2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Suan ne durumdasın canim ? Kanaman yok değil mi ? Doktor isini hallettin mi ?

Canım silikte olsa var bence pozitif inş. bence iki gün daha bekle kan ver ben erkenden verdiğim için strese girdim 2 artış şu bu tutunmuş gibi gözün aydın sonra 2 gün artışda olsa tmmdır oldu bu iş

Offf üzüldüm canım. Doktorun 2 gün sonra tekrar test vermeni isteyecektir büyük ihtimal. İnşallah artış olur. Kac tane embriyo transfer edilmisti ?
2 embriyo canım. Bilmiyorum forumda bu tarz artış olmayıp sonradan artış yaşayanda olmuş. İşte ilk sonuç pozitif olunca insan sevinemiyor devamı gelicek mi gelmicek mi. İnşallah gelir ne diyim ben çabamı gösterdim takdir Allah’ın

Keşke öyle birşey olsa çok isterim hayırlısı artık . Ama hiç belirti vs de yaşamıyorum

Merhaba canım iyiyim çok şükür tşk ederim kanama durdu fitili yaparken kanama görmedim dün bir de kendim evde progestan 200 ağızdan attım onunda etkisi galiba iğneden sonra kesildi. Proluton depot yapmamı istediler onu yaptırıp öğleden sonra da özele gidecem zor işler gerçekten ailecek dün uyuyamadım

O yuzden sordum canim kac embriyo diye. Bazen başta 2 tane tutup, sonra biri fire verebiliyor. Elenince biri, beta sabit kalmış gibi görünebiliyor. İnşallah sonradan artış gösterir. Ben de çok defa forumda denk geldim bu tarz konulara. Sağlıklıysa seninle olsun

Keşke öyle birşey olsa çok isterim hayırlısı artık . Ama hiç belirti vs de yaşamıyorum
Ben de de yok sadece adet sancısı çekiyordum tmm adet oldum dedim sonra birden kesildi herşey şimdi bile birşey hissetmiyorum belirtim yok sancım da kesildi anlamsız bir şekilde kanama ile anlıyorum bak kanamam da oldu düştü dedim beta artmış nasip umarım seninledir bebişin

Sen nasılsın ne durumdasın sen benden etkilenme ben böyle işte evde de birşey hemen olsun isterim aksilik olunca ben iptal test gününe sayılı günler kaldı sanırım umarım bebişin seninledir bugün cuma birbirimize bol bol dua edelim

Iste sana dün dediğim. Doktorun söylemesi vermesi lazimdi kanaman oldugunda proluton depotu. Anında keserdi kanamanı. 500 luk olduğu için de 3 gün etkisi sürüyor. Kanama yogunlasmadan önlem almak gerekiyor ki kanamayla birlikte keseyi de atmasın rahim diye. Tabi cok hafif 1 kere olan lekelenmelerden bahsetmiyorum. Ağızdan, kalcadan hariç bir de göbekten progestan dex verseydi bir de keşke. İnşallah bir daha kanama vs olmaz da, sağlıkla gelir bebisin.

Ya ben dün aile hekimime ilaç yazdırmaya gitmiştim. Dün 10. Günümdü test vereyim gelmişken dedim dayanamadım. Sürekli 2-3 ayda bir genel bir kan baktiriyorum gecesine hemen cikardi sonuç. Ama dün sabah verdiğim test hala çıkmadı sonucu şaka gibi.. yarin da zaten normal günüm hala çıkmamış olursa ya acilde ya da özelde veririm :)

Ben sağlıkçıyım normalde yani bu adama ikidir denk geliyorum sorumsuz hayatta ilgilenmez kimseyle az çok tanıyorum doktorları kendi kafama göre yaptırmak istemedim güvenmiyorum çoğuna proluton yazdıracaktım kendi kafasına göre yazdırdı Allah tan kesildi şikayetle de uğraşamam çünkü oranın personeliyim Allah kimseyi böylelerinin eline düşürmesin

Çıkar bugün bazen kanı geç verince sabah vermesen kanlar geç gidiyor merkeze ondandır inş. Vardır güzel haberlerini bekliyorum acilde verseydin keşke 3 saate çıkıyor takip konusunda da ora daha iyi bir dahakine orda takip ettir

Ben senin kendi tup bebek doktorundan bahsediyorum canim. Progestan dexi falan yazamaz sana devlet acilindeki. Senin kendi tup bebekci kanamalarini onemsemedi, önlem aldırmadı. O diyecek sana hemen git pruloton depot yapsınlar vs Diye. Ya da göbekten de progestan dex yap vs diye. Ne yapılması gerekiyorsa o yönlendirmesi gerekli..acildeki doktorda ona göre bilgi vericeksin ki kafasına göre is yapmak istemezler. Benim elimde hazır duruyor tüm ilaçlar. Olası bir durumda doktorumun ve 2 hemsiresinin telefonu var. Acil durumda ulasabiliyorum. Doktor sadece mesajlaşıyor, mesaj yazıyorum cevap vermesi yeterli oluyor zaten :)

Acilden test yaptırmak çok zor ya, bahane bulmak cidden zor, hamilelik testi için geldim dersen test yapmıyorlar çünkü.

Aynen öyle yapicam canim..benim verdikten sonra aklıma geldi keske acilde verseydim diye ama günüm daha yarin ya, o yüzden gitmişken sabah verdim..tiroit ilaçlarımı yazdırmaya gitmistim

Canım iki embriyoydu ya bence 2 gün sonra tekrar ver bazen biri düşüyor diğeri ilerliyor ona göre karar verilir inş. Tahmin ettiğim gibi biri belki tutunamadı diğeri seninledir

İnşallah kızlar bi umut bakalım. Allah büyük ol derse olur inşallah.

Bende kanama vsde yok ne bilim adet ağrısı da yok hayırlısı allahtan ona teslimim

Kızlar merhaba 2 haziranda 3. Gün embriyosu transferi oldum bu sabahki sonucum bu şekilde yarın test günüm sizce var mı hamilelik

Eklentiler

• 20230616_071531.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
Acilden test yaptırmak çok zor ya, bahane bulmak cidden zor, hamilelik testi için geldim dersen test yapmıyorlar çünkü.
İyi de acil bi konu değil ki acilde yaptırılsın. Bu şekilde olması doğru değil. Sağlık ocakları var orda yaptırmak daha doğru. Acil acil hastalar içindir yani doğru şeyi yapıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…