Ben zaten mamayı çok vermiyordum günde iki en fazla 3 demişti doktor miktarınıda artırmadım 30 cc de kaldı sütüm arttığı için sadece destek olsun die arada veriyorum artık bazı günler gece 1 kere bazende akşamları 1 veriyorum artık yakında tamamen unutturup bırakıcamCanm mama takviyesini nsl azalttın benim hala her emzirmenin ardından istiyor zaten bı memeyi çok kısa emiyor diğerine geçiyor oda çok kısa sonra ağlamaya basliyo mama veriyorum
Otribebe kullanıyorum memnunumKızlar aspiratör olarak ne kullanıyosunuz? Eczane bruno baby diye bi markayı vermiş ama otri bebeyi de internette çok övmüşler
Ama bulgur acaip gaz yapar nasıl olacaksüt arttırıcı bir tavsiye ile geldim: bulgur pilavı
Ben bir kez verdim çok daraldım kabızdıHe bir de ebe kabız olursa mamasına biraz zeytinyağı dökün demişti . Doktora sormayı unuttummmhenüz olmadı ama bebeğe verilir mi ki zeytinyağı
İyi aklımda bulunsunBen bir kez verdim çok daraldım kabızdı
Ben almanyadayım burada da aynı durum var birbirlerinin izine kurşun atıyorlarİyi aklımda bulunsunBazen benim ebeyle doktor aynı görüşte olmuyor da ondan merak ettim
Mesela özel aşıları var ya doktor 2. Ayla 4. Ay yapılsın diyor
Ebe olmaz 3-5 aylarda olması lazım diğer aşılarla denk gelmesin diyo
Size 3 öğün yemek hazırlatmak nasıl bir vicdan ya7 yaşında oğlum var oda ilgi bekliyor, kuzum benim öyle yogunumki cocugumla ilgilenemiyorum, birde misafirim var, günde 3 öğün yemek hazirla,bulaşık yıka, ev ocak işi yap, bebek zaten başlı başına bir iş, dun çocuğumu tuvalette unutmuşum 40 dk, anne kakam geldi dedi, tuvalet alt katta, sen git otur geliyorum dedim unutmuşum kapıları kapattığı için sesinide duymamışım, aşırı titiz bi çocuk poposunu silmeye tiksiniyor kendide kalkmamis, nasıl ağladı beni görünce, çok üzüldüm, uyku düzenin yok yemek düzenim yok ev düzenim hiç yok aşırı yorgunum
Benim de göğüs uclarimi makine mahvetti. Mochi yi bile kullansam hemen acımaya basliyorKızlar göğüs pompasiyla sağım yaparken sizin de göğüs ucunuzda ağrı, acı oluyor mu? Ben de oluyor ve arka arkaya yaparsam uzun sürüyor bu durum. Ara vererek (1-2 gün gibi ) yapmam gerekiyor.
aa bulgurun gaz yaptığını bilmiyordumAma bulgur acaip gaz yapar nasıl olacak
hiç dışarı çıkardınız mı? ben zorla kaçırdım birkaç defa. evdekiler bırakmıyordu. dışarı çıkar çıkmaz öyle derin uyuyor ki20 günlük bebek nasıl 3 saat uykuyla durur yaYok uyumuyor. Uykusu da o kadar hafif ki yoldan motor geçse uyanıyor
Düğünde bile o seste uyuyan bebeler geliyo aklıma
dik emzirin diyenler olmuş. ben dik tutamıyorum ya. zaten bebişte ıkınma varsa ya da bi ağrısı memeyi tutup çekiştirme başladı emzirmeler sıkıntı oluyor artık durmuyor kucağımdaBoğulup tıkanmalar ne zaman bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?