- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Ohhh hayirli olsun, gönlünü ferah tutKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Benim de 5 temmuzda test istedi Dr. Birşey hissetmiyorum ama transferin yapıldığı tarafta biseyler hareket ediyor gibi geliyor. Kas segirmesi gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranizdaBenim sonuç 4 Temmuzda Belli olacak , daha çok yeni ve hiç birsey hissedemiyorum ..
Çok sevindim. Gözün aydın. Darısı bekleyenlerin başına...Kızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Arada bir gerginlik hissediyorum özellikle sağ ve sol tarafa dönerken,Benim de 5 temmuzda test istedi Dr. Birşey hissetmiyorum ama transferin yapıldığı tarafta biseyler hareket ediyor gibi geliyor. Kas segirmesi gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu aranizda
Ayy çok güzel canımmm Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
3.gun embriyosu benimkiler. Dr kaliteli olduğunu söyledi ama yinede nasip işi . Bundan sonrası Allah'ın bilecegi iş.Arada bir gerginlik hissediyorum özellikle sağ ve sol tarafa dönerken,
Beraber sayacagiz günleri
Kaçıncı gün embriyosu?
Maşallah3.gun embriyosu benimkiler. Dr kaliteli olduğunu söyledi ama yinede nasip işi . Bundan sonrası Allah'ın bilecegi iş.
Çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkese inşallahAyy çok güzel canımmm Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin
İnşallah. Kafaya takip düşünmemek için uğraşıyorum ... Sürekli film izliyorum. Bekleyen herkes güzel hbrler alsın inşallah. Bayram hediyesi olsun herkese ..Maşallahsıkıca tutunsun yavruların inşallah bana %50-%50 dedi . Gerçekten nasip işi
İnşallah güzel haberler alırız
Darisi basimizaKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Saglikla gel bebissKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
endişelenmeyin, olumlu düşünün. çizgi silikleşmemiş de. belki yavaş yükseliyordur betanız. ben eminim bebişiniz sizinleTeşekkür ederim ama ne bileyim herkes koyulaşma görüyor ben koyulaşma görmeyince endişelendim kimyasal falan olabilir diye
Çok sewindim canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah darısı bizim başımızaKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Cok sevindim, oldu bu işKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Film izliyorum, kitap okuyorum kpss ye bakıyorum ama bana mısın demiyor vallaİnşallah. Kafaya takip düşünmemek için uğraşıyorum ... Sürekli film izliyorum. Bekleyen herkes güzel hbrler alsın inşallah. Bayram hediyesi olsun herkese ..
Oy maşallahhhÜçü de tutunmuş. Bayramdan sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşallah.
Ay hadi gözünaydınnn bak boşuna endişelendin, inşallah sağlıkla ilerlerKızlaaar sonucum çıktı 5612 gün sonra bidaha kan vericem inşallah böyle gider bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alır
Canımm sen naptın ne zamandı test günün?Ayy çok güzel canımmm Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Ben beklemedeyim napıyım bugün 5. Gün regl tarzı ağrılarım yok sancı giriyor kasıklarıma arada bide göğüslerim 120 kilo olduOy maşallahhhinşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ay hadi gözünaydınnn bak boşuna endişelendin, inşallah sağlıkla ilerlerben de yarın 2.kez kan vercem bakalım
Canımm sen naptın ne zamandı test günün?
Cumartesi günü evde test yapacağım pazar da kan testi vereceğimOy maşallahhhinşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ay hadi gözünaydınnn bak boşuna endişelendin, inşallah sağlıkla ilerlerben de yarın 2.kez kan vercem bakalım
Canımm sen naptın ne zamandı test günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?