2023 Eylül ayı transfer olacaklar

İyi olmaya calisiyoruz siz demi halil bey gitdiniz

İşlemlere nasıl basladiniz kac kere gitmek lazım

Merhaba canım bende Allah nasip ederse eylülde adet olduğumda transfer olucam ilk adetimi oldum ikincide

Ben de eylül adetiyle transfer olucam inşallah canım Benim ikinci deneme olacak ilki ocak ayında oldu ve bebeğimin kalbi durdu. Şimdi benimde 5.gün ya da 6.gün orta kalite dondurulmuş embriyom transfer edilecek

Ben de eylül adetiyle transfer olucam inşallah canım Benim ikinci deneme olacak ilki ocak ayında oldu ve bebeğimin kalbi durdu. Şimdi benimde 5.gün ya da 6.gün orta kalite dondurulmuş embriyom transfer edilecek
6. Gün embryo kaçıncı gün belli oluyo test

Yaa çok üzüldüm inşallah hepimizin yüzü güler olumlu sonuçlar alırız

6. Gün embryo kaçıncı gün belli oluyo test
Canım 5.gün olarak değerlendiriliyo yani aslında 6.gün diye bi farkı yok 10 gün sonra kan testi ver diyo doktorlar. Ama idrarda özellikle erken gebelik testinde daha önce öğrenebilirsin 5.günden sonra pozitife dönebilir

Ben 2018de yaptırmıştım besinci gun embriyosu doktorun dedıgım tarihten erken yaptırdım dayanamayıp artmaya baslamıstı ıkıset gun arayla yapınca yukselmıs tı

Eylül de nasip olursa regl olunca gidicem transfer işlemleri için bakalım ne olacak

Ben 2018de yaptırmıştım besinci gun embriyosu doktorun dedıgım tarihten erken yaptırdım dayanamayıp artmaya baslamıstı ıkıset gun arayla yapınca yukselmıs tı

Merhaba bende dondurulmus 5 günlük emriyo transferi olacagim nasipse sali günü. Benim de ilk denemem olucak çok heyecanliyim... rabbim yardimcimiz olsun

Eylül de nasip olursa regl olunca gidicem transfer işlemleri için bakalım ne olacak
Ben de öyle pazartesi randevum var ön muayene doktorla bi görüşme gibi adeti beklicem sonra o da 4 eylül gibi gelir hayırlısıyla kolaylıkla geçsin bu süreçler

Evet cok sukur ogluöı aldım kucağıma Allah isteyen herkese nasip etsin simdi ınsallah ıkıncı bebek için transfer olmak ıstoyorum
Yaa maşallah oğlunuzu size bağışlasın Rabbim. Hamileliğiniz nasıldı kanama yaşadınız mı çok? Kan sulandırıcı kullandınız mı?

Amin hepimizin yavrusunu ınsallah yok hıc kanama yasamadım kan sulandırıcı kullandım
Yaa inşallah bize de öyle nasip olur ilk transferimde bebeğimin kalbi durdu. Kan sulandırıcı vermemişti doktorum o yüzden kanamam yoktu şimdi doktorumu değiştiricem kan sulandırıcı eklenecek herkes kanamalı geçiriyo sandığım için moralim bozuluyordu inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur hepimize

Kan sulandırıcı mı içmek gerekiyor transfer olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…