2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

nar suyu ve avakado var şimdilik süt yoğurt hergün tüketiyorum ama bana vitamin takviyesi vermediler . peki bu süreç adetten transfere kadar yani kaç gün sürdü benim henüz 1 hafta oldu. hala devam ediyorum haftaya yine kontrol var dediler ilaç dozu arttı o kadar benim ilk kez çok heyecanlanıyorum nolur kusura bakmayın :))

Günler geçmiyor vallaha acaba neler oluyor diye merak içindeyim Bi belirti aramıyorum ama bi belirti de yok ya erken tabi daha. Resmen düşüncelerim de kendimle çelişiyorum
her şey güzel olsun sizin için güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz haziran hepimiz için uğurlu güzellikle geçsin :)

İlaçlarıma takılma benim estrofem biraz fazla çünkü rahmim çok kalınlaşmıyor 6.8 ile transfer yapıldı bana
Transferden sonrada devam ediliyo yani estrofeme. Ya bu ilaç mide bulantısıda yapıyor olabilir mi . Benim 1 haftadır midem bulanıyor sürekli.

Transferden sonrada devam ediliyo yani estrofeme. Ya bu ilaç mide bulantısıda yapıyor olabilir mi . Benim 1 haftadır midem bulanıyor sürekli.
Sonuç alana kadar ilaçlar devam dedi sonuca göre ilaçların bazıları bırakılcakmış dediğim gibi benim rahmimle ilgili sorun var belki o yüzden bukadar çok ilacım var hem ince hem yarım rahimliğim ben canım. Bende hiç bulantı yapmadı bazen prednol mide ağrısı yaptı o zamanda da gaviscon kullandım bitek iğneler çok acıtıyorlar çok afedersin eleğe döndü hem kalçam hem göbeğim

İğne mevzusu benide geriyor. Yumurta toplamaya kadar ufunet basmıştı iğnelerden. Bakalım yarın kontrolüm var benim rahim ne alemde. Şikayet etmiyorum hayırlısıyla tutunsunlarda razıyım iğnelerede.

Yarım rahim için Histeroskopi önerilmedi mi acaba?

Ben tam 14.günüm de transfer oldum ama bu ilaç protokolu dondurulmuş taze olarak değişiyor. Yok canım ne kusuru

Ben genel ön tahlilleri vermiştim, bana da vücudun ihtiyacına göre düşük değerlerimde ne varsa onlara takviye vitamin vermişlerdi.

Histeroskopi oldum ben bir de rahim Çizdirme yapıldı bakalım inşallah bunların etkisi olur olacağını da söylemişti doktor

Benimde yarın kontrolüm. Kaç olması gerekiyormuş. Moral bozmayın biraz uzar ama sonuç transfer olur en nihayetinde. İlaçlara devam mı belki doz arttırır ne dedi dpktorunuz
Benim durumum netleşti, estrofem 4x1 ağızdandı. Şimdi ona ek 2x1 vajenden alacağım. 48 saatte bir de bant takviyesine geçiyorum. 8 kutu bant yazıldı. 48 saatte bir 4 bant kullanılacak. Onun dışında herhangi bir sorun yok.

Histeroskopi oldum ben bir de rahim Çizdirme yapıldı bakalım inşallah bunların etkisi olur olacağını da söylemişti doktor
Histeroskopiden sonra bana 2 bebeğin sığacağı kadar genişletme yapıldığı söylenmişti, muhtemelen senin için de benzer şişe yapılmıştır, içini ferah tut, rabbim bebeğini kavuştursun sana inşallah

İğne mevzusu benide geriyor. Yumurta toplamaya kadar ufunet basmıştı iğnelerden. Bakalım yarın kontrolüm var benim rahim ne alemde. Şikayet etmiyorum hayırlısıyla tutunsunlarda razıyım iğnelerede.
Kesinlikle katılıyorum sana hayırlısıyla tutunup sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

3 defa yapıldı canım ama ilk 2 sini başka doktor yapmıştı tam yapamamış 3 sünde epey törpülendi iyi bir açıklık getirildi rahime
Transferi yapan doktorun yapmasını öneriyorlar genelde, ben direkt transferi yapan hekime yaptırmıştım. Bir sorun yok diye biliyorum, transfer günü netleşecek ama 2 bebeğin sığacağı kadar genişlettik demişlerdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…