2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba bende ikinci reglimi bekliyorum.doktor kadin dogum hapi verdi kullanmam icin ama ben kullanmadim. Hapi kullancagimi dusunerekten iliski konusuna deginmedi. Yumurtam 3 tane 5bb kalitesinde . Umarim saglikla kucagimiz dolar

Merhabalar bende ya mayıs sonu ya da haziran başı 2. Transferimi yaptıracağım klinik değişikliği yaptık biz embriyo ları taşıdık VS. Cuma günü rahim kontrolüm var. Önceki transferde bu rahim kontrolünde hormon tahlili yapılmıştı diye hatırlıyorum. Ne olduklarını unutmuşum yeni doktorum cuma tahlil istemeyeceğini söyledi kafam karıştı tedirgin oldum... Sizde hormonlara bakıldı mı veya bakılacak mı?

Hormon bende sadece reglimin 2. Günü bakıldı. Size de hayırlı olsun inşallah transferiniz

Merkeze güveniyorsan akışına bırak, hormonlara adetin 2. Günü bakılıyor genelde.

Evet canım ilk kontrolümde bakıldı bugün gittiğim kontrol için doktor gerek görmedi mesela sen eğer doktoruna merkezine güveniyorsan bunları kafana takıp hiç stres olma

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Güveniyorum doktoruma en iyisi hiç düşünmemek bende adetten önce prolaktin tsh gibi rutin tahliller istediler. Adette bişey istemedi. Öncekinde bakılmıştı gibi aklımda kalmış. İnşallah herkesin transferi hayırlı olsun. Minnoşlarımız gelsin

Günde 3 tane estrofem ve coraspin kullanıyorum şimdilik. Kürtaj olmuştum ilk transferde ikizdi ikisinin de kalbi durdu 8.haftada. Bende genetik kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum da kan sulandırıcı kullandırmamıştı. Böyle bişey yaşayınca insan biraz daha stresli oluyo gibi ilkinde böyle değildim. Ama şuan ki tüp bebek doktorum da kan sulandırıcı iğne vermek taraftarı değil. Ben kullanacak mıyım dediğimde onu düşünmemiz gerek planlamamız gerek dedi.

Gerçekten her doktorun tedavisi farklı bana kan sulandırıcı hem ilaç. Hemde iğne vermişti. Sen kalbini ferah tut. Olacağı varsa olur zaten. Doktorun biliyordr kan pıhtılaşman olduğunu ona göre yol izleyeceltir herhalde

Transfer için adetin ikinci günü merkeze gitmem söylendi adetten kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor tahmini olarak yanıtlarsanız sevinirim

Merhaba bende ikinci reglimi bekliyorum.doktor kadin dogum hapi verdi kullanmam icin ama ben kullanmadim. Hapi kullancagimi dusunerekten iliski konusuna deginmedi. Yumurtam 3 tane 5bb kalitesinde . Umarim saglikla kucagimiz dolar
Adet söktürücü mü verdi kadın doğum hapı değince anlayamadım. 2. Adet gecikiyo genelde. Doktorunuzu takip edin bence bu süreçte . Ben 115 gün bekledim 2. Adetimi anca başladım ilaçlara valla

Yok sokturucu vermedi .kist olusmasin diye kontrol hapi verdi opu oncesi okadar ic ice girdiki donemlerim vucut kendi duzenine girsin istedim.umarim uzun surmez :) sayfada bakinca. Evet gecikmeler cok oluyor

kızlar merhaba çok heyecanlıyım pazartesi itibariyle tedavim başladı bana sadece doktorum estroferm vardı 4 gün günde 1 kez diğer 4 gün günde iki kez 3 gün ise günde üç kez kullanacakmışım sizlerde böylemi tahmini transferim haziranın 5-10 u arası birgün olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur bu arada dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ikinci denemem ilk denememde gebelik oluştu fakat 6,5 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu 2. olucak nasipse

İnşallah bunda bebişin sana tutunur. Diğeri taze mi yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…