2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Transfer günü de sayılmıyor ayrıca sen şuan 5. Günündesim
Evet ama çok vardı 5. Gün test yapıp pozitif sonuç alan. Öncekinde de 5. Gün dayanamayıp yapmıştım zaten negatifti bunda da öyle. İlaçlara da devam etmek zor geliyor negatif bi sonuç alınca. Göbeğim delik deşik oldu zaten. Kısmet ne diyeyim dondurulmuş 2 tane daha var.

5. gün test yapıp çift çizgi görenler genelde çoğul gebelik canım benim gibi o yüzden sakın üzülüp stres yapma lütfen

inşalllah herşey gönlünce olur. Rabbim yardımcın osun

Benim de böyle olmuştu ilaçalrı bıraktıktan ertesi gübü regl oldum Zaten regl günüm de gelmişti.
Çok geçmiş olsun,

Ben böyle düşünmüyorum ya yani kişi kendini nasıl rahat edecekse öyle olmalı. İlk tedavimde acayip sıktık kendimizi annem geldi yemeğimi o yaptı felan. Ama olmadı bu sefer de ben kimseyi istemediğimi ilk gün ve 2. Gün daha dikkatli hareket ettim ki 2. Günden sonra tamamen yalnızdım. Eşimin babaannesi vefat etti oraya şehir dışına çıktı. Evde hwrşeyi kendim hallettim markete gittim felan çok şükür pozitif gördüm.
Yani tutacak olduktan sonra her türlü tutuyor. Ama dediğim gibi önce kendinizi nasıl rahat edecekseniz o önemli

Merhaba , 27 yaşındayım 5 senelik evliyiz ilk tüp bebek denememiz çok bilgi sahibi değiliz malesef . 16 eylülde 7 adet yumurta toplandı bugün 3. Gün olarak iyi kalite de 3 embriyo kaldığını ve yarın veya diğer gün transfer olabileceği söylendi 4. Gün embriyosunun transferini hiç duymamıştım bilgisi olan var mı acaba

İşte onun için yapmayın 5. Gün herkeste cıkmıyor.
Bende yapıcam benm daha öncekilerde de çıktı 5. Günde.
Şükredin embriyonuz varmış

çok sevindim umarım gebeliklerimiz sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…