2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İyi de acil bi konu değil ki acilde yaptırılsın. Bu şekilde olması doğru değil. Sağlık ocakları var orda yaptırmak daha doğru. Acil acil hastalar içindir yani doğru şeyi yapıyorlar :)
Zaten ben hiç hamilelik testi için acile gitmedim, ama normal hasta olduğumuzda bile acilde ha acaba hamile misiniz diye mırın kırın ettikleri için acilde sıcak bakmadıklarını biliyorum. Vertigom var ve her defasında benzer şeyler..

Merhaba hanımlar, benim dün perşembe günü yumurta toplama işlemim yapıldı. işlem sonrası toplanılan 3 yumurtamın da işleme alındığını söylediler. Bugün döllenme olup olmadığını arayıp öğrenicem. Bir sorun çıkmazsa pazartesi transfer olur dediler.

Sizlere sormak istediğim aranızda taze transfer yaptıran var mı?
Birde hesaplamama göre 4. gün transfer olacak oluyor, yorumlarda hep 3. ve 5. gün transferlerini okuyorum. bu durum hakkında bir bilginiz var mı?

İyi de acil bi konu değil ki acilde yaptırılsın. Bu şekilde olması doğru değil. Sağlık ocakları var orda yaptırmak daha doğru. Acil acil hastalar içindir yani doğru şeyi yapıyorlar :)
Haftasonu test yaptırmamız gerekirse nolacak. Sağlık ocaklaro kapalı. Aslında sağlık ocaklarıda 24 saat çalışmalı böyle ufak tefek durumlar için. Enjeksiyon olsun vs acilde boşuna kalabalık oluyor

Sizinkiside 3 gün oluyor zaten ..4cü günde yapılıyor ama tercihen 5 embriyo sayısı az ise 3 .

Kızlar merhaba 2 haziranda 3. Gün embriyosu transferi oldum bu sabahki sonucum bu şekilde yarın test günüm sizce var mı hamilelik
Merhaba. 5 dakika içinde çıkan sonucsa evet gebelik var. Ama 5 dk dan daha uzun süreler sonra, kuruyunca çıkan sonucsa pozitif olmayabiliyor. İlk 5 dk sonucu önemli testlerde.

Haftasonu test yaptırmamız gerekirse nolacak. Sağlık ocaklaro kapalı. Aslında sağlık ocaklarıda 24 saat çalışmalı böyle ufak tefek durumlar için. Enjeksiyon olsun vs acilde boşuna kalabalık oluyor
Normalde cumartesi günü kan verip düzenli artışı kontrol etmem lazımdı maalesef pazartesi 4 günlük artışa bakılacak.

Enjeksiyon için acilde reçeteliysen yapıyorlar ama. Antibiyotik kullanırken hiç zorluk yaşamamıştım.

ilk defa tüp bebek yaptırıyorum bu gün işini hala çözemedim, az maalesef.
Yok ama haklısınız ben yanlış saydım size 4 gün transfer ediliyor . Büyük ihtimalle klinik kapalı olduğu içindir . Bende mesela pazara denk geldi , üni hastanesi oldi için onlar pazarda yaptı. Bundan önceki klinikler özeldi ve pazar yapmıyolardı .

Hayırlı olsun. İnşallah tüm Embriyolarin sağlıklı hücre bölünmesi yaşar. 4. Gun olmasında sorun yok, 2. Günde bile yapılabiliyor. Cok yumurta varsa genelde 5. Gün beklenir. Bazıları geriden gelir 6. Günü bulur.
Ben 3. Gün, cift embriyo taze transfer oldum.

Klinikte değil, İstanbul/Çapa'da yaptırıyorum bende.

Yani acilde yetersiz kalıyo her akşam gidiyoruz kalabalık oluyo. Tek hemşire tek doktor var. Hastane kocaman eğitim araştırma göya. Sağlık ocağı açık olsa hiç acili meşgül etmezdim. İğneleride iştw aceleyle yapıyolar kalçamız pert neyse süreç yolunda ilerlesinde .
Benim hemşirem bana dönmedi hala. Muhtemelen pazartesi bende son bir kez kan veriririm. Sonrası Allah kerim.

Teşekkür ederim. Bu konuda detaylı bilgim yok yorumlarda da hep 3. ve 5 gün transferinden bahsediyorlar. Toplama yapılan gün de sormak aklıma bile gelmedi, İçime su serptiniz teşekkür ederim.

Çok acil bi durumda yaparlar zaten ama normal öylesine baktırmak için pazartesi de beklenebilir

Aslına bakarsan oradakiler de bir şey anlamıyorlar doğru düzgün geçici çözümle seni eve gönderiyorlar. Genelde böyle.

Ben fitil kullanmıyorum neden bilmiyorum ama her gün sabah akşam progestan göbekten yapıyorum 3 günde bir kalçadan 2 ampul yaptırıyorum. Çoğu kişi fitil kullanıyo ben hiç kullanmadım vermedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…