2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

28 mayısta regl oldum. 31 mayıs tedavi sürecim başladı. 15 haziran dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 2. Günüm :)

28 mayısta regl oldum. 31 mayıs tedavi sürecim başladı. 15 haziran dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 2. Günüm :)
Tarihlerimiz aynı bende dün trasnfer oldum ama bugün 1.günümüz transfer günü sayılmıyor sanırım :)

Benim transferim de dün oldu 5.gün embriyosu inşallah güzel sonuçlar alırız
Benimde transferim dün oldu, 3. Gün embriyosu :) inş güzel sonuçlar alırız. Bu arada ilki ilk denemede tutmuştu. 1 yaşında bebeğim var, yaş aralığı çok fazla olmasın diye şuan ikinci tüp bebek için kolları sıvamış olduk. O 3. Gün taze transferdi bu da 3. Gün dondurulmuş

Aaa ne güzel bi evladınız var inşallah buda olur benim ilk tedavim 5.gün dondurulmuş embriyo bakalım hayırlısı artık :)

Tarihlerimiz aynı bende dün trasnfer oldum ama bugün 1.günümüz transfer günü sayılmıyor sanırım :)
Ben sayılıyor diye biliyorum canım. Transfer günü embriyo zarından çıkmaya çalışıyormuş 2. Gün tutunmaya çalışıyor bu süreç 5. Güne kadar devam ediyor. 5. Günden sonra da beta hcg salgılamaya başlıyor diye biliyorum eğer tutunduysa

Aaa ne güzel bi evladınız var inşallah buda olur benim ilk tedavim 5.gün dondurulmuş embriyo bakalım hayırlısı artık :)
Teşekkür ederim darısı sana inşallah mutlaka ilk 5 gün ananas, kuru dut, havuç, haşlanmış yumurta, haşlanmış tavuk ve bir avuç kabak çekirdeği ye. Bunların çok etkisi var özellikle ananas

Peki ne yaptınız trasnfer sürecinden sonra siz tecrübelisiniz :) benim ablam da çok uzun süre 6 7 yıl kadar tüp bebek tedavisi gördü o genelde yattı çünkü bi kere düşük oldu falan hatta ablam korkudan hamileliğinde bile hep yattı ama ben sürekli yatmak istemiyorum açıkçası ama kndan da etkilendim ister istemez

İlk 3 gün dikkat ettim ağır kaldırmadım, şuan annem yanımda kalıyor bebeğimi kucağıma almıyorm ilk günler dikkat edeceğim yine. Çok fazla yere eğilmedim, zorunda kalırsam yavaşça eğildim. İlk gün sadece dinledim uzandım. Onun haricinde şuan günlük hayatıma devam ediyorum, elimden geldiğince dinlenerek. Sürekli yatmak hem psikolojini etkiler hem de bebek için bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Zaten bilimsel olarakta sürekli yatmanın bir önemi yok. İlk hamileliğimde ilk gün dinledim ikinci gün işime dönmüştüm masa başı işim vardı akşama kadar iki büklüm oturuyordum.

Bende dün genelde uzandım bugün de uzanıyorum annem var yanımda ama işte arada kalkıp yürüyorum falan bugün yarın da böyle olur sonra daha da ayaklanırım diye düşünüyorum arefe günü test günüm çok heyecanlıyım:)

Çok yatma, vücudun harekete ve hızlı kan akışına da ihtiyacı var :) evin içinde aynen yürüyüş yapabilirsin. Ağır kaldırıp kendini yoracak işler yapmadığın sürece gündelik hayatı yaşamanda bir engel yok. Herhangi bir şey hissediyor musun ? Bir belirti felan.

Benimm test günüm 26 sı :) arifeden bir gün öncesi o şekilde yaptır dediler. Ben öncekinde 11. Gün felan yapmıştım. Dayanamazsam belki haftasonu kan testine giderim:) ama evde yapma olur mu negatif çıkarsa üzülürsün strese girersin. Çünkü biliyordun idrar testinde geç çıkıyor

Hayır hiç birşey hissetmiyorum açıkçası kendimi dinlemek de istemiyorum bazı insanlarda ikinci üçüncü günde kasık ağrısı falan oluyomuş bende şimdilik bişey yok test de evde yapmayı düşünmüyorum sadece 11.gün belki yaparım ertesi günü de kan vermiş olucam zaten sizde bi belirti var mı

Ben genelde yüz üstü yatarım yada yan şödi yüz üstü yatmıyorum ama yan da yatsam sanki olucaksa bile olmaz gibi geliyor

Çıkar bugün bazen kanı geç verince sabah vermesen kanlar geç gidiyor merkeze ondandır inş. Vardır güzel haberlerini bekliyorum acilde verseydin keşke 3 saate çıkıyor takip konusunda da ora daha iyi bir dahakine orda takip ettir p
Maalesef ulaşamıyorsun zaten artık takibi başka yerde yapacam kendi şahsi numarası yok. Sekreterin ki var sadece o da hemşireye yönlendiriyor. Benim şansıma hep öyle denk gelir bana

Acilden test yaptırmak çok zor ya, bahane bulmak cidden zor, hamilelik testi için geldim dersen test yapmıyorlar çünkü.
Valla ben gittim dedim ki tüp bebek yaptırdım kan verme günüm tak girdim içeri diğerlerinde de kadın doğum acile gittim artışa baktıracam sıra bulamıyorum kadın doğuma derdimi anlattım tüpbebek diye onu da öyle verdim

İyi de acil bi konu değil ki acilde yaptırılsın. Bu şekilde olması doğru değil. Sağlık ocakları var orda yaptırmak daha doğru. Acil acil hastalar içindir yani doğru şeyi yapıyorlar :)
Evet acil konu değil ama sağlık ocakları geç çıkarıyor değerleri düzensiz her seferinde aynı yere vermen lazım aynı gün çıkmıyor. Mesela kadın doğum acillerde de verilebilir özele de her seferinde kan için para vermen lazım. Aslında bende karşıyım ama bizim tüpbebek bize belki hoşgörülü olabilirler. Acil doktoru birşey yapmıyor ki giriyorsun muayene etmiyor vaktini almıyor. Öyle düşünmeyin kadın doğum doktorları hiç sıra bulamıyorsun bile çekinmeyin acile gitmekten başka çaremiz yok çoğumuzun merkezi yaşadığımız şehirden uzak

Evet kendini dinleme. İnsan belirti arıyor ama ilaçların yan etkisi de olabiliyor. Bir de bazılarında hiç belirti olmuyor bazılarıysa yaşıyor belirtiyi. Ben öncekinde ilk gün hafif kasık ağrısı hissettm sonraki günlerde de bel ağrısı ve elektirik çarpması gibi anlık karıncalanma tarzı şeyler hissettm. Tutunmaya çalışırken öyle yapabiliyormuş. Tabi bazıları bunu hissetmiyor. Şuan ise ilk gün yine kasık ağrısı bugünse hiç bi şey hissetmiyorum. Sadece karnımda ara ara tatlı bi kaşıntı var

Ben genelde yüz üstü yatarım yada yan şödi yüz üstü yatmıyorum ama yan da yatsam sanki olucaksa bile olmaz gibi geliyor
Full yüz üstü yatardım bende ama malesef yatamıyorm şuan psikolojik yan yatmanda sorun yok canım emdişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…