• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    20
Kızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
Ben aldım özellikle alt iç çamaşırları rahatsız ediyordu artık bende tayt falan aldım H&M’den

Kızlar evde rahatlıkla giymek için hamile pantolonu, eşofmanı falan aldınız mı; özellikle akşamları göbüşüm çok şişiyor rahat edemiyorum. İnternetten bakayım dedim ama hep bilmediğim markalar çıktı. Öneriniz var mı
Kesinlikle LCW ye gidin ordan hamile pantolonu eşofmanı falan alın çok çok guzeller

Evet yurt dışında da totalde 4 5 kere usg yapıyorlar süreç boyunca bu sebeple bende tam emin değilim

Rutin muayenede girdiğimiz ultrason 2 boyutlu yani yüksek güçte değil
Ultrason röntgen gibi radyasyon da içermediği için güvenli kabul ediliyor
Son trimesterde zaten çoğu doktor her hafta çağırıyor
Ben bu konuyu farklı doktorlarla konuştum ve baya araştırdım sizinle de paylaşayım ☺️
Ultrason konusunda içiniz rahat olsun
Yüksek güçteki 4 boyutlu ultrasonların bile kanıtlanmış zararı yok

Ben artişin kalin taytini aldim uzun gomlekle giyiyorm cok rahat, hm pantolon aldim bacaklar guzel oldu karin kismi sikti esnek degildi iade edicem bi tane dr lcwdan deneyerek aldim cabuk bollasiyor ama rahat en azindan bi de normal esofman giyorum

Çok güzel hamiş taytları var trendyolda falan. Ben de alacağım. Rahat eşofman takımları da güzel olur.

Rutin muayenede girdiğimiz ultrason 2 boyutlu yani yüksek güçte değil
Ultrason röntgen gibi radyasyon da içermediği için güvenli kabul ediliyor
Son trimesterde zaten çoğu doktor her hafta çağırıyor
Ben bu konuyu farklı doktorlarla konuştum ve baya araştırdım sizinle de paylaşayım ☺️
Ultrason konusunda içiniz rahat olsun
Yüksek güçteki 4 boyutlu ultrasonların bile kanıtlanmış zararı yok
Burda bilgimi konuşturayım bari ultrason ses dalgalarından oluştuğu için zararı olduğu düşünülmüyor. ama ben sizin enerjinize hayran oldum. 2 haftada bir gitmeme rağmen daha dün gitmiş gibi geliyor bana. 😬😁 Hastanede yattığım zaman her gün ultrasona indiriyorlardı. Herhalde bir risk olsa öyle yapmazlardı koskoca profesörler. 😊

Burda bilgimi konuşturayım bari ultrason ses dalgalarından oluştuğu için zararı olduğu düşünülmüyor. ama ben sizin enerjinize hayran oldum. 2 haftada bir gitmeme rağmen daha dün gitmiş gibi geliyor bana. 😬😁 Hastanede yattığım zaman her gün ultrasona indiriyorlardı. Herhalde bir risk olsa öyle yapmazlardı koskoca profesörler. 😊

Teşekkür ederim ☺️
Ben de bir an evvel hafta geçsin de gideyim diye bakıyorum
Aslında evhamlı biri değilim
Panikten endişeden gitmiyorum yani
Merak ediyorum ne yapıyor diye 😄
Onun hareketlerini görmek minicik bedeniyle büyümeye çalışması hoşuma gidiyor tatlı geliyor
Ben de risk konusunda doktorlara güveniyorum içim çok rahat gidiyorum

Canım ben pahalı bişey almak istemedim sonuçta çok kısa süre kullanılacak.bu eşofmanı aldım çok rahat ettim diz falanda yapmıyor disardada giyiyorum yürüyüş yaparken falan.bende kiloluydum zaten bide şişkinlik vs aşırı çıkıyor karnım özellikle akşamları.fikir olsun bakmak istersen

Eklentiler

• 1000051540.webp
    1000051540.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
Selamlar guzel anneler bebeklerim 11+2de ultrasonda cinsiyete dair ben bir sey goremedim ama sizlerin var mi tahminleri? :)

Eklentiler

• 20251111_215240.webp
    20251111_215240.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 20251111_215224.webp
    20251111_215224.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 29
Back
X