- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Evet doktorlar önlem için veriyor iğne olarak kullanıyorsunKan sulandırıcı mı içmek gerekiyor transfer olunca
Kaybım olduğu için bu sefer kullanmam gerek aslında ilkte de kullanmam gerekti nerdeyse vermeyen doktor yok asprin de kullanmış mıydın ek olarakBen kan sulandırıcı ıgne oluyordum ancak herkeste gerek gorurler mı bılmıyorum
Ben de nasipse 11-12 eylül gibi transfer olacağım ilk denememSelam herkese nasılsınız kızlar Eylül de transfer olacaklar var mı ? Taze mi dondurulmuş mu durumunuz nasıl ilerliyor . Benim 6. Gün dondurulmuş embriyom var Allah nasip eder se regl olunca transfer işlemleri için gidicem tek bir tane embriyom var ilk deneme
Regl oldunuz muBen de nasipse 11-12 eylül gibi transfer olacağım ilk denemem
Ben de nasipse 11-12 eylül gibi transfer olacağım ilk denemem
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende regl olunca gidicemMrb kzlar bende transfer hazırlıklarına başladım 10 Eylül gibi transfer olacağım umarım herkes guzl sonuclar alır
Bende regl olunca gidicem inşallah güzel geçer her şey bizim için kaçıncı denemenizMrb kzlar bende transfer hazırlıklarına başladım 10 Eylül gibi transfer olacağım umarım herkes guzl sonuclar alır
İnsallah ilk denememBende regl olunca gidicem inşallah güzel geçer her şey bizim için kaçıncı denemeniz
İlk denemem sizinBende regl olunca gidicem inşallah güzel geçer her şey bizim için kaçıncı denemeniz
İlk denemem dondurulmuş transfer olacakBende regl olunca gidicem inşallah güzel geçer her şey bizim için kaçıncı denemeniz
Kaçıncı gün embryoİlk denemem sizin
İlk denemem dondurulmuş transfer olacak
Kaçıncı gün embryoİnsallah ilk denemem
5 sizinKaçıncı gün embryo
65 sizin
Benim 3. Gün ve 6. Gün var iki tane birlikte transfer edilecekKaçıncı gün embryo
6 benim de5 sizin
Amin inşallah kolaylıkla geçer sonucunda pozitifi görürsünüzMerhabalar,
Yarın transferim olucak inşallah, Rabbim bekleyen dileyen herkese hayırlısını nasip etsin.
Benimde bugün transferim olacakMerhaba bende dondurulmus 5 günlük emriyo transferi olacagim nasipse sali günü. Benim de ilk denemem olucak çok heyecanliyim... rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?