2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Benim de 5 temmuzda test istedi Dr. Birşey hissetmiyorum ama transferin yapıldığı tarafta biseyler hareket ediyor gibi geliyor. Kas segirmesi gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranizda
Arada bir gerginlik hissediyorum özellikle sağ ve sol tarafa dönerken,
Beraber sayacagiz günleri
Kaçıncı gün embriyosu?

Maşallah sıkıca tutunsun yavruların inşallah bana %50-%50 dedi . Gerçekten nasip işi
İnşallah güzel haberler alırız
İnşallah. Kafaya takip düşünmemek için uğraşıyorum ... Sürekli film izliyorum. Bekleyen herkes güzel hbrler alsın inşallah. Bayram hediyesi olsun herkese ..

Üçü de tutunmuş. Bayramdan sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşallah.
Oy maşallahhh inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Kızlaaar sonucum çıktı 561 2 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Ay hadi gözünaydınnn bak boşuna endişelendin, inşallah sağlıkla ilerler ben de yarın 2.kez kan vercem bakalım
Ayy çok güzel canımmm Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Canımm sen naptın ne zamandı test günün?

Ben beklemedeyim napıyım bugün 5. Gün regl tarzı ağrılarım yok sancı giriyor kasıklarıma arada bide göğüslerim 120 kilo oldu durum bu şekilde

selamlar kızlar, 9 Haziran’da dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferim oldu. 19 haziran beta değerim 156 - 21 haziran beta değerim 412 çıktı. Bugün 5+2 ‘de keseyi de gördük çok şükür. Kalp atışı için doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi. Bana biraz geç gibi geldi. Kalp atışı duyanlar kaçıncı haftada ve günde gittiler acaba?

Kızlar merhaba, bugün transferimin 6. günü. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de yaptım tekrar silik hafif koyulaşmış muhtemelen gebelik oluştu ama önceki de ayni şekil beta yukselirken birden düşmeye başladığı için hiç sevinemiyorum bile. Bunda karnım çok ağrıyor tam adet ağrısı gibi acaba ters giden bir şeyler mi var, hiç böyle ağrı yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…