyorum ben.
Bahsettigin sekilde kg/dozaj ayari yapilan surup siringalari var tr'de hatta bizim evde bir tane mevcut. Ama ucu kasik degil iste :)
Ekleme:
Buharli pisirme tenceresi cok guzel bir urun, bence cok da lazim birsey, hatta icine kek kalibi yerlestirip cok guzel kek de pisirebilirsiniz. Tavsiye ederim :)