Ayyy çok güzeeel artık emin ol bencedeKızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım ohçok şükür bin şükür oldu galiba yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltmasın
Daha önce de çift çizgi görüp silikleşince insan bi inanamıyo sanırımAyyy çok güzeeel artık emin ol bencede
Gerçekten çok sevindim belki sadece sanal olarak tanışıyoruz ama burdakilerin böyle pozitif haberini görünce gerçekten tanıdığım insanların haberini almış gibi seviniyorumDaha önce de çift çizgi görüp silikleşince insan bi inanamıyo sanırıminşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız bu zorlu yoldan güzelce çıkarız
Tebrik ederim hayırlısıyla gebesiniz. Kan testinde çıkacaktır, kan testiyle beta takibi yapın.Kızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım ohçok şükür bin şükür oldu galiba yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltmasın
Normalde gün içinde uyumuyorsan belirti sayılabilir.Ben de 3 -4 gibi bayılıyorum uykudan, bunu belirtiden sayayım o zamantembelliğime veriyordum bu uykuyu
Ben de öyle oluyorum gerçekten damdan düşenin halini damdan düşen anlar, herkes birbirinin ne çektiğini emeğini sabrını üzüntüsünü çok iyi anlıyor. Pozitifleri görünce de kendisi gibi seviniyor. İnşallah darısı senin de başına canımmGerçekten çok sevindim belki sadece sanal olarak tanışıyoruz ama burdakilerin böyle pozitif haberini görünce gerçekten tanıdığım insanların haberini almış gibi seviniyorumsağlıkla kucağına al inşallah buraya girip girip belirti aramaların son bulsun inşallah
Çok teşekkürler inşallahTebrik ederim hayırlısıyla gebesiniz. Kan testinde çıkacaktır, kan testiyle beta takibi yapın.
Sağol canım darısı isteyen herkeseBen de öyle oluyorum gerçekten damdan düşenin halini damdan düşen anlar, herkes birbirinin ne çektiğini emeğini sabrını üzüntüsünü çok iyi anlıyor. Pozitifleri görünce de kendisi gibi seviniyor. İnşallah darısı senin de başına canımm
Çok teşekkürler inşallahyarın ve pazartesi takip edeceğim
İnşallah Rabbim bu yolda olan herkese nasip etsin en hayırlısınıMaşallah cnm darısı kese ve kalbi duymaya olsun
İnşallah canım darısı sana ve buradaki tüm arkadaşlaraHayırlı olsun canım inşallah bundan sonraki sürecin sağlıklı rahat bi şekilde ilerler
Benim ilk gebeligimde sizin bahsettiğiniz gibi ağrılar oluştu resmen kivrandim iki embriyo transferi yapılmıştı 5. Gün embriyosu eğer birinci kaliteyse ilk iki gün tutunuyor hemen sonrası yerleşme oluyor. Ben bu arada hiç adet ağrısı çekmedim sadece aşırı yoğun olan bir insanımBenim daha transfer dün oldu ama psikolojik olmadığına eminim regl ağrısına benzer ağrılarım ve bel bölgeme sancı giriyor sanki daha çok yeni bunu belirti olarak görmüyorum acaba transfer kaynaklı mı dersiniz bu arada doktor benim ilaçlarımı hiç değiştirmedi transfer hazırlığındakiler ile devam ediyorum PROLUTEX günde 2 iğne COPRASPRİN bi tane tok bir de ESTROFEM sabah 2 akşam 2
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah analı babalı kucağınıza almak nasip olsunGünaydın kizlar çıkmış sonucum 189 çok şükür inşallah sağlıklı şekilde ilerler bugün tüp bebek merkezi kan alacak bakalım inşallah güzelce artmıştırhepiniz dualarimdasiniz
Hadi hayırlısı inşallah sagsalim hayırlısıyla alırsınız kucağınızaKızlarcım herkese günaydın, transfer sonrası 8.gündeyim bir tane testim kalmıştı onu da yaptım, evdeki testleri bitirdim rahatladım ohçok şükür bin şükür oldu galiba yarın kan vericem dua edin bana testler yanıltm
Amin inşallahMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah analı babalı kucağınıza almak nasip olsun
Aminn inşallahHadi hayırlısı inşallah sagsalim hayırlısıyla alırsınız kucağınıza
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk trasnsferde olurKızlar beni de emriyolog aradı. 3. Güne 6 mumurta ile girdik , cumartesi 8.45 de transferim var, bol bol dua edin olur mu
İlk deneme ve yaş itibariyle tek embriyo transfer edilecek
7 haziranda transfer oldum, yarın ilk kez kese görmek için doktora gideceğim.Selam arkadaşlar, başından beri konunun takibindeyim hiç yazma fırsatım olmamıştı. Öncelikle hamilelik haberi alan herkesi tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Negatif görenler için de dua ediyorum en hayırlı kısa zamanda inşallah Rabbim nasip eder diye.
Benim bir sorum olacak 3-7 Haziran arası transfer olan arkadaşlar kese gördünüz mü, kalp atışı duydunuz mu mü ?hangi Süreçtesiniz
Yarın doktordan sonra yazar mısın :) hayırlı olsun7 haziranda transfer oldum, yarın ilk kez kese görmek için doktora gideceğim.
Zaten her gelişmeyi yazıyorum buraya ama etiket yapamayabilirim sizi. Beta ölçümleriniz kaç sizin?Yarın doktordan sonra yazar mısın :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?