• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321 🥹😍🙈 Doktor %95 ikiz olabilir dedii 🙈🙈

Eklentiler

• 258E64BD-9B3F-46B3-B31B-727CC87BBFE6.webp
    258E64BD-9B3F-46B3-B31B-727CC87BBFE6.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum 😳
Benimde böyleydi hatta 10.gün bidaha yaptım koyulaşma olmadı 11 gün yaptım koyulaşma olmadı aynıydı hep ama 11.gün test verdim 560 çıktı bence sende 2 gün sonra test ver bebişler geliyo galibaa😍

Hayırlı olsun çok sevindim olsun da ikiz tekiz farketmez artık bence kimse için 🥰
Sağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmez🤗 Halaa inanamıyorum yaa 🙈 Hiçbir belirtim olmadı ağrım vs ve önceki transferimde olduğu gibi yatmadım öyle iki gün sonra normal hayatıma devam ettim 3 defa falan yolculuk yaptım düğüne gittim yazlığa geldiğimiz için valiz hazırla valiz yerleştir olursa mucize diyordum ama tutacak olduktan sonra tutuyormuş demekki 🙈 Allahım herkesi bu mutluluğa kavuştursun sağlıkla kavuşalım ❤️

Sağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmez🤗 Halaa inanamıyorum yaa 🙈 Hiçbir belirtim olmadı ağrım vs ve önceki transferimde olduğu gibi yatmadım öyle iki gün sonra normal hayatıma devam ettim 3 defa falan yolculuk yaptım düğüne gittim yazlığa geldiğimiz için valiz hazırla valiz yerleştir olursa mucize diyordum ama tutacak olduktan sonra tutuyormuş demekki 🙈 Allahım herkesi bu mutluluğa kavuştursun sağlıkla kavuşalım ❤️
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sonuç günü bekleyenler de pozitif sonuç alır inşallah 🥰🙏

Maşallah çok güzel artmış belki de ikizdir🥰
Teşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür🙈
17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321 🥹😍🙈 Doktor %95 ikiz olabilir dedii 🙈🙈
Aa maşallahh hayırlı olsunn🧿 ay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman😅 benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta🥹🧿

Teşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür🙈

Aa maşallahh hayırlı olsunn🧿 ay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman😅 benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta🥹🧿
Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam 🥰

Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam 🥰
Benim ablam da çift trasnfer olmuştu 10.gün ilk beta hcg 940 gibi bişey çıktı ama tek kese gözüktü mesela

Back
X