Benim 3.gün embriyosu bugün 7.günüm. betahcg 1.2 çıktı. Artar mı5 gün embriyo suzaten sağlıklıysa 6/7 ci günlerde bile çıkıyor . Kaldıki 9 cu tün çıkmasınmı hayli hayli çıkar . Her doktor kendisi velirler gününü . Yoksa vucüt a boşuna ilaç almaya gerek yok bence .
3.gün kanda7.gün çıkar mı. Benim 7.gün. 1.20 çıktı betam3. Gün embriyosu 9. Günde
5. Gün embriyosu 7. Günde erken gebelik testi olması kaydıyla çıkar
Yine de geç döllenme ihtimaline karşı 10.
Güne kadar umudunuzu kaybetmeyin
Geç döllenme yaşıyor olabilirsiniz 2 gün sonra tekrarlayın yükselmez diyemem ya kimyasal yaşadınız 0 çıkar ya da yükselir 2 gün sakince stres yapmadan bekleyin3.gün kanda7.gün çıkar mı. Benim 7.gün. 1.20 çıktı betam
Teşekkür ederim.3.gün embriyo. Göğüslerim şiş ve ağrıyor o umutla belki dedim ama bakalım inşallah.Allah Kerim dirGeç döllenme yaşıyor olabilirsiniz 2 gün sonra tekrarlayın yükselmez diyemem ya kimyasal yaşadınız 0 çıkar ya da yükselir 2 gün sakince stres yapmadan bekleyin
Benimde ilki taze transferdi bu donmuş transferAy bende 17 haziranda transfer oldum aynı günmüş
Ya benim ilki donuk transferdi o yüzden daha iyiymişim bu sefer taze transfer çok kasık ve bel ağrım varbenim test günüm 29 Haziran size ne zaman tarih verdiler
Allah ikimize de çifte bayram yaşamayı nasip etsin inşallahBenimde ilki taze transferdi bu donmuş transferBelkide o yüzden önceki transferimde ağrım oldu bilemedim Benimde 29 haziran test günüm bayrama denk geliyor Öncekinde regl oldum zaten test gününe varamadan bunda nasıl olacak bakalım
3 gün embiryosunda 10 cu gün baktırmak daha mantıklı .. 10 cu gün tekrar deneyin .Benim 3.gün embriyosu bugün 7.günüm. betahcg 1.2 çıktı. Artar mı
Ayy amin canım benim insallahhAllah ikimize de çifte bayram yaşamayı nasip etsin inşallah
Ara ara oluyor hala kasık ağrısı batma tarzında bende de yani içimizde bişi büyüyor orda kendine yer yapmaya çalışıyorMerhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?
İnşallah öyledir cnmAra ara oluyor hala kasık ağrısı batma tarzında bende de yani içimizde bişi büyüyor orda kendine yer yapmaya çalışıyorbence normal
Amin inşallah canımHayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Evde gebelik testleri hatalı olabilir, bazen göstermiyor ne yazık ki ama çıkma ihtimali yüksekO zaman evde gebelik testi yapsak 9.günde çıkar mı yani
Anladım en iyisi test gününü beklemek o zamanEvde gebelik testleri hatalı olabilir, bazen göstermiyor ne yazık ki ama çıkma ihtimali yüksek
Bekleyebilirseniz en güzeli tabi ki , ben çok sabırsız olduğum için her transferde 4.günden başladımAnladım en iyisi test gününü beklemek o zaman
Daha önce 1 kere aşılama yaptırdım doktorum 14.gün kan vermemi istemişti ben 10.gündem itibaren evde test yaptım ve pozitifi de gördüm sonra kan verdim negatif o yüzden o testlere kendimi kaptırmak istemiyorum sabredicem mecburBekleyebilirseniz en güzeli tabi ki , ben çok sabırsız olduğum için her transferde 4.günden başladımTabi benim yaptığımı kimse yapmasın, boş yere stres oluyor
Senin kaçıncı gününBekleyebilirseniz en güzeli tabi ki , ben çok sabırsız olduğum için her transferde 4.günden başladımTabi benim yaptığımı kimse yapmasın, boş yere stres oluyor
Ben Mayıs'ta transfer oldumSenin kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?