2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayirlisi olsun tekrardan bnde 8. Gunum kan verdim bugun negatif 0.1 cikti artik ozel dusunuyorum 2. Denemem hangi bahcecevi buarada doktor oneriniz var mi bna

Güvenç bey benim doktorum ablamın doktoru da Güvenç beydi ben gayet memnunum
Hayirlisi olsun tekrardan bnde 8. Gunum kan verdim bugun negatif 0.1 cikti artik ozel dusunuyorum 2. Denemem hangi bahcecevi buarada doktor oneriniz var mi bna

Kızlar çay kahveyi ne ölçüde kullaniyorsunuz :)doktorunuzun bunla ilgili birsey uyarisi oldu mu
2 bardak çay, 1 bardak kahve hakkımız var diye biliyorum ben. ama ben ne olur ne olmaz diye kafeinsiz filtre kaldım. transferden sonra 12. haftaya dek kafeinsiz kahve içerim artık hiçbir risk kalmak istemiyorum 3 yıldır bekleyince =)

B ikisindede yatmadim uatsam iuiydi aslinda 4. Gun kalktim
Bende negatif olması yatıp yatmamakta ilişkili değil ya bende yatıyorum genelde evdeyim hiç dışarı çıkmadım lavaboya gidip geliyorum arada balkonda geziniyorum ama yatmak gerekseydi doktor söylerdi zaten o yüzden bak yatmadım bence o yüzden pozitif alamadım diye hiç düşünmeyin kısmet herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…