2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

O arkadaş ben oluyorum sabahtan beri başını şişirdim 😁 bi ilacımın dozunu arttırdı sadece gününde test ver idrar testini kabul etmiyoruz dediler
😂😂😂 Bence bişey yoktur ya kanama azsa yani bende tekrar beta verdim bakalım inşallah 2 katı yükselir

Kızlar selam herkese iyi bayramlar 🥰
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi var 🥹 ama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor🥹
Oh pozitifler geliyor ne güzel maşallahhhh❤️❤️❤️

Böyle pozitifleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum kendimin sanki 🥹❤️ inşallah hep birlikte yine görüşerek konuşarak birbirimize yardımcı olarak bebekleri dünyaya getirir büyütürüz 🥹 duygulandım 🥲
Evet yeni topikler açarız inşallah bebek ihtiyaçları isim önceleri falan 🥰🥰

İnternette son adet tarihine göre mi hesaplama yapcaz trasnfer tarihine göre mi ? e bazı sitelerde embriyo trasnfer tarihi var bide blastoksit transfer tarihi yazıyor hangisini yspcaz benim kafam karışıyor 😂
Blast olarak yap cnm zaten ya 3. Gün yada 5. Gün diye seçenek çıkıyor ya da son adet diye var ben 5i seçip yaptım 😂

Back
X