- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Kuzum üzülme ben de 10 gün önce evde tarttın 7200dü (doktora göre fazla tartıyor) az önce banyo öncesi yşne tarttım yine 7200.. yani doktorda 7100 çıkmaz bile şuan.. geçen ay doktora az mı alıyor dedim (700 gr filn) doktor artık daha az alacak önümüzdeki ayda filan dedi .. etrafı ilgi arttığı için gündüz emmeyecek gece daha sık kalkacak emecek dedi.. bazı aylar çok ağır bazı aylar azalır buna takılmayın önemli olan uygun persentilde kalması.. ki hastane ve tartı farkı var zaten Emin ol sıkıntı yok..Kuzum 3430 doğdu benimki
Doğduktan sonra hani bebekler ödem atar ya %10 kilo kadar kaybeder benim kızım hiç kaybetmedi bence o yüzden fazla kilosu şuan
Yok kuzum 4 ay kontrolü değil kakayi sormak için gittim
Doktor baktı hiç gazı yok karnı yumuşacık dedi kime inanacagimi şaşırdım
İdrarı mi enfeksiyon acaba diye idrar istedi yapmasını bekliyorum şimdi
Of canım sıkıldı çünkü 3 aylıkken 6790 di, 3 ay 20 günlükken 7050 çıktı. Farklı tartı farklı hastane. Niye böyle az kilo aldı ya mama baslanir mi sizce 4 aylıkken. Tek düşüncem farklı hastane olması şuanZaten emmiyor doğru düzgün emzirme odasına girdim o kadar açti ama duvardaki resimlere bakmaktan bir dakika bile emmedi en sonunda çıktım eve geldim 45 dakikalık yol.
Benimki de seninkinin aksine daha ilk gün %9 düşmüştü kilosu Doktorlar Şok Olup hemen mama vermişlerdi