- 2 Mart 2023
- 2.854
- 10.093
- 138
Çok üzüldüm durumunuz için . İnşallah en kısa zamanda düzelirsiz. Şu pijama durumu çok moral bozukluğuna sebep oluyor, tüm enerjiyi çekiyor. Bizzat yaşadım , o yüzden artık uyanır uyanmaz bebekten sonra beni en iyi hissettirecek kıyafetleri giyiyorum. Mesela bugün cam sildim en sevdiğim taytımı gömleğimi giydimBende duydum o lafı sanki silah zoruyla yaptık çocuğu dedi bana aynı durumdayım dışarı çıkamıyorum çıktığımda bebek ağlıcak mızmızlanıcak diye tedirgin oluyorum ama kendisi sabah eline kahvesini alıp arabamıza binip işe gidiyor işimizde öyle yoğun falan değil devlet memuruyuz şirket yönetmiyor yani ama az önce bile nolucak bu halimiz diye konuyu açtım bağır çağır bitti konu konuşamadık böğürdük resmen bizim son belli boşanmakta eğer umudun varsa çift terapistine git derim faydalı oluyor canım ama eşin gelir mi bilmiyorum
Bebek ağlayacak diye kendinizi kısıtlamayın lütfen dışarı çıkın. Eşiniz arabanızla sizi de gezdirsin, inemezseniz bile siz de kahvenizi arabada içşn .. Biz , 3. Günden sonra her gün çıktık . 6 günlük olduğumuzda sahile , 11 günlük olduğunda dondurma yemeye çıktık . 3.günden beri , kafede sahilde , sokakta, arabada , ( emzirme önlüğü dahi almadım bol tişört, gömlek giyip) her yerde emzirdim . Şimdi de kanguru ile 30 dk bile olsa her gün çıkıyorum. Gebeliğimden beri araba kullanmaktan korkar oldum , eşim kullanmak istemediğim için sitem etse de . Yarın başka ilçeye arkadaşıma gideceğim, eşim gece çalışmasına rağmen çok az dinlenip bizi götürecek, kız kıza buluşma olacağı için de orada oyalanacak ve bizi geri getirecek. Sosyal hayatınızdan da feragat etmeyin. Siz isteyin bazen eşler ince düşünemiyor.