Bence Allah senin yüzüne gülmüş de erkenden çıktı sonuçİnşallah kuzum inşallahcesaret değil de ben rahattım bu sefer ya olursa olur olmazsa yapcak bişey yok diyodum ondan sanırım erkenden test yaptım, yoksa 5.gün düz gebelik testi yapmak gerçekten cesaret değil saçmalamak
Doğru söylüyosunBence Allah senin yüzüne gülmüş de erkenden çıktı sonuç
Yaaaa tebrik ederim kaçıncı gündü, 2 gün sonra yine yap daha koyulaşacak eminimYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Teşekkür ederim bugün 8.gün elimde başka test kalmadı yarın bi arkadaşım iğnemi yapmak için gelicek ona söyledim o getiricek pazar günü tekrarları salı günü de test günüm zatenYaaaa tebrik ederim kaçıncı gündü, 2 gün sonra yine yap daha koyulaşacak eminim
Tebrikler tatlimTeşekkür ederim bugün 8.gün elimde başka test kalmadı yarın bi arkadaşım iğnemi yapmak için gelicek ona söyledim o getiricek pazar günü tekrarları salı günü de test günüm zaten
Teşekkür ederim kan verene kadar içim rahatlamıcak ama olsun bu görüntüyü görmek bile çok iyi geldi Allah herkese nasip etsin inşallahTebrikler tatlim
Tebrik ederim :)Yaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Canımm tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok sevindimmmYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Teşekkür ederiiiTebrik ederim :)
Teşekkür ederimm gece testi yapsam mı yapmasam mı diye düşünmekten uyuyamadım az önce de bi cesaret geldi yaptım işte inşallah devamı da güzel olurCanımm tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok sevindimmm
Olur olur içini ferah tutTeşekkür ederimm gece testi yapsam mı yapmasam mı diye düşünmekten uyuyamadım az önce de bi cesaret geldi yaptım işte inşallah devamı da güzel olur
Ah Nasıl sevindim anlatamam canımmmm sağlıklı bir gebelik olsun sağlıkla kucağına al inşallahYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Amin inşallah canımn sıra sende inşallahAh Nasıl sevindim anlatamam canımmmm sağlıklı bir gebelik olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Histeroskopi yaptırdım ben, anestezili yapılıyor, kendine gelince taburcu oluyorsun hemen. Sonrasında adetle tedavim başlamıştı.Selam kızlar doktorumla görüştüm bu ay başlamayacakmışız tedaviye adet oldum dün doktor bu süreçte d vitamini ve koenzimQ10 kulanmamı söyledi diğer adetinle başlayalım dedi birde rahime çizik atılcakmış histereskopi yapcaz dedi histereskopi olan varmı
Devlet karşılıyor çünkü dün aynısını eczacida dedi bana
Ay benim aile hekimi reçeteli iğnemi bile hemşireye çekinerek yaptırdı bırakın yazmayıAile hekimi yazdi yazdirmak isteyen arkadaslar olursa eger bilginize
Hayrlisi olsun allah kucaginiza almaui nasip etsin insallah nerede tedavi gordunuz ozel miydi olumlu olan arkadaslar istanbuldan olanlar nerede yaptiginizi yazar misiniz degerlendirmek istiyorum bn devlet÷ gtmistimYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Teşekkür ederim benim ilk denemem Bahçeci de yaptırdımHayrlisi olsun allah kucaginiza almaui nasip etsin insallah nerede tedavi gordunuz ozel miydi olumlu olan arkadaslar istanbuldan olanlar nerede yaptiginizi yazar misiniz degerlendirmek istiyorum bn devlet÷ gtmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?