- 7 Mart 2023
- 278
- 206
- 33
Heyecan iyidir bence strese kötü düşünceye dönmediği sürece hayırlısıyla şu süreci bi atlatsaydık böle kıpır kıpır içimUmarım beğenirsin nar suyu da önemliymiş öyle duydum. O kadar heyecanlıyım ki umarım bu heyecan bebişlere olumsuz yansımaz
Hormon bende sadece reglimin 2. Günü bakıldı. Size de hayırlı olsun inşallah transferinizMerhabalar bende ya mayıs sonu ya da haziran başı 2. Transferimi yaptıracağım klinik değişikliği yaptık biz embriyo ları taşıdık VS. Cuma günü rahim kontrolüm var. Önceki transferde bu rahim kontrolünde hormon tahlili yapılmıştı diye hatırlıyorum. Ne olduklarını unutmuşumyeni doktorum cuma tahlil istemeyeceğini söyledi kafam karıştı tedirgin oldum... Sizde hormonlara bakıldı mı veya bakılacak mı?
Merkeze güveniyorsan akışına bırak, hormonlara adetin 2. Günü bakılıyor genelde.Merhabalar bende ya mayıs sonu ya da haziran başı 2. Transferimi yaptıracağım klinik değişikliği yaptık biz embriyo ları taşıdık VS. Cuma günü rahim kontrolüm var. Önceki transferde bu rahim kontrolünde hormon tahlili yapılmıştı diye hatırlıyorum. Ne olduklarını unutmuşumyeni doktorum cuma tahlil istemeyeceğini söyledi kafam karıştı tedirgin oldum... Sizde hormonlara bakıldı mı veya bakılacak mı?
Evet canım ilk kontrolümde bakıldı bugün gittiğim kontrol için doktor gerek görmedi mesela sen eğer doktoruna merkezine güveniyorsan bunları kafana takıp hiç stres olmaMerhabalar bende ya mayıs sonu ya da haziran başı 2. Transferimi yaptıracağım klinik değişikliği yaptık biz embriyo ları taşıdık VS. Cuma günü rahim kontrolüm var. Önceki transferde bu rahim kontrolünde hormon tahlili yapılmıştı diye hatırlıyorum. Ne olduklarını unutmuşumyeni doktorum cuma tahlil istemeyeceğini söyledi kafam karıştı tedirgin oldum... Sizde hormonlara bakıldı mı veya bakılacak mı?
Gerçekten her doktorun tedavisi farklı bana kan sulandırıcı hem ilaç. Hemde iğne vermişti. Sen kalbini ferah tut. Olacağı varsa olur zaten. Doktorun biliyordr kan pıhtılaşman olduğunu ona göre yol izleyeceltir herhaldeGünde 3 tane estrofem ve coraspin kullanıyorum şimdilik. Kürtaj olmuştum ilk transferde ikizdi ikisinin de kalbi durdu 8.haftada. Bende genetik kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum da kan sulandırıcı kullandırmamıştı. Böyle bişey yaşayınca insan biraz daha stresli oluyo gibi ilkinde böyle değildim. Ama şuan ki tüp bebek doktorum da kan sulandırıcı iğne vermek taraftarı değil. Ben kullanacak mıyım dediğimde onu düşünmemiz gerek planlamamız gerek dedi.
Adetle birlikte tahmini 15.17. Gün belki 18 de olabilir bu embriyonum gününe bağlı biraz daTransfer için adetin ikinci günü merkeze gitmem söylendi adetten kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor tahmini olarak yanıtlarsanız sevinirim
17.20 gün arasıTransfer için adetin ikinci günü merkeze gitmem söylendi adetten kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor tahmini olarak yanıtlarsanız sevinirim
11 mayısta regl oldum 30 mayıs transfer tarihim canım benim 19 gün sürmüşTransfer için adetin ikinci günü merkeze gitmem söylendi adetten kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor tahmini olarak yanıtlarsanız sevinirim
5.gün embriyosuAdetle birlikte tahmini 15.17. Gün belki 18 de olabilir bu embriyonum gününe bağlı biraz da
Adet söktürücü mü verdi kadın doğum hapı değince anlayamadım. 2. Adet gecikiyo genelde. Doktorunuzu takip edin bence bu süreçte . Ben 115 gün bekledim 2. Adetimi anca başladım ilaçlara vallaMerhaba bende ikinci reglimi bekliyorum.doktor kadin dogum hapi verdi kullanmam icin ama ben kullanmadim. Hapi kullancagimi dusunerekten iliski konusuna deginmedi. Yumurtam 3 tane 5bb kalitesinde . Umarim saglikla kucagimiz dolar
İnşallah bunda bebişin sana tutunur. Diğeri taze mi yapılmıştıkızlar merhaba çok heyecanlıyım pazartesi itibariyle tedavim başladı bana sadece doktorum estroferm vardı 4 gün günde 1 kez diğer 4 gün günde iki kez 3 gün ise günde üç kez kullanacakmışım sizlerde böylemi tahmini transferim haziranın 5-10 u arası birgün olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur bu arada dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ikinci denemem ilk denememde gebelik oluştu fakat 6,5 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu 2. olucak nasipse
evet canım diğeri tazeydi çok hevesliydim şimdi değişik hissediyorum ama daha sakinim daha sabırlıyımİnşallah bunda bebişin sana tutunur. Diğeri taze mi yapılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?