Yok canım kaşıntı yapmıyor ya kolay jelatininden çıkarıp doktorunun uygun gördüğü yere yapıştır ben kalçadan yapıyorum kalkma olmasın diye bu pansuman için bant var ya onu yapıştırıyorum kalkma yaparsa diye.Bantların kullanımı kolay mı rahatsız edip kaşıntı yapıyor mu ben de 48 saatte bir değişimli bantı estrofeme ek kullanacağım.
Adetle birlikte 14. Gün oldu ben daha geç olur sanıyordum aslında hayırlısı diyelimİlaçlara başladığının 14. Günü mü transfer oldun yani
Bende dün regl oldum transferimin 8.günüydü negatif olduu malesefKızlar selam, bugün regl oldum. Yarın için randevu oluşturduk kısmetse transfer sürecine başlıyorumdua edin bana
Keşke biraz vucudunuz dinleseydi. Hadi inşallah görürsünüz sizde pozitif çift çizgiyiBende dün regl oldum transferimin 8.günüydü negatif olduu malesefbugün doktora gittim estrofem verdi 2 gün sonra başlayacağım 8haziran kontrol var ben beklemeden hemen trasnfer olmak istedim 4 tane daha dondurulmuş var kontrolden sonra bakalım hangi gün olacak transfer insallah bu defa pozitifi görürüz
Ben ilaçlara adetin 2. Günü başladım. Yarın 10. Gün oluyor. Acaba kişiye göre değişiyo mu süreç. Yoksa hep 14. Günde mi yapıyolarAdetle birlikte 14. Gün oldu ben daha geç olur sanıyordum aslında hayırlısı diyelim
Çok da uzamaz ya süresi genel de 12.17. Gün arası falan bu embriyonun kaçıncı gün olduğuna bağlı senin tahminin durumuna bağlı tabiBen ilaçlara adetin 2. Günü başladım. Yarın 10. Gün oluyor. Acaba kişiye göre değişiyo mu süreç. Yoksa hep 14. Günde mi yapıyolar
Benim 5. Gün embriyo su ya haftabaşına ya haftasonuna olur ozaman bişe kalmamışÇok da uzamaz ya süresi genel de 12.17. Gün arası falan bu embriyonun kaçıncı gün olduğuna bağlı senin tahminin durumuna bağlı tabi
Transferden sonra öyle çok iğne ilaç kullanmamıştım bir tek progeston fitil coraspin ve folik asit. Doktor 8haziranda kontrol edecek değerlerim iyiyse transfer olacak yoksa o da yapmaz transferKeşke biraz vucudunuz dinleseydi. Hadi inşallah görürsünüz sizde pozitif çift çizgiyi
Hadi hayırlısı neyse o olsun sizin içinTransferden sonra öyle çok iğne ilaç kullanmamıştım bir tek progeston fitil coraspin ve folik asit. Doktor 8haziranda kontrol edecek değerlerim iyiyse transfer olacak yoksa o da yapmaz transferUmarım iyidir beklemek istemiyorum açıkcası insallahhhhhh
Ne kadar fiyati canimClimara bant kullanıyorum bak bende
Bunu karşılamıyor mu sgk? Bulunabiliyor mu ben de yarın alacağımNe kadar fiyati canim
Bunu karşılamıyor mu sgk? Bulunabiliyor mu ben de yarın alacağım
Climara bant kullanıyorum bak bende
380di herhalde canımNe kadar fiyati canim
Yok ya bizim klinik tamamen özel olduğu için karşılamıyor maalesef. Buldum ya hastanenin direk karşısındaki eczaneler genelde biliyor ve ellerinde olıyor depodan getirmişlerdi banaBunu karşılamıyor mu sgk? Bulunabiliyor mu ben de yarın alacağım
Histeroskopilerimi transferimi yapan doktorlarım yaptı canım ilk transferimi ve 2 histereskopimi ümit inceboz ikinci transferimi ve 3. histereskopimi şerife dikayak yaptıTransferi yapan doktorun yapmasını öneriyorlar genelde, ben direkt transferi yapan hekime yaptırmıştım. Bir sorun yok diye biliyorum, transfer günü netleşecek ama 2 bebeğin sığacağı kadar genişlettik demişlerdi bana
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah :)Kızlar bu cuma transferim var. Beni heyecan bastı
İnşallah canım amin hepimiz bebeklerimize kavuşalımHayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah :)
RABBİM hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahHayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah :)
Ben 3 tane içiyorum kendini strese asla sokma en zararlısı stres çünküÇayı azaltıp normalde çok nadir içtiğim kahveyi tamamen hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum, transfer öncesi sağlıklı beslenme denemeleri vs. İnsanın canı inadına kahve ister mi ya? Sanki kahve burnumun önünde koktu. Ne yapayım kızlar içeyim mi bir fincan kahve?
Bende aynı durumdayım. Birşeyleri bırakmak yada azaltmak istedikçe daha çok o istek kamçılanıyor gibi.ama gebe olsanda günde 1 küçük fincan kahveye izin veriyorlarÇayı azaltıp normalde çok nadir içtiğim kahveyi tamamen hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum, transfer öncesi sağlıklı beslenme denemeleri vs. İnsanın canı inadına kahve ister mi ya? Sanki kahve burnumun önünde koktu. Ne yapayım kızlar içeyim mi bir fincan kahve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?