- 15 Aralık 2022
- 42
- 34
- 3
- 28
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Benimde bugün transferim olucakk inşallah hersey sorunsuz ilerlerMerhabalar,
Yarın transferim olucak inşallah, Rabbim bekleyen dileyen herkese hayırlısını nasip etsin.
Benimde bugün transferim olucakk inşallah hersey sorunsuz ilerler
Evet. Yasimdan dolayi tek yapacagini söyledi.Benimde bugün transferim olacak. Tek embriyo mu transferiniz
Hayırlısı olur inşallah Rabbım kucağını doldursunEvet. Yasimdan dolayi tek yapacagini söyledi.
Amin. Tüm isteyenlerin insallah.Hayırlısı olur inşallah Rabbım kucağını doldursun
Bende berfu hocaMerhaba Halil beyi bilmiyorum bahçeci Berfu hoca
Ya ne güzel bebeğiniz var rabbim bize de nasip etsinBende berfu hoca
Ben taze 2 tane 3. Gün embriyosu oldum 1 eylüldeSelam herkese nasılsınız kızlar Eylül de transfer olacaklar var mı ? Taze mi dondurulmuş mu durumunuz nasıl ilerliyor . Benim 6. Gün dondurulmuş embriyom var Allah nasip eder se regl olunca transfer işlemleri için gidicem tek bir tane embriyom var ilk deneme
İnşallah bebeklerinize kavuşursunuz beklemek çok heyecan vericidirBen taze 2 tane 3. Gün embriyosu oldum 1 eylülde
Amin Rabbim her isteyene versin .ilk kızım 3.denemede olduYa ne güzel bebeğiniz var rabbim bize de nasip etsin
Merhaba, lucrin olduktan sonra 10 gün içinde adet görürsünüz, ben 9. Gün adet olmuştum. Sonrası adetliylen rahim duvarı kalınlığına bakılır, kan değerlerinize bakılır estrofem başlanıp rahim hazırlanır.Kızlar merhaba bilgisi olan varsa soruma cevap alabilirsem cok mutlu olurum ben 22 temmuzda opu oldum daha sonra 4 agustosta regl oldum reglimin 4.Gunu doktorum ginera hapı verdi obu basladim 21gun surucek 27 agustosta en gec reglin gelir dedi sonrada transfer baslicaktik ne yazikki reglim 10 gun once geldi ilaci kullanirken ve normal regl gibide degildi leke seklinde pembemsi kahverengimsi doktorum regl olarak saymadi maalesef tekrar bana ilac ve igne verdi cyclo progynova ve lucrin igne hapima bugun basladim 4 eylulde ignemi alip muayeneye gelmemi soyledi ignemi olcam büyük ihtimalle bu arada hapinda 16.Gunu oluyor cok endiseliyim bir kac yerde lucrin igneden sobra regl gelmedigini okudum lütfen bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatabilirmi igneyi olduktan kac gun sonra regl olurum sizce
Regl olduktan sonra bende transfer olucagim
Sanırım seninle ayni gidecek sureclerimiz. Dondurulmus embriyo benim ki 15Eylulde kontrole gidecegim bir aksilik yoksa 20Eylulde transfer olacak insallahSelam herkese nasılsınız kızlar Eylül de transfer olacaklar var mı ? Taze mi dondurulmuş mu durumunuz nasıl ilerliyor . Benim 6. Gün dondurulmuş embriyom var Allah nasip eder se regl olunca transfer işlemleri için gidicem tek bir tane embriyom var ilk deneme
Oyle olcakmis canım bana doktorumda oyle soyledi dun sabah gittim oldum ignemiMerhaba, lucrin olduktan sonra 10 gün içinde adet görürsünüz, ben 9. Gün adet olmuştum. Sonrası adetliylen rahim duvarı kalınlığına bakılır, kan değerlerinize bakılır estrofem başlanıp rahim hazırlanır.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ben henüz regl olmadım ne zaman olursam bakalımSanırım seninle ayni gidecek sureclerimiz. Dondurulmus embriyo benim ki 15Eylulde kontrole gidecegim bir aksilik yoksa 20Eylulde transfer olacak insallah
Merhaba Perşembe günü bende transfer olcam ilk denemem benim de aşırı korkuyorumSelam herkese nasılsınız kızlar Eylül de transfer olacaklar var mı ? Taze mi dondurulmuş mu durumunuz nasıl ilerliyor . Benim 6. Gün dondurulmuş embriyom var Allah nasip eder se regl olunca transfer işlemleri için gidicem tek bir tane embriyom var ilk deneme
Merhaba canım regl ne zaman olursam bu ay öyle gidicem transfer işlemleri için bir aksilik çıkmazsa bizim de ilk deneme rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar versin bebeklerimiz olsun inşallahMerhaba Perşembe günü bende transfer olcam ilk denemem benim de aşırı korkuyorumbenim dondurulmuş transfer olcak siz oldunuz mu transfer
Anladım bende sizin gibi 9 agustosta yumurtalarım toplandı dondurdular . Bakalım bana kaçıncı gün embyrsu transfer edilecekMerhaba canım regl ne zaman olursam bu ay öyle gidicem transfer işlemleri için bir aksilik çıkmazsa bizim de ilk deneme rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar versin bebeklerimiz olsun inşallahkorkmayın bol boş dua edin hayırlısını dileyin benim de donduruldu bir ay rahim dinlenme oldu 6. Gün embriyosu
Merhaba hayırlısı olsunBenimde bugün transferim olucakk inşallah hersey sorunsuz ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?