2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bantların kullanımı kolay mı rahatsız edip kaşıntı yapıyor mu ben de 48 saatte bir değişimli bantı estrofeme ek kullanacağım.
Benim ilk transferimde bant kullanmıştık estrofeme ek olarak omzumda allerji yapmıştı sonra koluma yapıştırmaya başlamıştım orda sıkıntı olmadı. Bu sefer soktorumdan rica ettim bantsız ilerliyoruz estrofemi arttırdı onun yerine

Benimde dondurulmus 3 adet embriyom var. Kaliteleri nasıl acaba bilginiz var mı

Ben genel ön tahlilleri vermiştim, bana da vücudun ihtiyacına göre düşük değerlerimde ne varsa onlara takviye vitamin vermişlerdi.
aslında bana da vermişlerdi özellikle folik asit opu öncesi sonra embriyo dondurulması zorunlu seçenek olunca bırak dediler şimdi de kullanmaktan korkuyorum :)

Ben tam 14.günüm de transfer oldum ama bu ilaç protokolu dondurulmuş taze olarak değişiyor. Yok canım ne kusuru
anladım canım demekki rahmin uygunmuş transfere henüz 9 gün oldu benim haftaya da yine kontrol var 20 günü bulacak transfer gibi... neyse sağlık olsun da bekleriz

valla 1 fincan içiyorum ben dayanamıyorum ama transferden önceki 2 günde bırakacağım. bazen çok canım isterse kahve koklamayı düşünüyorum :))

valla 1 fincan içiyorum ben dayanamıyorum ama transferden önceki 2 günde bırakacağım. bazen çok canım isterse kahve koklamayı düşünüyorum :))
Kız kokusu geldi de dayanamadım içtim, kahve koklama sakın bak hamile hamile aşerersin bir de. En iyisi komple bırakmak. Sigara gibi. Allah bağımlıların yardımcısı olsun. Ben de eşime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum

evet haklısın aşerme konusunu unutmuşum :) halbuki eşimle arada hayal kuruyoruz acaba ne absürt şeyler isteyeceksin vs diyor normal halimde bile neler neler çekiyor canım gebe iken düşünemiyorum :)) sigara konusu beni geriyor azalttım baya ama birden ikimiz de keseceğiz başka çaremiz yok

İçmiyorum bende kahve ama çok özledim çayı da sabah akşam içiyorum bir bardak belki şu ilk üç dört günü atlatınca içerim tutunma aşamasında Bi etkisi olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…