- 27 Şubat 2014
- 47
- 123
- 293
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.961
Amin canim belki ikizdir hic korkma Rabbim gönlüne göre versin doktorun daha iyi bilir gayet normaldir degerinde yaniiYa 2tane 5.gün embriyosu transferi oldum internetten okuduklarıma gör mol gebelik denen bi durumda olabiliyomuş çok yüksek değerlerde inanın çok korkuyorum inşallah sağlıklı bi gebelik haberi alırım
Bugün hastaneme değerleri gönderdim inşallah hepimizin hayırlı vakitte yüzü gülsünAmin canim belki ikizdir hic korkma Rabbim gönlüne göre versin doktorun daha iyi bilir gayet normaldir degerinde yaniiBende yarin ögrenicem benimkide 2tane 5.ci gün embriosuydu ben cok istiyorum ikiz insallah Rabbim gönlümüze göre verir
Mol gebelik durumları farklı diye biliyorum başka belirtirler de olmuyor mu kanama vs gibiYa 2tane 5.gün embriyosu transferi oldum internetten okuduklarıma gör mol gebelik denen bi durumda olabiliyomuş çok yüksek değerlerde inanın çok korkuyorum inşallah sağlıklı bi gebelik haberi alırım
Mol gebelik hakkında yalnızca çok fazla yüksek beta değerleri olduğumu okudum bunun dışında bir etkisi oluyor mu hiç bilgim yok. Artık daha fazla şeyde bilmek istemedim galiba çok yoruldum artık bişeyleri bilmekten yaMol gebelik durumları farklı diye biliyorum başka belirtirler de olmuyor mu kanama vs gibi
Sordum mu hatırlamıyorum ama çift miydi5.gün 126
7.gün 340
9.gün 1019
11.gün 2680
hem mutluluk hem korku aynı anda bir sürü senaryo dönüyo kafamda ya
Çift embriyo transferi ama hiç bir kimsede çoğul gebelik bile olsa bu değerleri okumadım yaaSordum mu hatırlamıyorum ama çift miydiondan olabilir bu şekilde olması
Kızlar bacak ağrısı yasiyaniniz var mi bugün üçüncü günüm sol bacağımda ağrı oluyor ara araMerhaba canım aranıza bende katıldım 14 Eylül transfer günümdu 25 yaşındayım beni de ekler m
Hadi yaÇift embriyo transferi ama hiç bir kimsede çoğul gebelik bile olsa bu değerleri okumadım yaa
Bazen vuruyordu bi sızı olarak. Belden gelen bacağa vuran bir sızı diyebiliriz ama bilmiyorum bu bir belirti midir.Kızlar bacak ağrısı yasiyaniniz var mi bugün üçüncü günüm sol bacağımda ağrı oluyor ara ara
Yok canım benim bi önceki transferim de böyleydi kimyasal sonuçlandi.her adet öncesi bu ağrıyı yaşıyorum o ağrıya benziyor korkuyorum aynısı çünküBazen vuruyordu bi sızı olarak. Belden gelen bacağa vuran bir sızı diyebiliriz ama bilmiyorum bu bir belirti midir.
Çok fazla bacak ağrısı yaşıyorum sol genellikle.Kızlar bacak ağrısı yasiyaniniz var mi bugün üçüncü günüm sol bacağımda ağrı oluyor ara ara
Kaç gündür var ağrın canımÇok fazla bacak ağrısı yaşıyorum sol genellikle.
Bence de böyle kötü şeyler okuma boşver canım sonu bitmek bilmeyen bir şeyMol gebelik hakkında yalnızca çok fazla yüksek beta değerleri olduğumu okudum bunun dışında bir etkisi oluyor mu hiç bilgim yok. Artık daha fazla şeyde bilmek istemedim galiba çok yoruldum artık bişeyleri bilmekten ya
Benimde sol bacak dizimin üstü özellikleKaç gündür var ağrın canım
Bosver okuma bilgi bilgi dogrusu var yanlisi var en güzel bilgiyi kendi doktorun vericektir zaten canimMol gebelik hakkında yalnızca çok fazla yüksek beta değerleri olduğumu okudum bunun dışında bir etkisi oluyor mu hiç bilgim yok. Artık daha fazla şeyde bilmek istemedim galiba çok yoruldum artık bişeyleri bilmekten ya
Bmmde bugune kadar ara ara vurup gdiyordu pej agrim yoktu ama bugun biraz alt kasiklarda agrim var dinleniyorum yerlesiyorlardir diyr dusunuyormKızlar 6. Günüm adet ağrısı çekiyorumbu durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?