- 13 Kasım 2022
- 2.083
- 4.457
- 63
Sakin kalmak önemli olan ama bizler de heyecanlıyız, eşim benden heyecanlı.evet canım diğeri tazeydi çok hevesliydim şimdi değişik hissediyorum ama daha sakinim daha sabırlıyım
Yani okuduklarım araştırdıklarım kadarıyla donmuş da sonuç olan daha cok olmuş inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlarevet canım diğeri tazeydi çok hevesliydim şimdi değişik hissediyorum ama daha sakinim daha sabırlıyım
evet Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah siz hangi aşamadasınızSakin kalmak önemli olan ama bizler de heyecanlıyız, eşim benden heyecanlı.
inşallah canım 2. denemem tek koyulcak yine embriyo iki olsun istedim ama Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah hayırlısı ileYani okuduklarım araştırdıklarım kadarıyla donmuş da sonuç olan daha cok olmuş inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar
İnşallah canım hepimizin Doktorun mu izin vermedi 2 transfere yaşından dolayı mıinşallah canım 2. denemem tek koyulcak yine embriyo iki olsun istedim ama Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah hayırlısı ile
Ben de transfer öncesi rahim kalınlaşması aşamasındayım, yeni başladım bir aksilik olmazsa 8 9 haziranda transfer dönmüş embriyo ile olacakevet Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah siz hangi aşamadasınız
yaşımdan dolayı canım 32 yaşımdayım 3. denemede çift embriyo koyuluyormuşİnşallah canım hepimizin Doktorun mu izin vermedi 2 transfere yaşından dolayı mı
hayırlısı olsun inşallah sürecin bende 22 mayısta ilaca başladım işte 2 gün oldu daha tahminimce aynı zamanlarda transfer olacağız nasipse :)Ben de transfer öncesi rahim kalınlaşması aşamasındayım, yeni başladım bir aksilik olmazsa 8 9 haziranda transfer dönmüş embriyo ile olacak
Doktordan doktora değişiyor ama bence sen bi teklif et çift embriyoya koymaya duydum çünkü yaptırıp olan varyaşımdan dolayı canım 32 yaşımdayım 3. denemede çift embriyo koyuluyormuş
Ayyy hadi inşallah güzel geçer bebişleri alıp gelirsin içineKızlar muayenem vardı bugun hafta sonu cumartesi transfer günüm herşey iyi gözüküyor dedii çok heyecanlıyımm
hayırlısı olsun inşallah hakkında bebeğine kavuşursun sağlıklaKızlar muayenem vardı bugun hafta sonu cumartesi transfer günüm herşey iyi gözüküyor dedii çok heyecanlıyımm
Amin aminAyyy hadi inşallah güzel geçer bebişleri alıp gelirsin içine
sordum tek dediDoktordan doktora değişiyor ama bence sen bi teklif et çift embriyoya koymaya duydum çünkü yaptırıp olan var
Olsun bakalım tek çift olacak olduktan sonra hertürlü olacak canımsordum tek dediben gene üniversitesi hastahanesinde tedavi görüyorum
AYNEN İNŞALLAH 4 AŞILAMA OLDUM BEN OLMADI İLK TÜP DENEMEMDE OLDU AMA İLERLEMEDİ MELEĞİMİN KALBİ İNŞALLAH ÖTEKİ TARAFTA YARIM KALAN BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ ŞİMDİ AYNI ŞEYİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM SADECE TEK SIKINTIM O İNŞALLAH RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLEROlsun bakalım tek çift olacak olduktan sonra hertürlü olacak canım
Hayır o korkuyu içine salmıcaksın neyden korkarsan onu çağırırsn güzel güzel düşüneceksin senle kalacak herşey güzel olacakAYNEN İNŞALLAH 4 AŞILAMA OLDUM BEN OLMADI İLK TÜP DENEMEMDE OLDU AMA İLERLEMEDİ MELEĞİMİN KALBİ İNŞALLAH ÖTEKİ TARAFTA YARIM KALAN BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ ŞİMDİ AYNI ŞEYİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM SADECE TEK SIKINTIM O İNŞALLAH RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
inşallah canım çok teşekkürler hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallahHayır o korkuyu içine salmıcaksın neyden korkarsan onu çağırırsn güzel güzel düşüneceksin senle kalacak herşey güzel olacak
Evet ben de 22 mayısta estrofeme başladım tahmini 8 9 Haziran dendi ama net değilmiş daha. Ay çok güzel aynı tarihlerde transfer olucaz. 3X1 estrofem kullanıyorum yarın 4X1 olacak pazartesi de muayenem var. Birbirimizi haberdar edelim bakalım süreçlerimiz nasıl ilerleyecek. Rabbim bu defa başarılı gebelik sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhayırlısı olsun inşallah sürecin bende 22 mayısta ilaca başladım işte 2 gün oldu daha tahminimce aynı zamanlarda transfer olacağız nasipse :)
Grubumuzun ilk transferi sen mi olacaksın şimdi. Hayırlı olsun canım başarılar diliyorumKızlar muayenem vardı bugun hafta sonu cumartesi transfer günüm herşey iyi gözüküyor dedii çok heyecanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?