- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
Anne sütü de iyi geliyor diye okumuştum bi dene istersen sütün zararı olmaz sanırımkızlar oğlumun boynu isilik olmuştu pişik kreminden sürdüm geçti çoğu yeri ama hava almayan tam gıdı kısmı yara gibi olmuş çok kötüönerisi olan var mı napabilirim
Eki Görüntüle 3267841
deneyeyim canım sağolasınAnne sütü de iyi geliyor diye okumuştum bi dene istersen sütün zararı olmaz sanırım
bence kendi kalkar sarılık tehlikesi yok sonuçtaKızlar benim bebe dün gece ve gündüz adam akıllı uyumadı kesintisiz en fazla bir saat uyudu. Ama bu gece uyanmak bilmiyor. En son 2 buçuğa doğru besledim saat 6 buçuk oldu mışıl mışıl uyuyor altını da temizledim uyanmadı devam ediyor. Ne yapıcak bilmiyorumuyumaya devam etse acıkınca kendi kalkar mı yoksa şekeri mi düşer bugun 19 günlüğüz
Al bende den de aynı korku uyku uyuyunca korkuyorum şeker düşer diye vicdan azabı ayrı korku ayrı deliye dönüyorum ne yapsam diye bu düşünceler bile beni stres yapıyor yeterinceKızlar benim bebe dün gece ve gündüz adam akıllı uyumadı kesintisiz en fazla bir saat uyudu. Ama bu gece uyanmak bilmiyor. En son 2 buçuğa doğru besledim saat 6 buçuk oldu mışıl mışıl uyuyor altını da temizledim uyanmadı devam ediyor. Ne yapıcak bilmiyorumuyumaya devam etse acıkınca kendi kalkar mı yoksa şekeri mi düşer bugun 19 günlüğüz
Benim oğlan hemen hemenAnnem var yanımda hala ama o kadar yorgun oluyoruz ki ütü yapamıyoruz aslında evet ben de yapılmalı diye biliyorum ama yıkayıp yıkayıp giydirdik hep 10 gündür
Her emzirme sonrası dik tutup beline hafifce vurup sıvazlıyorum.Rezene çayı içiyorum,1-2 çay kaşığı bebeğe de veriyorum.Kızlar bebeklerinde gaz problemi başlayanlar gazını çıkarmaya iyi gelen neler yapıyosunuz ??
Peki hala geceleri 2 saatte 1 mi uyandırmaya devam edeceksin?Kızlar 1 aylık olduk bugün aşımızı da olduk 3070 gr doğmuştuk 4100 gr olmuşuz mama takviyesini baya azalttık en fazla iki kere veriyorum bazen gece iyi uyurken bazende uyumuyor hergün yeni bir hale bürünüyor defne kuşumbizdede durumlar şimdilik böyle..
Yok hayır 1 haftadır falan bıraktık artık 2 saatte bir uyandırmayı kendi kalkıyor en geç 2.5 saatte genelde 1.5 saatte falan ben her ihtimale karşı saat kuruyorum çok geçe kalmasın die ama henüz çok gecikme yaşamadıkPeki hala geceleri 2 saatte 1 mi uyandırmaya devam edeceksin?
Gece benim Kızı 3 de uyandırdım saati geldi diye geri uyuduğunda saat 6ydıŞu uyandırma işleri beni tek yoran şey nerdeyse
Ben hiç 1 kullanmadım hep 2 kullandım bu hafta itibariyle 3 e geçtim sıkıyordu sızdırıyordu artık sende geçebilirsinkızlar 2 numara beze geçtiniz mi? Kızım 20 günlük 1 numara sızdırmaya başladı. 4 paket toplu bez sipariş etmiştim iptal edip 2 ye mi geçsem?
Evet geceleri 3 saati bulursa uyanması hep geçiriyor 1 numaraBen hiç 1 kullanmadım hep 2 kullandım bu hafta itibariyle 3 e geçtim sıkıyordu sızdırıyordu artık sende geçebilirsin
Ben bir yerde okumuştum. Şimdi hatırlamıyorum.6 haftadan sonra kolik olup olmadığı anlaşılır diye yazıyordu. Doktora gidince bir sor istersen.vid3odaki gibi yatan bir bebeğiniz varsa ne güzel. Altını değiştirirken bile zorlanıyorum. Sanki dayak yemiş gibi agliyorbir de şu videoyu uygulayayım diyorum ama açken izin vermiyor tokken yapsam
Benim çocuğum 14 günlük prima kullanıyorum hep sızdiriyor. Düzgün yapamadığıma yoruyorum. Çünkü daha doğum kilosuna ulaşamadı.Ben hiç 1 kullanmadım hep 2 kullandım bu hafta itibariyle 3 e geçtim sıkıyordu sızdırıyordu artık sende geçebilirsin
Ben isilige sürüyorum iyi geliyor. Ama bu açık yara gibi duruyor. Canını yakar mı acabaAnne sütü de iyi geliyor diye okumuştum bi dene istersen sütün zararı olmaz sanırım
hele açken hiç durmuyorBen bir yerde okumuştum. Şimdi hatırlamıyorum.6 haftadan sonra kolik olup olmadığı anlaşılır diye yazıyordu. Doktora gidince bir sor istersen.vid3odaki gibi yatan bir bebeğiniz varsa ne güzel. Altını değiştirirken bile zorlanıyorum. Sanki dayak yemiş gibi agliyor
Ben isilige sürüyorum iyi geliyor. Ama bu açık yara gibi duruyor. Canını yakar mı acaba
bugün iki defa denedim günde üç dört defa da hametan sürüyordum yaklaşık 1 haftadır böyle bence hava almadığı için iyileşmiyor. sıcaklar da iyice bastırdı. canı acımıyor sanırım çünkü oraya dokunduğumda ağlamıyor. genel bi ağlaması var ama orayla mı ilgili bilmiyorumAnne sütü de iyi geliyor diye okumuştum bi dene istersen sütün zararı olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?