Canım çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir o. Benim ilk denemem taze transferdi aynen benim de öyle olmuştu. Çift çizgiydi sonra giderek silikleşti yok olduBen daha önce 1 kere aşılama yaptırdım test gününden 3 gün önce evde test yapmaya başlamıştım hepsinde çift çizgiyi gördüm ama kan verdim değer 0 geldi yani testler yanlış göstermiş o yüzden şu an cesaret edemiyorum
Ben kadın doğum doktoruma yazdırıyorum hastanede olan, normalde 680 tl iken 80 ödüyorum ama ben de gebelik kesinleşirse rapor çıkarmayı düşünüyorum. Beta hcg testiniz sisteme işlenecek, hamile diye sisteme işlenecek. Hangi ilaç için istiyosanız rapor çıkarmak istediğinizi söyleyeceksiniz zaten onu da sisteme işliyorlar rapor yazılıyor 3 veya 6 aylık.Kizlar kan sulandırıcı iğnenin raporu nasil alınıyor biliyor musunuz? Nasıp olursa üç ay kullanmak zorundayız ya ve pahalı olduğu için raporla daha uyguna gelirde araştırdım çok farklı bilgiler var ya kalp atışı ile başlıyor ya tekrarlayan düşük falan diyorlar ilk gebeligimde de kullandım ama hatırlamıyorum
Ben de şu an sgk ile 680 tl olan oksaparı 80 tlye alıyorum ama rapor çıkardığınızda çok daha ucuza belki de bedavaya gelecekRapora gerek yok sağlık ocağı ya da kdın doğumcuda yazarsa sgk ödemesiyle 80 tl alırsın ben sağlık ocağına yazdırıyorum mesela. Normalxe 470 tl küsür olması lazım ama sgk 80 tl alıyorum
Bana progestan dex de yazıldı sgk karşılamıyor günde 2x vuruluyorum o kadar pahalıya geliyor ki oksapara 80 tl bedava geldi o yüzden rapora gerek duymadımBen kadın doğum doktoruma yazdırıyorum hastanede olan, normalde 680 tl iken 80 ödüyorum ama ben de gebelik kesinleşirse rapor çıkarmayı düşünüyorum. Beta hcg testiniz sisteme işlenecek, hamile diye sisteme işlenecek. Hangi ilaç için istiyosanız rapor çıkarmak istediğinizi söyleyeceksiniz zaten onu da sisteme işliyorlar rapor yazılıyor 3 veya 6 aylık.
Ben de şu an sgk ile 680 tl olan oksaparı 80 tlye alıyorum ama rapor çıkardığınızda çok daha ucuza belki de bedavaya gelecek
Meraba ben de histeroskopi oldum yarim rahim icin histeroskopiden sonra yapışıklık vs oldu mu acaba sizde3 defa yapıldı canım ama ilk 2 sini başka doktor yapmıştı tam yapamamış 3 sünde epey törpülendi iyi bir açıklık getirildi rahime
Doğru söylüyosunuz ama oksapar da 10 tanecik iğne 80 tl ve 3 ay boyunca kullanmak gerekiyor çoğunlukla o zaman o da pahalıya geliyor. Tüp bebek zaten başlı başına pahalı bir tedavi en azından devam ilaçlarını ne kadar ucuza mal etsek kardırBana progestan dex de yazıldı sgk karşılamıyor günde 2x vuruluyorum o kadar pahalıya geliyor ki oksapara 80 tl bedava geldi o yüzden rapora gerek duymadım
Bende hemde kan sulandırıcı hemde progestan iğne var göbekten günde iki kez en son reçeteli halı transfer günümde aldığım ilaçlar 2 bin 100 tuttu şuana kadar toplam 3 kez ilaç aldım 7 bini geçtiDoğru söylüyosunuz ama oksapar da 10 tanecik iğne 80 tl ve 3 ay boyunca kullanmak gerekiyor çoğunlukla o zaman o da pahalıya geliyor. Tüp bebek zaten başlı başına pahalı bir tedavi en azından devam ilaçlarını ne kadar ucuza mal etsek kardır
Maşallah cnm darısı kese ve kalbi duymaya olsunGünaydın kizlar çıkmış sonucum 189 çok şükür inşallah sağlıklı şekilde ilerler bugün tüp bebek merkezi kan alacak bakalım inşallah güzelce artmıştırhepiniz dualarimdasiniz
Insallah hayrli sonuclar almissindir canim ben sana bisi sormak istiyorum bu cizgi hemen mi cikti yoksa bi kac dk sonra miBugün transferin 5. Günü 5.Gün embiryosu çok erken olduğunu biliyorum ama sizde silik çizgiyi gördünüzmü
Hayırlı olsun canım inşallah bundan sonraki sürecin sağlıklı rahat bi şekilde ilerlerGünaydın kizlar çıkmış sonucum 189 çok şükür inşallah sağlıklı şekilde ilerler bugün tüp bebek merkezi kan alacak bakalım inşallah güzelce artmıştırhepiniz dualarimdasiniz
Günaydın bugün 7.gün nasıl hissediyorsunHayırlı olsun canım inşallah bundan sonraki sürecin sağlıklı rahat bi şekilde ilerler
Erken tutundu mu acaba bende yok bu belirtilerBenim daha transfer dün oldu ama psikolojik olmadığına eminim regl ağrısına benzer ağrılarım ve bel bölgeme sancı giriyor sanki daha çok yeni bunu belirti olarak görmüyorum acaba transfer kaynaklı mı dersiniz bu arada doktor benim ilaçlarımı hiç değiştirmedi transfer hazırlığındakiler ile devam ediyorum PROLUTEX günde 2 iğne COPRASPRİN bi tane tok bir de ESTROFEM sabah 2 akşam 2
Günaydın bugün pek bi belirtim yok sadece arada sağ kasıkta batma ağrı oluyo ama kısa süreli o kadarGünaydın bugün 7.gün nasıl hissediyorsun
Bende aynı ilaçları kullanıyorum Allah'tan fitil yok tedaviye başlarken hep diyodum inşallah fitil vermez diyeBenim daha transfer dün oldu ama psikolojik olmadığına eminim regl ağrısına benzer ağrılarım ve bel bölgeme sancı giriyor sanki daha çok yeni bunu belirti olarak görmüyorum acaba transfer kaynaklı mı dersiniz bu arada doktor benim ilaçlarımı hiç değiştirmedi transfer hazırlığındakiler ile devam ediyorum PROLUTEX günde 2 iğne COPRASPRİN bi tane tok bir de ESTROFEM sabah 2 akşam 2
Belki de erken tutunmuştur doktorlar zaten söylüyor bazısının saatler içinde tutunuyo bazısının 3 4 gün içinde diyeBenim daha transfer dün oldu ama psikolojik olmadığına eminim regl ağrısına benzer ağrılarım ve bel bölgeme sancı giriyor sanki daha çok yeni bunu belirti olarak görmüyorum acaba transfer kaynaklı mı dersiniz bu arada doktor benim ilaçlarımı hiç değiştirmedi transfer hazırlığındakiler ile devam ediyorum PROLUTEX günde 2 iğne COPRASPRİN bi tane tok bir de ESTROFEM sabah 2 akşam 2
Burada okuduktan sonra dikkat etmeye başladım :')Net bişey söylemediler açıkçası ama karna baskı olmaması açısından yüz üstü yatmak iyi değilmiş diye duydum
Betanın daha belirgin çıkacağını düşünüp ben sabah yaptım :') sabaha kadar beklemesi zor olsa daKızlar bir soru soracağım idrar testini sabah ilk idrarla yapmamız mı doğru olur ?
Ben de 3 -4 gibi bayılıyorum uykudan, bunu belirtiden sayayım o zamanBulantı yok ama halsizlik ve çabuk yorulma var. Gün içinde uyku aranıyorum. Bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?