- 7 Mart 2023
- 278
- 206
- 33
İlk nazfe sonra ben sonra sen sonra HüsniyeEvet ben de 22 mayısta estrofeme başladım tahmini 8 9 Haziran dendi ama net değilmiş daha. Ay çok güzel aynı tarihlerde transfer olucaz. 3X1 estrofem kullanıyorum yarın 4X1 olacak pazartesi de muayenem var. Birbirimizi haberdar edelim bakalım süreçlerimiz nasıl ilerleyecek. Rabbim bu defa başarılı gebelik sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Daha haziranda gruba yazmaya başlayanlar olur malum adet bekleyenler vardır, kalabalıklaşacağız inşallah ama hayırlı öncü oluruz inşallah bizimle birlikte herkes gebe kalırİlk nazfe sonra ben sonra sen sonra Hüsniyepatır patır dökülecez
Ayyy hadi inşallah kuzumDaha haziranda gruba yazmaya başlayanlar olur malum adet bekleyenler vardır, kalabalıklaşacağız inşallah ama hayırlı öncü oluruz inşallah bizimle birlikte herkes gebe kalır
aynen canım ben 22-23-24-25 1 tane 26-27-28-29 2 tane 30-31-1 3 tane 2 haziran kontrol dediler inşallah Rabbim hayırlısını versin minnoşlarımızlaEvet ben de 22 mayısta estrofeme başladım tahmini 8 9 Haziran dendi ama net değilmiş daha. Ay çok güzel aynı tarihlerde transfer olucaz. 3X1 estrofem kullanıyorum yarın 4X1 olacak pazartesi de muayenem var. Birbirimizi haberdar edelim bakalım süreçlerimiz nasıl ilerleyecek. Rabbim bu defa başarılı gebelik sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bol bol dua et canım kapıdan girerken Allahım tek girdiğim bu odadan iki kişi olarak çıkmayı nasip et de ayrıca “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” “Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” içinden sürekli bunu tekrar et ben ilk çocuğumda böyle demiştim devamı gelmedi ama olsun Rabbimden başka kimseden isteyecek kimsemiz yokEvet ya ilk ben gibiyim gerçekten hadi hayırlısı aşırı heyecanlıyım ve duygusalım ya inşallah bu sefer olacak inanıyorum
Çok güzel dua sağolasınn edicem hepimiz tüm isteyen herkes için.bol bol dua et canım kapıdan girerken Allahım tek girdiğim bu odadan iki kişi olarak çıkmayı nasip et de ayrıca “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” “Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” içinden sürekli bunu tekrar et ben ilk çocuğumda böyle demiştim devamı gelmedi ama olsun Rabbimden başka kimseden isteyecek kimsemiz yok
iyi yapmışsın canım haydi güzel haberler inşallah olumlu düşün güzel düşün bol bol dua bol bol su iç :)Bide pazar günü sandıkta görevliyim iptal ettim gitmeyecem artık ben pazartesi falan olur sanıyordum. İlaçları bulmak da çok zor ya
Haziran ayının 5. Talihlisi geldi kızlar :)))Kızlar selam bende şurada yerimi alayım . 4 cü transferim olacakopu sonrası doğal ilk adetim olduğu için 17 gün gecikti streste sağolsun hiç eksik olmadı bu süreçte . Benim haftaya cuma 2 haziranda kontrolüm var dün 24.05. adet oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah henüz bende heycan vs yok . Galiba vucüt artık alıştı . Gün yaklaştıkça veya transfer sırasında gelir bana heycan
Ahahhaha süperrHaziran ayının 5. Talihlisi geldi kızlar :)))
Hayırlısı olsun hakkınızda, diğer transferleriniz neden tutmadı. Bir şey dediler mi? Hoşgeldiniz, inşallah birbirimizin pozitif haberlerini paylaşırız burada.Kızlar selam bende şurada yerimi alayım . 4 cü transferim olacakopu sonrası doğal ilk adetim olduğu için 17 gün gecikti streste sağolsun hiç eksik olmadı bu süreçte . Benim haftaya cuma 2 haziranda kontrolüm var dün 24.05. adet oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah henüz bende heycan vs yok . Galiba vucüt artık alıştı . Gün yaklaştıkça veya transfer sırasında gelir bana heycan
Hayır canım hatta şuandaki doktor en son gittiğimde baktı dosyama baltı . Ya ben gerçekten neden tutunamadıpını anlayamıyorum dedi . Rahimde bakılmadıl şey yok herşeye bakıldı . Herşey yapıldı ama hiç tutunma olmadı . Embriyo glue sordum bu sefer için ama doktorum gereksiz işlem dedi . Parayı alıp çöpe atmak gibiymiş . Almanyada yaşıyorum ben embriyoskop yapacaklar . (Burada opunun ertesi günü döllenen yumurtalar donduruluyor ) embriyo yasal hakları kanunu yüzünden . Transferden önce açılır çözülme işlemi yapılır sonrada 3/5 güne gelmesi beklenir yani şimdi birde o aşama var .Hayırlısı olsun hakkınızda, diğer transferleriniz neden tutmadı. Bir şey dediler mi? Hoşgeldiniz, inşallah birbirimizin pozitif haberlerini paylaşırız burada.
Hayırlı olsun hoşgeldiniz gruba sizde inşallah size de Uğur şans getirir haziran ayıHayır canım hatta şuandaki doktor en son gittiğimde baktı dosyama baltı . Ya ben gerçekten neden tutunamadıpını anlayamıyorum dedi . Rahimde bakılmadıl şey yok herşeye bakıldı . Herşey yapıldı ama hiç tutunma olmadı . Embriyo glue sordum bu sefer için ama doktorum gereksiz işlem dedi . Parayı alıp çöpe atmak gibiymiş . Almanyada yaşıyorum ben embriyoskop yapacaklar . (Burada opunun ertesi günü döllenen yumurtalar donduruluyor ) embriyo yasal hakları kanunu yüzünden . Transferden önce açılır çözülme işlemi yapılır sonrada 3/5 güne gelmesi beklenir yani şimdi birde o aşama var .
İnşallah canımHayırlı olsun hoşgeldiniz gruba sizde inşallah size de Uğur şans getirir haziran ayı
Geçmiş olsun inşallah sağlıklı bebişleriniz olacak, güzel günleriniz olacak :)Hayır canım hatta şuandaki doktor en son gittiğimde baktı dosyama baltı . Ya ben gerçekten neden tutunamadıpını anlayamıyorum dedi . Rahimde bakılmadıl şey yok herşeye bakıldı . Herşey yapıldı ama hiç tutunma olmadı . Embriyo glue sordum bu sefer için ama doktorum gereksiz işlem dedi . Parayı alıp çöpe atmak gibiymiş . Almanyada yaşıyorum ben embriyoskop yapacaklar . (Burada opunun ertesi günü döllenen yumurtalar donduruluyor ) embriyo yasal hakları kanunu yüzünden . Transferden önce açılır çözülme işlemi yapılır sonrada 3/5 güne gelmesi beklenir yani şimdi birde o aşama var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?