Ben de kullanıyorum 16 mg bu transferimde bunu da ekledi doktorum. Normalde transfer günü bırakıyorsun ama rahmin embriyoyu kabul etmesi için devam ettiren de oluyormuşBen transfer olalı 4. Günümdeyim hala prednol kullanıyorum
Merhaba kişiye özel yöntemler mi uyguluyor eşi ile aynı klinikte sanırım hangi labaratuar ile çalışıyorlar?Ben de ankaradayım Tolga Ecemiş doktorum. Gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini işinde harika bir doktor ancak fiyat yüksek diğer kliniklere göre bilginiz olsun
Merhaba evet kişiye özel tedavi uyguluyor, burda başka hastalarıyla konuşuyorum ben hepimizin ilaçları farklı. Eşi ile aynı ofisteler ama eşini görmedim ben hiç, sanırım transfer yumurta toplama hasta görme işlemlerini dönüşümlü yapıyorlar. Gen-art tüp bebek merkezinin laboratuvarını kullanıyor, yumurta toplama ve transfer işlemlerini de orada yapıyor.Merhaba kişiye özel yöntemler mi uyguluyor eşi ile aynı klinikte sanırım hangi labaratuar ile çalışıyorlar?
24 ünde oldum transfer bençok yeni ve minik.
5. Gün transferi, doktorum 4 temmuzda kan testi yapmamı istedi. Bayramdan sonra belli olacak inşallah
Evet yaşı duydum, hakkımızda hayırlısı inşallah çabalarımız karşılığını en kısa Zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile alirizBildiğim kadarıyla önemli olan harflermiş ki senin harfler çok iyi maşallah. Tabii her şey nasip ama bence senin olacak öyle hissettim.Benim de ilk 2 transferim tek embriyo idi son 2 transferimde de 2şer embriyo koyuldu. Zaten yaş yasası sebebiyle öyle yapıyorlarmış.
Evet evet daha henüz çok erkenama çoook erken bu kadar stres yapmamak lazım
Çok teşekkür ediyorum bu ilk denemeniz mi doktorunuzu bir referans ile mi seçtiniz Ankara'daki başka hekim ler ile görüşmeniz olmuş muydu.. 4başarısız denemeden sonra yüzümüzü güldürecek merkezi bulmaya çalışıyorumMerhaba evet kişiye özel tedavi uyguluyor, burda başka hastalarıyla konuşuyorum ben hepimizin ilaçları farklı. Eşi ile aynı ofisteler ama eşini görmedim ben hiç, sanırım transfer yumurta toplama hasta görme işlemlerini dönüşümlü yapıyorlar. Gen-art tüp bebek merkezinin laboratuvarını kullanıyor, yumurta toplama ve transfer işlemlerini de orada yapıyor.
Cok normal 7 yada 8nde duyuluyor atışlarselamlar kızlar, 9 Haziran’da dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferim oldu. 19 haziran beta değerim 156 - 21 haziran beta değerim 412 çıktı. Bugün 5+2 ‘de keseyi de gördük çok şükür. Kalp atışı için doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi. Bana biraz geç gibi geldi. Kalp atışı duyanlar kaçıncı haftada ve günde gittiler acaba?
Benim bu gün ara ara adet ağrısına benzer ağrım da oluyo. Güzel şeylere bağlamak istiyorum bu durumu.Film izliyorum, kitap okuyorum kpss ye bakıyorum ama bana mısın demiyor valla
Ben prednolu 2 haftadır içiyorum. Sanırım gebelik olisuncaya kadar icecem. İki kutu yazmış Dr. Onun haricinde 5 tane daha ilaç. İğne ve fitil kullaniyorum. Her öğünde 3 er tane hap içiyorum.Ben de kullanıyorum 16 mg bu transferimde bunu da ekledi doktorum. Normalde transfer günü bırakıyorsun ama rahmin embriyoyu kabul etmesi için devam ettiren de oluyormuş
Benim doktorum transfer oncesi kullandirdi gunde bir seklinde transfer sonrasi yokBen prednolu 2 haftadır içiyorum. Sanırım gebelik olisuncaya kadar icecem. İki kutu yazmış Dr. Onun haricinde 5 tane daha ilaç. İğne ve fitil kullaniyorum. Her öğünde 3 er tane hap içiyorum.
Kaçıncı günün?Ben erken gebelik testi yaptım yine negatif sanırım olmadı
Bencede haziran transferleri uğurluHadi inşallah hayırlı haberler ver bize sen de bak bu grup uğurlu
10. Gün dondurulmus 3. Gün embriyosuKaçıncı günün?
Transferinin kaçıncı günü, ben de prednol içiyorum transferden 5 gün önce başladı hala devam ediyorum. Onun dışında estrofem, prolutex, coraspin ve transfer günü pruloton depot kalçadan iğne vuruldum ve bu iğneden yarın da vurulacağım. Bunların dışında tiroid ve 2 farklı vitamin ilaçları alıyorumBen prednolu 2 haftadır içiyorum. Sanırım gebelik olisuncaya kadar icecem. İki kutu yazmış Dr. Onun haricinde 5 tane daha ilaç. İğne ve fitil kullaniyorum. Her öğünde 3 er tane hap içiyorum.
Benim önceki transferlerimde de transfer öncesi kullandırıyordu ama bunda devam ettirdi herkesin tedavi süreci farklı oluyorBenim doktorum transfer oncesi kullandirdi gunde bir seklinde transfer sonrasi yok
Kacinci gundu sizinBen erken gebelik testi yaptım yine negatif sanırım olmadı
Benimde 30 haziran test günüm özel hastanenin laboratuvarları açıkmış az önce sordumda zaman geçmek bilmiyor Rabbim hepimize olumlu sonuçlar nasip etsinBenim de kan tahlili gunum Pazar, insallah guzel haberler alirizOzel hastane aciline mi gideceksiniz? Nerde vereceksiniz kani?
İkinci denemem, ilk denemem ankara tüp bebek merkezi kubilay beyleydi hiç memnun kalmadım malesef.. negatif süreçten sonra araştırdım en beğenilen doktorlardan biri diye tolga hoca ile görüştüm başka doktorla görüşme yapmadım içime sindi direkt kendisi.. darısı size olsun inşallah çok iyi anlıyorum sizi ve hayal kırıklığınızıÇok teşekkür ediyorum bu ilk denemeniz mi doktorunuzu bir referans ile mi seçtiniz Ankara'daki başka hekim ler ile görüşmeniz olmuş muydu.. 4başarısız denemeden sonra yüzümüzü güldürecek merkezi bulmaya çalışıyorum
Sİzin de şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?