Bence 2 3 gün sonra tekrar ver sonuçta şu anda negatif değil sonuçEvde test yaptım bugün ben beşinci gün dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası erken gebelik resti idtar testi negatif çıktı kan verdim gidip o da 9’8 çıktı tam sevinemedim gebelik var mı ki
Ayy inşallah9.8 negatif bi sonuç değil bence bebişin daha yeni tutunmuş beta hcg yeni salgılanıyo kaçıncı günündü bugün
dr ne zaman derse bir daha kan vereceğimBence 2 3 gün sonra tekrar ver sonuçta şu anda negatif değil sonuç
Hakkında hayırlısı olsun inşallah değerin güzelce artarAyy inşallah
dr ne zaman derse bir daha kan vereceğim
Aile hekimi yaziyormu acaba oksapariDoğru söylüyosunuz ama oksapar da 10 tanecik iğne 80 tl ve 3 ay boyunca kullanmak gerekiyor çoğunlukla o zaman o da pahalıya geliyor. Tüp bebek zaten başlı başına pahalı bir tedavi en azından devam ilaçlarını ne kadar ucuza mal etsek kardır
Ben bugün sordum yazıyor aile hekimi progestan fitili de yazıyor ama progestan iğne yi karşılamıyor maalesefAile hekimi yaziyormu acaba oksapari
Raporunuz olursa yazıyor, yoksa kadın doğumcu yazabiliyorAile hekimi yaziyormu acaba oksapari
Amin hepimizinHakkında hayırlısı olsun inşallah değerin güzelce artar
Negatif olunca ilaçlar kesilir bikaç gün içinde regl olunur, adet biraz sancılı olur sonra geçer canımHanimlar merhaba sonuc negatif olsada sanci devam eder mi
Ben sayılmıyor diye bilenlerdenimTransferin ilk gunu sayiliyor diorlar sayilmiyor diolar hangisi dogru amlamadkm
Rapor olmasada yaziyor dimiBen bugün sordum yazıyor aile hekimi progestan fitili de yazıyor ama progestan iğne yi karşılamıyor maalesef
Evet bana öyle dediler. Rapor meselesi hamilelik devam edince düzenlenip fark ödenip aliniyormus. Benim ablam hamile falan değildi o hep sağlık ocağında yazdırmış bittikceRapor olmasada yaziyor dimi
Devlet karşılıyor çünkü dün aynısını eczacida dedi banaRapor olmasada yaziyor dimi
Transferim carsamba oldu annemde kaliyorum aile hekimim farkli ilcede gitmedenDevlet karşılıyor çünkü dün aynısını eczacida dedi bana
Sen naptın beta baktırdın mıbluequeen canım sen naptın nasılsın? Beta baktırıyordun en son aklım sende kaldı, göremedim mesajlarını
Yok öğleden sonra randevum canım muhtemelen akşama anca çıkarSen naptın beta baktırdın mı
Güzel haberler ver bizeYok öğleden sonra randevum canım muhtemelen akşama anca çıkar
İnşallah kuzum inşallahGüzel haberler ver bizeben cesaret edemedim yapamıyorum test gününü beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?