2023 Eylül ayı transfer olacaklar

Ya bende aynı sizin gibiyim o kadar gerginim ki . Bende Mua olurken bile titriyorum . Perşembe günü transferim war nasıl olcak diye aşırı stres bastı korkudan . Acı eşiğim çok fazla . Ama buna da dayanırız son aşamalara gelmişiz sonuçta hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Benim 3.gün embriyosu regliyi bekliyorum. 28 yaşındayım 2 tane koyabilirse 2 diycem yasak diyorlar ama doktorla konuşmadım. Regli başlayınca haberleşelim dedi nasıl olacağına dair hiç bir fikrim yok regli başlangıcından kaç gün sonra transfer oluyor acaba

Merhaba canım endişe etme opu sonrası gelen adetten sayılmıyor bir sonraki ay olan adetin regliden sayılıyor

Selam kizlar bende dün positif Haberimi aldim cok sükür darisi sizlere olsun bu 4.cü transferimdi hic umudunuzu sabrinizi kaybetmeyin Hersey vaktini bekliyor. Biliyorum zor bi sürec cok defa düstüm kalktim ama yilmadim sükür kavustum yavruma darisi tüm Duâlarimla size cünki yasamayan bu yollardan gecmeyen hic kimse bilemez bizim piskolojimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…