2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canım çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir o. Benim ilk denemem taze transferdi aynen benim de öyle olmuştu. Çift çizgiydi sonra giderek silikleşti yok oldu

Ben kadın doğum doktoruma yazdırıyorum hastanede olan, normalde 680 tl iken 80 ödüyorum ama ben de gebelik kesinleşirse rapor çıkarmayı düşünüyorum. Beta hcg testiniz sisteme işlenecek, hamile diye sisteme işlenecek. Hangi ilaç için istiyosanız rapor çıkarmak istediğinizi söyleyeceksiniz zaten onu da sisteme işliyorlar rapor yazılıyor 3 veya 6 aylık.
Rapora gerek yok sağlık ocağı ya da kdın doğumcuda yazarsa sgk ödemesiyle 80 tl alırsın ben sağlık ocağına yazdırıyorum mesela. Normalxe 470 tl küsür olması lazım ama sgk 80 tl alıyorum
Ben de şu an sgk ile 680 tl olan oksaparı 80 tlye alıyorum ama rapor çıkardığınızda çok daha ucuza belki de bedavaya gelecek

Bana progestan dex de yazıldı sgk karşılamıyor günde 2x vuruluyorum o kadar pahalıya geliyor ki oksapara 80 tl bedava geldi o yüzden rapora gerek duymadım

Bana progestan dex de yazıldı sgk karşılamıyor günde 2x vuruluyorum o kadar pahalıya geliyor ki oksapara 80 tl bedava geldi o yüzden rapora gerek duymadım
Doğru söylüyosunuz ama oksapar da 10 tanecik iğne 80 tl ve 3 ay boyunca kullanmak gerekiyor çoğunlukla o zaman o da pahalıya geliyor. Tüp bebek zaten başlı başına pahalı bir tedavi en azından devam ilaçlarını ne kadar ucuza mal etsek kardır

Bende hemde kan sulandırıcı hemde progestan iğne var göbekten günde iki kez en son reçeteli halı transfer günümde aldığım ilaçlar 2 bin 100 tuttu şuana kadar toplam 3 kez ilaç aldım 7 bini geçti şuan ismini hatırlamıyorum ama benim kan sulandırıcı igne pakette iki tane

Günaydın kizlar çıkmış sonucum 189 çok şükür inşallah sağlıklı şekilde ilerler bugün tüp bebek merkezi kan alacak bakalım inşallah güzelce artmıştır hepiniz dualarimdasiniz
Hayırlı olsun canım inşallah bundan sonraki sürecin sağlıklı rahat bi şekilde ilerler

Benim daha transfer dün oldu ama psikolojik olmadığına eminim regl ağrısına benzer ağrılarım ve bel bölgeme sancı giriyor sanki daha çok yeni bunu belirti olarak görmüyorum acaba transfer kaynaklı mı dersiniz bu arada doktor benim ilaçlarımı hiç değiştirmedi transfer hazırlığındakiler ile devam ediyorum PROLUTEX günde 2 iğne COPRASPRİN bi tane tok bir de ESTROFEM sabah 2 akşam 2

Erken tutundu mu acaba bende yok bu belirtiler bana ilave oksapar yazdi

Bende aynı ilaçları kullanıyorum Allah'tan fitil yok tedaviye başlarken hep diyodum inşallah fitil vermez diye

Belki de erken tutunmuştur doktorlar zaten söylüyor bazısının saatler içinde tutunuyo bazısının 3 4 gün içinde diye

Kızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım oh çok şükür bin şükür oldu galiba yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltmasın

Eklentiler

• 9846FCB1-2E74-41AD-8174-82CA3F2A7CFC.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…