- 17 Eylül 2023
- 75
- 172
- 13
- 32
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.301
Evet ama çok vardı 5. Gün test yapıp pozitif sonuç alan. Öncekinde de 5. Gün dayanamayıp yapmıştım zaten negatifti bunda da öyle. İlaçlara da devam etmek zor geliyor negatif bi sonuç alınca. Göbeğim delik deşik oldu zaten. Kısmet ne diyeyim dondurulmuş 2 tane daha var.Transfer günü de sayılmıyor ayrıca sen şuan 5. Günündesim
boş yere stres yapma çok erken yapmışsın üzülmen bebeğe zarar verir o testler çokta güvenilir değilKızlar az önce dayanamayıp predictor erken gebelik testi alıp yaptım transfer gününü sayarsam 6. Gün ve koca bir tek çizgi. Çok üzgünüm
5. gün test yapıp çift çizgi görenler genelde çoğul gebelik canım benim gibi o yüzden sakın üzülüp stres yapma lütfenEvet ama çok vardı 5. Gün test yapıp pozitif sonuç alan. Öncekinde de 5. Gün dayanamayıp yapmıştım zaten negatifti bunda da öyle. İlaçlara da devam etmek zor geliyor negatif bi sonuç alınca. Göbeğim delik deşik oldu zaten. Kısmet ne diyeyim dondurulmuş 2 tane daha var.
inşalllah herşey gönlünce olur. Rabbim yardımcın osunMaalesef ole bı sansım yok kendım yapmak zorundayım eşim calışıyo kendi annem uzaktakayınvalıdem zaten olmasını istemıyomus gıbı ne arar ne sorar ne yardımcı olur sözde babanne olacak ama test gununu dahi bilmiyor aksıne arayıp sadece stres yapıp laf sokar bana tek basıma gecirdim koca bir tedaviyi sadece eşim destekti o bana yeter heeee birde iki kopegımız var golden cinsi evlatlarım onlar yanımda oldu gerisi Allahın izniyle olacagı varsa ınanın zaten olur Rabbım ol der ve olur..
Canım ben gününde yapmayı düşünüyorum uzuleceksem de o gün üzüleyim diyorum o kadar yıl belemisim 10 gün ne kiNe zaman test yapmayı düşünüyosunuz?
Hiç üzülme canım 5.gun yapmışsın işte çok erkenKızlar az önce dayanamayıp predictor erken gebelik testi alıp yaptım transfer gününü sayarsam 6. Gün ve koca bir tek çizgi. Çok üzgünüm
Be ide eklermisiniz 15 Eylül'de transfer oldumTabiii hemen ekleyelim
Kesinlikle ben de öle yaptım yarın test gunum Rabbim hepımızın hakkında hayırlısını versinCanım ben gününde yapmayı düşünüyorum uzuleceksem de o gün üzüleyim diyorum o kadar yıl belemisim 10 gün ne ki
Benim de böyle olmuştu ilaçalrı bıraktıktan ertesi gübü regl oldum Zaten regl günüm de gelmişti.Kızlar tecrübeli olanınız var mı bilmiyorum . Bu ilaçları kestikten ne kadar süre sonra adet olurum acaba .biran önce gitse de vücudum rahatlasa .. göğüslerime dokunamıyorım çok acıyor . Kasıklarım ağrıyor . Geçen hafta pazartesi kan vermiştim. Pozitif diye mutluydum . Bugün doktorla konuştuktan sonra kalbim çok acıdı . Geçen hafta ne hayal ediyordum, Şuan ne yaşıyorum dedim . .
Bence Gayet iyi canım katlanma olmuşKızlar ilk kan 7.gün 36.7 ikinci kan 9.gün 81 üçüncü kan 11.gün 190 iyimi sizce? Tek gebelik mi?
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahkan değerime göre yorum yaptılar. 15 gün sonra kese görmeye gidicim bugün daha 12. günümdeyim henüz tekrar test yapmadım doktor artık gerek yok dedi ama dayanamıyorum tekrar yapacağım bir kez daha
7. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,moralim bozuk ,hiçbir belirtim de yokBende 12 eylül transfer oldum canım
amin inşallahama bu benim 3. transferim ilk 2 transferimde maalesef olmadı biri kimyasal gebelik olmuştu. normal hayatıma dönmemi istemişlerdi. bu sefer normal hayatıma dönmedim fazlaca dinlendim yemek bile yapmadım. sizlere de tavsiyem gerçekten yemek dahi yapmayın 10 günde kimse açlıktan ölmez sonuçta
tek gebelik gibi duruyor. sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ilk kan 7.gün 36.7 ikinci kan 9.gün 81 üçüncü kan 11.gün 190 iyimi sizce? Tek gebelik mi?
İşte onun için yapmayın 5. Gün herkeste cıkmıyor.Evet ama çok vardı 5. Gün test yapıp pozitif sonuç alan. Öncekinde de 5. Gün dayanamayıp yapmıştım zaten negatifti bunda da öyle. İlaçlara da devam etmek zor geliyor negatif bi sonuç alınca. Göbeğim delik deşik oldu zaten. Kısmet ne diyeyim dondurulmuş 2 tane daha var.
Daha çok erken ama yani üzülmeyin bide 5. Gününüzmüş 5 günde idrara geçmesi çok zor.Kızlar az önce dayanamayıp predictor erken gebelik testi alıp yaptım transfer gününü sayarsam 6. Gün ve koca bir tek çizgi. Çok üzgünüm
çok sevindim umarım gebeliklerimiz sağlıkla ilerlerBen böyle düşünmüyorum ya yani kişi kendini nasıl rahat edecekse öyle olmalı. İlk tedavimde acayip sıktık kendimizi annem geldi yemeğimi o yaptı felan. Ama olmadı bu sefer de ben kimseyi istemediğimi ilk gün ve 2. Gün daha dikkatli hareket ettim ki 2. Günden sonra tamamen yalnızdım. Eşimin babaannesi vefat etti oraya şehir dışına çıktı. Evde hwrşeyi kendim hallettim markete gittim felan çok şükür pozitif gördüm.
Yani tutacak olduktan sonra her türlü tutuyor. Ama dediğim gibi önce kendinizi nasıl rahat edecekseniz o önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?