• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Evet. Dalga geçerek yazistiniz. Herkesin kararına saygı duymak gerekir. Ama büyük ana falan diyerek dalga geçiyorsunuz. Diğer yazılanları hatırlamıyorum.
İlaç kullananları yargılayan kişiler için yazmıştım onu her ilaç kullanmayan için değil. Asya birce konuyu alıntıladı ama akışta konuşaln değil sadece benimkileri aldı

İlaç kullananları yargılayan kişiler için yazmıştım onu her ilaç kullanmayan için değil. Asya birce konuyu alıntıladı ama akışta konuşaln değil sadece benimkileri aldı
Arkadaşınla yazışmıştıniz karşılıklı. Ben mesajları okuduğumda zaten aşırı sinirlendim

Hanımlar lütfen yapmayın. Bu konuya tam sorunun ne olduğunu bilmeden bende müdahil oldum ama ben konunun nerden geldigini g rcekten bilmiyordum. Prilam falan değilde genel ilaçların kullanmasının zararlı olduğunun falan tartışıldığını düşündüm bende bu fikre karşı geldim ki halada karsiyim çünkü bu tarz yazılar okumak hepimizi acaba diye yanlış düşüncelere sevk edip yanlış hareket etmemize sebep olabilir sorun bebeklerimiz ve sağlığımız olunca yanlış birşeye sebebiyet vermeyi kimse istemez. Ama gerçekten konunun buralara gelmesi çok üzücü şuan konu hakkında bilip bilmeden yorum yapmış gibi oldum muhabbetin uzamamasi gerekirdi ki bu konuşmaları okumak gerçekten yakışmıyor
Ben de önce konuyu tam görmemiştim başta ve ve birinin tüm ilaçlar zararlıdır onları kullananlar şöyle olur böyle olur siz niye kullanıyorsunuz tarzında yazdığını ve ona cevap verildiğini falan zannettim. Birkac mesaj dahi beğendim böyle sandigim için. Sonra baktım karışık mevzu. En başa dönüp okumaya başladım tartışmayı. Alakası bile yokmuş meğer. Çok şaşırdım. Konu nerden buralara çekildi de insanlarla dalga geçmeye kadar gelebildi yani anlamsız gerçekten. Artı site kuralları belli. Değil dün yazılan mesajları, 10 dk civari bi sure geçince bile değiştirme düzenleme yapılamıyor. Bunu iddia etmiş biri ve diğeri ona sorup inaniyor. Eski mesajlarınıza dönüp bi deneyin düzeltmeye izin veriyor mu bakın zor birsey değil. Üste çıkmak için böyle komik iddialara dahi girilmiş. Tartışma uzamasın diye geçmişte ben de rahatsız olduğum kişileri kisitladim ve grupta huzurla devam ediyordum bunu söyledim. Karşılığında kapı gösterildi sanki sitenin sahibi arkadaş 😂 komik buluyorum😂

Başka bir mesele olsa umrumda olmaz ama buradaki Gebe kadınların kullanabildiği ya da kullanamadığı ilaçlardan dolayı yaptığınız yorumlar kesinlikle faydalı olacak yorumlar değil küçük düşürme dalga geçmekti konunun benle pek de bir alakası yok aslında ama böyle şeylerde susmak sizin gibilere sesini çıkarmak benim içimi rahatlatır karşınızda hassas ve hamile insanlar var edepli olun
Defalarca anlattım tekrar anlatıyorum. Bana bir daha ilaç kullanmamla ilgili bir şey söylenirse delireceğim dedi ben de delirme bunu takıp bebeğini üzme gibi bir mesaj yazdım. Konunun ilaç kullanım tavsiyesi veya aman sakın o ilacı kullanma demekle alakası yok. Aksine doktorun önerdiği ilacı kullandığı için arkadaşı yargılayan insanlara söyledim ben o lafı. Tekrar sakince okursanız anlarsınız.

Şuan susuyorum ama diğer insanların hakkına girip onları rahatsız etmemek için. Konunun çok saçma sapan uzadığını farkındayım. Ama cevap vermezsem kendim kötü olacaktım. O yüzden o kişi veya kişiler hariç hakkınızı helal edin. Böyle bir şekilde sizleri rahatsız etmek istemezdim. Huyum değildir çünkü. Tekrar kusura bakmayın

Evet herkes sussun sadece asyabirce Hanım konuşsun. Konuşun Asyabirce hanım dinliyoruz 😂😂

😱😱😱 büyük ana kızmış zaten yargı dağıtıyor 😂😂😂

Ahahahaha gercekten oyle sustuk evet hatta tek asyabirce degil tum cete grup konussun ben susuyorum 😀😀😀
Evet arkadaşlar görüyorsunuz yardımcı olmaya calistiklarini beyan eden insanlar şu an şahsi olarak terbiyesizlik ve saygısızlık yapıyorlar,bir gebe olarak fikir beyan ettiklerini veya benim için faydalı yada yardımcı bir yorum yapmıyolar dalga geçiyorlar birde çete diyorlar kim çete görüyoruz

Ben de önce konuyu tam görmemiştim başta ve ve birinin tüm ilaçlar zararlıdır onları kullananlar şöyle olur böyle olur siz niye kullanıyorsunuz tarzında yazdığını ve ona cevap verildiğini falan zannettim. Birkac mesaj dahi beğendim böyle sandigim için. Sonra baktım karışık mevzu. En başa dönüp okumaya başladım tartışmayı. Alakası bile yokmuş meğer. Çok şaşırdım. Konu nerden buralara çekildi de insanlarla dalga geçmeye kadar gelebildi yani anlamsız gerçekten. Artı site kuralları belli. Değil dün yazılan mesajları, 10 dk civari bi sure geçince bile değiştirme düzenleme yapılamıyor. Bunu iddia etmiş biri ve diğeri ona sorup inaniyor. Eski mesajlarınıza dönüp bi deneyin düzeltmeye izin veriyor mu bakın zor birsey değil. Üste çıkmak için böyle komik iddialara dahi girilmiş. Tartışma uzamasın diye geçmişte ben de rahatsız olduğum kişileri kisitladim ve grupta huzurla devam ediyordum bunu söyledim. Karşılığında kapı gösterildi sanki sitenin sahibi arkadaş 😂 komik buluyorum😂
Bilmiyorum ben kendimi tartışmanın içinde buldum biranda ki asla kimseyi incitecek biri değilim gözlerim kıpkırmızı izliyorum sadece . Ve yanlış anlamaya sebebiyet verdigimi düşündüğüm için sonradan açıklama yapma gereği duydum kendi adıma. Ben 2 yıldır çocuk sahibi olma mücadelesi veriyorum çok şükür hamileliği nasip etti sağlıkla gelsin diye ilaç tedavisine devam ediyorum ve gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz kendimde dahil olmak üzere konu ilaçlar olunca hassas oluyorum çünkü ben ağlayarak artık iğne yapıyorum çok hassaslastim. Ama konu başka hal aldı

Evet arkadaşlar görüyorsunuz yardımcı olmaya calistiklarini beyan eden insanlar şu an şahsi olarak terbiyesizlik ve saygısızlık yapıyorlar,bir gebe olarak fikir beyan ettiklerini veya benim için faydalı yada yardımcı bir yorum yapmıyolar dalga geçiyorlar birde çete diyorlar kim çete görüyoruz
Sen sus diyorsun. Başkasına konuşma diyorsun saygısız biz mi olduk aman Allahım sen çok tehlikeli bir insansın gerçekten

Bilmiyorum ben kendimi tartışmanın içinde buldum biranda ki asla kimseyi incitecek biri değilim gözlerim kıpkırmızı izliyorum sadece . Ve yanlış anlamaya sebebiyet verdigimi düşündüğüm için sonradan açıklama yapma gereği duydum kendi adıma. Ben 2 yıldır çocuk sahibi olma mücadelesi veriyorum çok şükür hamileliği nasip etti sağlıkla gelsin diye ilaç tedavisine devam ediyorum ve gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz kendimde dahil olmak üzere konu ilaçlar olunca hassas oluyorum çünkü ben ağlayarak artık iğne yapıyorum çok hassaslastim. Ama konu başka hal aldı
Tam olarak duygularim bu tesekkur ederim
Dun prilam hakkinda pyle yazi gprunce cok uzuldum
Cunku 2 senedir tedavi pluyorum almadigim ilac kalmadi
Hamileykende
Artik cocuguma zarari varmi diye dusunmekten yoruldum
Ve bu hassasiyetimide dun belirttim tenezzul edlip cevap dahi verilmedi
Bugunde konu hassasiyetler olunca
Guluserek espriye vurarak yazdik
Otesi de yoktu
Sinirlenip daha mi baska yaklasmaliydik
Sits kurallari deniliyor
Hangi site kuralinda birisine turnusol denilebilir yaziyor
Gerekli sikayetimi yaptim
He benlede ilgili varsa sikayet edilebilir
Bu zamana kadar bu grupta da 1 tane huzursuzlugum yok
Genellikle guldum eglendim
Hassasiyeti olan arkadaslarima destek verdim
Hatta uzun sure mesaj yazmayan arkadaslarima ozelden sorun yok dimi yazip
Hallerini sormayida ihmal etmedim
Turnusol olmadim
Hamis arkadaslarimla yolculuk yasadim

Sorun da bu zaten. Kimse ilaç kullandığı için birilerini kotulememis. Sadece kendi tercihini belirtmiş. Kullanmak bir tercihse kullanmamak da bir tercih. Kullanan ben kullanıyorum demekte özgürse kullanmayan da ben kullanmıyorum demekte ozgur. Biri çıkıp dese ki ilaç kullanan herkes şöyledir böyledir kotulese ona da karşı çıkardım. Ama öyle birsey yok. Arkadaş böyle anlamış ve birkaç kişiyi gaza getirmiş. O kişiler daha o mesajı bile görmedim diyo neden çünkü öyle bi mesaj yok🤷‍♀️

Sen sus diyorsun. Başkasına konuşma diyorsun saygısız biz mi olduk aman Allahım sen çok tehlikeli bir insansın gerçekten
Hamile kadınların kullandığı veya kullanamadığı ilaçlardan dolayı alaya alıp ‘kızar sonra büyük analar’diye dalga geçip hassas dönemden geçen insanların düşünceleri ile alay eden sen kadar tehlikeli olamam, bu saygısızlığına ses çıkartıyorsam bunun için de beni tehlikeli görüyorsan doğru yoldayım demektir🤭

Tam olarak duygularim bu tesekkur ederim
Dun prilam hakkinda pyle yazi gprunce cok uzuldum
Cunku 2 senedir tedavi pluyorum almadigim ilac kalmadi
Hamileykende
Artik cocuguma zarari varmi diye dusunmekten yoruldum
Ve bu hassasiyetimide dun belirttim tenezzul edlip cevap dahi verilmedi
Bugunde konu hassasiyetler olunca
Guluserek espriye vurarak yazdik
Otesi de yoktu
Sinirlenip daha mi baska yaklasmaliydik
Sits kurallari deniliyor
Hangi site kuralinda birisine turnusol denilebilir yaziyor
Gerekli sikayetimi yaptim
He benlede ilgili varsa sikayet edilebilir
Bu zamana kadar bu grupta da 1 tane huzursuzlugum yok
Genellikle guldum eglendim
Hassasiyeti olan arkadaslarima destek verdim
Hatta uzun sure mesaj yazmayan arkadaslarima ozelden sorun yok dimi yazip
Hallerini sormayida ihmal etmedim
Turnusol olmadim
Hamis arkadaslarimla yolculuk yasadim
Ek olarak genel baskasi da yaparsa diye ilaclar dedim
Ki tek prilamda bu yapilmadi daha oncede baska bir arkadasim antibiyotik icin demisti

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah. Konunun sizinle alakası yok zaten konuya dahil de olmadınız. Hassasiyet gösterip cevap vermişsiniz ama ters cevp geldi size. Kusura bakmayın lütfen gözleriniz gülsün 2 yıldır emek verdiğiniz beebişinize bu gerginliği yaşatmayın ❤️❤️❤️

F Flower30 lutfen ricam sen daha fazla gerilme
Bende gerildim
Bizim icin cok onemli
Inan dusuk riski tasiyan birisiyim
Saatlerdir stresten kanamam varmi diye.lavaboya gidiyorum
Lutfen sebep olmayalim birbirimize
Allah a havale ediyorum

Hamile kadınların kullandığı veya kullanamadığı ilaçlardan dolayı alaya alıp ‘kızar sonra büyük analar’diye dalga geçip hassas dönemden geçen insanların düşünceleri ile alay eden sen kadar tehlikeli olamam, bu saygısızlığına ses çıkartıyorsam bunun için de beni tehlikeli görüyorsan doğru yoldayım demektir🤭
Ben kendim ilaç kullanıyorum zaten günde 4 defa insülin iğne vuruluyorum sen neyden bahsediyorsun kullananla dalga geçmişim kullanmayanla dalga geçmişim. İlaç kullanmayıp kullanan kişilere akıl veren büyük analardan bahsettim ben zaten. Okuduğunu anlayamıyorsan bu benim sorunum değil git daha çok kitap oku. Burda insanları yanlış bilgilendirme.

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah. Konunun sizinle alakası yok zaten konuya dahil de olmadınız. Hassasiyet gösterip cevap vermişsiniz ama ters cevp geldi size. Kusura bakmayın lütfen gözleriniz gülsün 2 yıldır emek verdiğiniz beebişinize bu gerginliği yaşatmayın ❤️❤️❤️

F Flower30 lutfen ricam sen daha fazla gerilme
Bende gerildim
Bizim icin cok onemli
Inan dusuk riski tasiyan birisiyim
Saatlerdir stresten kanamam varmi diye.lavaboya gidiyorum
Lutfen sebep olmayalim birbirimize
Allah a havale ediyorum
Gerçekten tehlikelisiniz nasıl da bir anda böyle düşünceli oldunuz az önce dalga geçiyordunuz tiye alıyordunuz ne oldu şimdi mi aklınıza geldi gebe olduğumuz hassas dönemden geçtiğimiz konunun başından beri savunduğum şeyi de buydu zaten cici kızlar 🤗

Gerçekten tehlikelisiniz nasıl da bir anda böyle düşünceli oldunuz az önce dalga geçiyordunuz tiye alıyordunuz ne oldu şimdi mi aklınıza geldi gebe olduğumuz hassas dönemden geçtiğimiz konunun başından beri savunduğum şeyi de buydu zaten cici kızlar 🤗
Konuyla alakası olmayan bir insan kime ne yazacağıma da sen mi karar vereceksin

Back
X