Hakkında hayırlısı olsun inşallah birincide tutar bebişin seninle olurKizlar transfer tarihim kesinlesti. 23 Haziran'da olacak. İlaçlara devam dedi Dr. İlave olarak Progestan fitil. Prolutex iğne. Birde kendisi bugün muayenede bağışıklık için iğne yaptı. Heyecanlıyım artık.
Tek embriyo transferi miydi belirtin falan oldu mu kimisinde çok oluyo kimisinde hiç olmuyo herkeste başka bu durum bende beklemedeyim iyice kafam karıştıSelam kızlar transfer sonrası 12. Gün beta hcg 615.2 10 gün sonra ultrasona gel dedi doktorum rabbim herkese nasip etsin inşallah tez vakitte
Evet 3 ay dolana kadar kullanılması gerekiyor bizim vücudumuz normal gebelik hormonlarını salgılamadığı içinİnşallahh.. çok zormuş gerçekten birde bu iğneleri hamilelik oluşması halinde 10 hafta kullanmak gerekecek sanırım nasıl olacak hiç bilmiyorum
İnsallah.Hakkında hayırlısı olsun inşallah birincide tutar bebişin seninle olur
Bende bugün başladım. Gebelik oluşursa 3 ay kullanacakmisimEvet 3 ay dolana kadar kullanılması gerekiyor bizim vücudumuz normal gebelik hormonlarını salgılamadığı için
Evet doğal gebelik hormonlarını vücudumuz salgılamadığı için bebeğin sağlığı açısından 3 ay takviye ediyoruz.Bende bugün başladım. Gebelik oluşursa 3 ay kullanacakmisim
Çok geçmiş olsun canım zor günler geçirdin inşallah kendine iyi gelecek şeylerle kafanı dağıt bir güm olacak ama sabır inşallahMerhaba kızlar benim değerim düştü beta hcg baya inmiş. Kimyasal gebelik üzgünümumarım bir gün bizde anne olabiliriz hiç ummadığımız bir anda dualarım sizinle kendinize iyi bakın. Bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum Rabbim yardımcınız olsun. Kendinize iyi bakın Allah a emanet olun
Teşekkür günüm 23 Haziran az kaldı hiç bir test yapmıyorum bu sefer önceden çok moral bozuluyor tutunacağı varsa da sonradan tutunmaz diye 3,5. Gün bel kaşık ağrım oldu yine bakalım hayırlısı inşallah müjde verebilirimHayırlı olsun inşallah müjdelerimizi alırızherhangi bir belirtin vs var mı? Test günün ne zaman?
Çok erken canım 7Bugün 7 ci günüm test yaptım negatif. 2 günde mucize olmayacak . Bendede bel ağrısı var adet sancısı gibi benim adetlerimde de belim sancılanır . Şaştım kaldım denenilecek şeyde kalmadı . Ngs var birtek onuda şuanki bulunduğum ülke yapmıyor .
Bugün 8 yine negatif yarın kan verme günümÇok erken canım 7
Bence 9.gün de erken ama doktorun öyle demiş ilk defa duydum 9.gün kan testi isteyen doktorBugün 8 yine negatif yarın kan verme günüm
5 gün embriyo suzaten sağlıklıysa 6/7 ci günlerde bile çıkıyor . Kaldıki 9 cu tün çıkmasınmı hayli hayli çıkar . Her doktor kendisi velirler gününü . Yoksa vucüt a boşuna ilaç almaya gerek yok bence .Bence 9.gün de erken ama doktorun öyle demiş ilk defa duydum 9.gün kan testi isteyen doktor
Ay bende 17 haziranda transfer oldum aynı günmüşMerhaba, bir önceki transferden hatırlıyorum sizi benimde ilki negatif oldu transferin 8.günü regl oldum progeston fitile rağmen öncesinde de test yapmıştım negatif çıkmıştı zaten. 17 Haziran Cumartesi bende 2. Transferimi oldum ara vermedim iki transfer arasında hem bedenen hem psikolojik olarak iyiydim çünkü ilk transferimde bende aynı şekilde ağrım çoktu 5.Günü ağrılarım kesildi. Bu sefer neredeyse hiç ağrım yok ikisi birbirinden çok farklı geçiyor süreç olarakUmarım bu defa herkes pozitif sonuca ulaşırrr Bende bu defa test yapmama kararı aldım
Evet canım çekildim sulu ultrason yani hss de çekildim bu histereskopiymiş birde çizik atılcakmış rahime nasıl oluyo ki oRahim filmi çekmiş miydin? Ben transferden önce histeroskopi yaptırmıştım ama rahmim dardı diye. Çiziğin de gebelik ve tutunmayı artırdığını söylüyorlar.
Bana anestezili yapmışlardı, zor bir işlem değil. Aynı gün normal hayata dönüyorsun.Evet canım çekildim sulu ultrason yani hss de çekildim bu histereskopiymiş birde çizik atılcakmış rahime nasıl oluyo ki o
Benim merkezim de 9.gün istiyor hep .5.gün embriyosu 9.günde bir değer vermesi gerekirBence 9.gün de erken ama doktorun öyle demiş ilk defa duydum 9.gün kan testi isteyen doktor
O zaman evde gebelik testi yapsak 9.günde çıkar mı yaniBenim merkezim de 9.gün istiyor hep .5.gün embriyosu 9.günde bir değer vermesi gerekir
3. Gün embriyosu 9. GündeO zaman evde gebelik testi yapsak 9.günde çıkar mı yani
Ben galiba 12.güne kadar beklicem yinede zaten eşimle başka şehirlerdeyiz şu an o test günü gelicek iyiyse de kötüyse de beraber öğrenmek istiyorum3. Gün embriyosu 9. Günde
5. Gün embriyosu 7. Günde erken gebelik testi olması kaydıyla çıkar
Yine de geç döllenme ihtimaline karşı 10.
Güne kadar umudunuzu kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?