- 18 Ağustos 2023
- 211
- 193
- 23
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Ya bende aynı sizin gibiyim o kadar gerginim ki . Bende Mua olurken bile titriyorum . Perşembe günü transferim war nasıl olcak diye aşırı stres bastı korkudan . Acı eşiğim çok fazla . Ama buna da dayanırızBenim reglim de eylülün 20 si gibi görünüyor ama ikinci regl gecikebilirmiş ilki bir hafta erken gelmişti. Bu aya yetişmez transfer heralde çünkü Reglin 18-20. Gününü buluyor diyorlar belki Ekim olur. Çok gerginim ve opu da bile bu kadar korkmamıştım canım yanar diye korkuyorummuayenede bile çok tepki veriyorum nasıl olcak hiç bilmiyorum. İnşalah herkesin bebesi yerleşir güzellikle rahimlerimize
Benim bir tanecik var sadeceAnladım bende sizin gibi 9 agustosta yumurtalarım toplandı dondurdular . Bakalım bana kaçıncı gün embyrsu transfer edilecekhepimizin hakkında hayırlısı inşallah kavuşuruz
7 agustostaydı benim de yumurta toplamamAnladım bende sizin gibi 9 agustosta yumurtalarım toplandı dondurdular . Bakalım bana kaçıncı gün embyrsu transfer edilecekhepimizin hakkında hayırlısı inşallah kavuşuruz
hmm anladım ondan biliyorsunuz . Benim 13 tane dondurdular 10 tanesi 5. Gün 3 tanesi 6.günBenim bir tanecik var sadecesizin kaç tane kaçıncı gün
Yaaa hemen hemen aynıymış zamanlarımız hangi doktor sizin :)7 agustostaydı benim de yumurta toplamam
Ay maşallah bir sürü olmuş çok şanslınız olmazsa tekrar deneme şansın var dondurulmuştan benim olmazsa tekrar başa dönhmm anladım ondan biliyorsunuz . Benim 13 tane dondurdular 10 tanesi 5. Gün 3 tanesi 6.gün
Ankara bahçeci sizinYaaa hemen hemen aynıymış zamanlarımız hangi doktor sizin :)
İnşallahAy maşallah bir sürü olmuş çok şanslınız olmazsa tekrar deneme şansın var dondurulmuştan benim olmazsa tekrar başa dön
Ben İstanbul Aret kamarAnkara bahçeci sizin
Merhaba canım endişe etme opu sonrası gelen adetten sayılmıyor bir sonraki ay olan adetin regliden sayılıyorKızlar merhaba bilgisi olan varsa soruma cevap alabilirsem cok mutlu olurum ben 22 temmuzda opu oldum daha sonra 4 agustosta regl oldum reglimin 4.Gunu doktorum ginera hapı verdi obu basladim 21gun surucek 27 agustosta en gec reglin gelir dedi sonrada transfer baslicaktik ne yazikki reglim 10 gun once geldi ilaci kullanirken ve normal regl gibide degildi leke seklinde pembemsi kahverengimsi doktorum regl olarak saymadi maalesef tekrar bana ilac ve igne verdi cyclo progynova ve lucrin igne hapima bugun basladim 4 eylulde ignemi alip muayeneye gelmemi soyledi ignemi olcam büyük ihtimalle bu arada hapinda 16.Gunu oluyor cok endiseliyim bir kac yerde lucrin igneden sobra regl gelmedigini okudum lütfen bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatabilirmi igneyi olduktan kac gun sonra regl olurum sizce
Regl olduktan sonra bende transfer olucagim
Aynı gün transfer olmuşuz canım benimki taze transferMerhaba Perşembe günü bende transfer olcam ilk denemem benim de aşırı korkuyorumbenim dondurulmuş transfer olcak siz oldunuz mu transfer
Hayırlısı olsun canımAynı gün transfer olmuşuz canım benimki taze transfer
Evet dün canım aminn inşallah ilk denememiHayırlısı olsun canımdün mü oldunuz sizde ? Benimde dondurulmuş embryoydu . İnşallah gğzel sonuçlar alırız
Evet ilk denemem aşırı heyecanlıyım ondanEvet dün canım aminn inşallah ilk denememi
Benimde ilk deneme kuzum çift transfer inşallah güzel şeyler olur ne hissediyosunEvet ilk denemem aşırı heyecanlıyım ondansizin ki ilk mi
Hayırlısı olsunBenimde ilk deneme kuzum çift transfer inşallah güzel şeyler olur ne hissediyosun
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız canım 25 ben çok zor geçiriyorum senin nasıl geçiyor?Hayırlısı olsunvalla aşırı heyecanlıyım ben . Senin nasıl gidiyor . Yaş kaçtı sizin
İnşallahİnşallah ikimizde güzel haberler alırız canım 25 ben çok zor geçiriyorum senin nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?