- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
nar suyu ve avakado var şimdilik süt yoğurt hergün tüketiyorum ama bana vitamin takviyesi vermediler . peki bu süreç adetten transfere kadar yani kaç gün sürdü benim henüz 1 hafta oldu. hala devam ediyorum haftaya yine kontrol var dediler ilaç dozu arttı o kadar benim ilk kez çok heyecanlanıyorum nolur kusura bakmayın :))2.gğn gittim bir kaç hormon testi yapıldı. Bende demir eksikliği var o yüzden ilaç takviye verildi. Zaten folik asit var bide. Diğer arkadaşlara estrofem vermişler rahim için bana bant şekilde bir ilaç verdiler onu kullanıyorum kan testine kadar.
Rahim kalınlığı son olarak kaç oldu bilmiyorum antibiyotik kullandım son iki gün sonra transfer oldum canım ben
Herkesin süreç biraz farklı ilaçları etkileri falan ben bide verilen ilaç dışında c vitamini alıyorum iki güne bir suya atılandan
her şey güzel olsun sizin için güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz haziran hepimiz için uğurlu güzellikle geçsin :)Günler geçmiyor vallaha acaba neler oluyor diye merak içindeyim Bi belirti aramıyorum ama bi belirti de yok ya erken tabi daha. Resmen düşüncelerim de kendimle çelişiyorum
Olur sevinirim canın
İlaçlarıma takılma benim estrofem biraz fazla çünkü rahmim çok kalınlaşmıyor 6.8 ile transfer yapıldı bana
Transferden sonrada devam ediliyo yani estrofeme. Ya bu ilaç mide bulantısıda yapıyor olabilir mi . Benim 1 haftadır midem bulanıyor sürekli.İlaçlarıma takılma benim estrofem biraz fazla çünkü rahmim çok kalınlaşmıyor 6.8 ile transfer yapıldı bana
Sonuç alana kadar ilaçlar devam dedi sonuca göre ilaçların bazıları bırakılcakmış dediğim gibi benim rahmimle ilgili sorun var belki o yüzden bukadar çok ilacım var hem ince hem yarım rahimliğim ben canım. Bende hiç bulantı yapmadı bazen prednol mide ağrısı yaptı o zamanda da gaviscon kullandım bitek iğneler çok acıtıyorlar çok afedersin eleğe döndü hem kalçam hem göbeğimTransferden sonrada devam ediliyo yani estrofeme. Ya bu ilaç mide bulantısıda yapıyor olabilir mi . Benim 1 haftadır midem bulanıyor sürekli.
İğne mevzusu benide geriyor. Yumurta toplamaya kadar ufunet basmıştı iğnelerden. Bakalım yarın kontrolüm var benim rahim ne alemde. Şikayet etmiyorum hayırlısıyla tutunsunlarda razıyım iğnelerede.Sonuç alana kadar ilaçlar devam dedi sonuca göre ilaçların bazıları bırakılcakmış dediğim gibi benim rahmimle ilgili sorun var belki o yüzden bukadar çok ilacım var hem ince hem yarım rahimliğim ben canım. Bende hiç bulantı yapmadı bazen prednol mide ağrısı yaptı o zamanda da gaviscon kullandım bitek iğneler çok acıtıyorlar çok afedersin eleğe döndü hem kalçam hem göbeğim
Climara bant kullanıyorum bak bende
Yarım rahim için Histeroskopi önerilmedi mi acaba?Sonuç alana kadar ilaçlar devam dedi sonuca göre ilaçların bazıları bırakılcakmış dediğim gibi benim rahmimle ilgili sorun var belki o yüzden bukadar çok ilacım var hem ince hem yarım rahimliğim ben canım. Bende hiç bulantı yapmadı bazen prednol mide ağrısı yaptı o zamanda da gaviscon kullandım bitek iğneler çok acıtıyorlar çok afedersin eleğe döndü hem kalçam hem göbeğim
Ben tam 14.günüm de transfer oldum ama bu ilaç protokolu dondurulmuş taze olarak değişiyor. Yok canım ne kusurunar suyu ve avakado var şimdilik süt yoğurt hergün tüketiyorum ama bana vitamin takviyesi vermediler . peki bu süreç adetten transfere kadar yani kaç gün sürdü benim henüz 1 hafta oldu. hala devam ediyorum haftaya yine kontrol var dediler ilaç dozu arttı o kadar benim ilk kez çok heyecanlanıyorum nolur kusura bakmayın :))
Ben genel ön tahlilleri vermiştim, bana da vücudun ihtiyacına göre düşük değerlerimde ne varsa onlara takviye vitamin vermişlerdi.nar suyu ve avakado var şimdilik süt yoğurt hergün tüketiyorum ama bana vitamin takviyesi vermediler . peki bu süreç adetten transfere kadar yani kaç gün sürdü benim henüz 1 hafta oldu. hala devam ediyorum haftaya yine kontrol var dediler ilaç dozu arttı o kadar benim ilk kez çok heyecanlanıyorum nolur kusura bakmayın :))
Benimde yarın kontrolüm. Kaç olması gerekiyormuş. Moral bozmayın biraz uzar ama sonuç transfer olur en nihayetinde. İlaçlara devam mı belki doz arttırır ne dedi dpktorunuz
Benim durumum netleşti, estrofem 4x1 ağızdandı. Şimdi ona ek 2x1 vajenden alacağım. 48 saatte bir de bant takviyesine geçiyorum. 8 kutu bant yazıldı. 48 saatte bir 4 bant kullanılacak. Onun dışında herhangi bir sorun yok.merhaba sizinla sanırım aynı ilerliyoruz benim de geçen hafta ilaçlara başladık endometrium benim de 6mm civarında hoca negatif bir şey demedi. sadece estrofermi günde e çıkardı. haftaya gene usg olacak tahminim çarşamba transfer olur gibi geliyor size tam ne dediler?
Bantların kullanımı kolay mı rahatsız edip kaşıntı yapıyor mu ben de 48 saatte bir değişimli bantı estrofeme ek kullanacağım.Climara bant kullanıyorum bak bende
İlaçlara başladığının 14. Günü mü transfer oldun yaniBen tam 14.günüm de transfer oldum ama bu ilaç protokolu dondurulmuş taze olarak değişiyor. Yok canım ne kusuru
3 defa yapıldı canım ama ilk 2 sini başka doktor yapmıştı tam yapamamış 3 sünde epey törpülendi iyi bir açıklık getirildi rahimeYarım rahim için Histeroskopi önerilmedi mi acaba?
Histeroskopiden sonra bana 2 bebeğin sığacağı kadar genişletme yapıldığı söylenmişti, muhtemelen senin için de benzer şişe yapılmıştır, içini ferah tut, rabbim bebeğini kavuştursun sana inşallahHisteroskopi oldum ben bir de rahim Çizdirme yapıldı bakalım inşallah bunların etkisi olur olacağını da söylemişti doktor
Ben hem bant kullanıyorum hem estrofemClimara bant kullanıyorum bak bende
Kesinlikle katılıyorum sana hayırlısıyla tutunup sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahİğne mevzusu benide geriyor. Yumurta toplamaya kadar ufunet basmıştı iğnelerden. Bakalım yarın kontrolüm var benim rahim ne alemde. Şikayet etmiyorum hayırlısıyla tutunsunlarda razıyım iğnelerede.
Transferi yapan doktorun yapmasını öneriyorlar genelde, ben direkt transferi yapan hekime yaptırmıştım. Bir sorun yok diye biliyorum, transfer günü netleşecek ama 2 bebeğin sığacağı kadar genişlettik demişlerdi bana3 defa yapıldı canım ama ilk 2 sini başka doktor yapmıştı tam yapamamış 3 sünde epey törpülendi iyi bir açıklık getirildi rahime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?