• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba
Ben 22 haziranda transfer yaptirdim 5. Gun embriyosu iyi kalite idi.
Ilk 1- 2 gun biraz kasik agrim oldu ama onun dışında lekelenme ya da agri hic olmadi.
Dunden beri regl olacakmışım gibi yogun bir agrim var, test tarihim 4 temmuz.
Bu tarz agri yasayip pozitif gören var mi acaba?? Yardimci olabilir misiniz?
İkinci denemem bu ilki kimyasal gebelikti onda sanirim 3 ya da 4. Gun kahverengi lekelenmem olmustu yine cok yogun regl agrim olmustu sonlara doğru yine aynısı olacak diye çok korkuyorum.
Benim ilk 1 2 gün bile ağrım olmadı sadece 6 7.günlerde oldu ama o da belli belirsiz o az başka hiç belirtim olmadı ama sonuç kanda pozitif çıktı Allah'a şükür 🥰 moralini bozma belirti olmadan pozitif haberi alan çok kişi var

Kızlar aranızda Mikroçipli tüp bebek yapıp hamile kalan var mı acaba
Ben varım canım 🙋🏼‍♀️ İlk transferim ama negatif oldu taze transfer 5AA 4BB iki embriyoydu. Hiç ara vermeden ikinci transferimi yaptırdım aynı 5AA 4BB. İkinci transferimde pozitifim. Eşimin sperm değerleri çok kötü sayı az hareketlilik yok neredeyse ve kalite de bozuk. Şubat ayında varikosel ameliyatı olmuştu ama bu kadar kısa zamanda bir iyileşme olmadı bizde tüp bebek yaptırdık mikroçipli 👍🏻

Merhaba
Ilk 1- 2 gun biraz kasik agrim oldu ama onun dışında lekelenme ya da agri hic olmadi.
İkinci denemem bu ilki kimyasal gebelikti onda sanirim 3 ya da 4. Gun kahverengi lekelenmem olmustu yine cok yogun regl agrim olmustu sonlara doğru yine aynısı olacak diye çok korkuyorum.
Benim 9.güne kadar hiçbir belirtim olmadı ara ara adet sancısına benzer sancı olup geçti 10.gün lekelenmem oldu 2 gün sürdü iğne kullandım geçti bugünde çok çok hafif leke geliyor sen yüreğini ferah tut güzel düşün herşey güzel olsun öncekini unut hayırlısıyla güzel haber alırsın inşaAllah 🤲🏻

Merhaba
Benimde 5. Gune kadar belirtim olmamisti. 5 .gunden sonra adet olcak gibi agri hissettim . Erken kan tahlilinde pozitifi gordum.asil test gunum 3 temmuz .korkmayin Allahin izniyle sizde pozitifi gorursunuz

Benim 9.güne kadar hiçbir belirtim olmadı ara ara adet sancısına benzer sancı olup geçti 10.gün lekelenmem oldu 2 gün sürdü iğne kullandım geçti bugünde çok çok hafif leke geliyor sen yüreğini ferah tut güzel düşün herşey güzel olsun öncekini unut hayırlısıyla güzel haber alırsın inşaAllah 🤲🏻
Cok geçmiş olsn leken tekrar mı etti benim doktr progestron iğnesini günde 3 e cıkartt ı duphasyon u da 6 ya tedbir amaçlı senşn doktr ne diyor sordun mu

Benimde 5. Gune kadar belirtim olmamisti. 5 .gunden sonra adet olcak gibi agri hissettim . Erken kan tahlilinde pozitifi gordum.asil test gunum 3 temmuz .korkmayin Allahin izniyle sizde pozitifi gorursunuz
Amin inslahh, cok sevindim sizin adınıza, ben erken kan tahlili yaptırmak istemedim gunumu bekleyim dedim ama 1-2gundur zor geçiyor zaman

Sagolun, inslahh guzel haberleri aliriz, tahlil yaptırdınız o zaman siz?

Arkadaşlar bişe sorucam ben yarın test tekrarlayacağım da özel de değil de devlette acil den girip versem burada veren arkadaşlar şikayet olarak ne söylediniz de verdiniz netice de tüp bebek olduğumu söylesem yapmayabilirler

Benim ilk 1 2 gün bile ağrım olmadı sadece 6 7.günlerde oldu ama o da belli belirsiz o az başka hiç belirtim olmadı ama sonuç kanda pozitif çıktı Allah'a şükür 🥰 moralini bozma belirti olmadan pozitif haberi alan çok kişi var
Hayirli olsun, allah kucağınıza almayi nasip etsin inslah... aslinda benim de moralim çok iyiydi ta ki 2 gundur regl agrim başlayana kadar, belki bu sefer hiç belirti olmadan tutunur diyordum simdi içimi bir korku sardı, gidip kan testi yaptir diyor bir yarim diğeri de otur bekle 2 gu daha diyor..

Cok geçmiş olsn leken tekrar mı etti benim doktr progestron iğnesini günde 3 e cıkartt ı duphasyon u da 6 ya tedbir amaçlı senşn doktr ne diyor sordun mu
Progestan iğnesini karından mi oluyorsunuz? Ben prolutex kullaniyorum gunde 1 kere karnim mosmor oldu cok aciyor 3 kere kullanmak cok zor olurdu:( gerci bir tutunsun da kuzum gunde 5 kere bile vurmaya raziyim..

Hayirli olsun, allah kucağınıza almayi nasip etsin inslah... aslinda benim de moralim çok iyiydi ta ki 2 gundur regl agrim başlayana kadar, belki bu sefer hiç belirti olmadan tutunur diyordum simdi içimi bir korku sardı, gidip kan testi yaptir diyor bir yarim diğeri de otur bekle 2 gu daha diyor..
Teste 2 gün kaldıysa bu gün çıkar büyük ihtimalle ama korkmayın nolur hepimiz benzer ağrı yaşıyoruz

Progestan iğnesini karından mi oluyorsunuz? Ben prolutex kullaniyorum gunde 1 kere karnim mosmor oldu cok aciyor 3 kere kullanmak cok zor olurdu:KK43: gerci bir tutunsun da kuzum gunde 5 kere bile vurmaya raziyim..
Evet bnde 9. Gün hafif kanama geçirdm doktor hemn günde 3 e cıkartt ı hamdolsn bitti gitti ben pıhtılaşma sebebi ile enox ta kullanıyorum günde 2 kez

Teste 2 gün kaldıysa bu gün çıkar büyük ihtimalle ama korkmayın nolur hepimiz benzer ağrı yaşıyoruz
Evetvyaptirsam cikar diye dusunuyorum ben de 5. Gun embriyosu cunku benim, zaten ben 10. Gun test yaptir diyecek diye beklemiştim ama hemsire 12 gun sonra dedi.
Tesekkur ederim destekleriniz için, cok zor sureclermiş, beklemek belirsizlik umutlanma ve umutlanmama cok karisik durumlar...
Ilk denemede inanilmaz umutluydum olacak diyordum doktorum benden daha da umutluyum sanirim onun büyüsüne kapıldım.
Bu sefer cok garip hissediyorum, ilk 5 -6 gun olursa olur olmazsa olmaz bu son denemem kismet artik kafasindaydim, sonra ne olduysa 7. Ve 8. Günden itibaren oldu mu acaba olmadıysa ne yaparım vs diye endişe ve korku basladi

Allah hepimize dayanma gücü versin dışarıdan göründüğü gibi değil hic stres yapmadan dusu meden yaşanır mı bu surec bilemiyorum ama ben beceremedim yonetmeyi

Evet bnde 9. Gün hafif kanama geçirdm doktor hemn günde 3 e cıkartt ı hamdolsn bitti gitti ben pıhtılaşma sebebi ile enox ta kullanıyorum günde 2 kez
Cok sukur, allah bir daha yaşatmasın inslah, cok geçmiş olsun.. ben de pıhtılaşma sorunu yok sanirim o tarz ilaclar vermedi acikcasi onun icin test vs varsa da yaptırmadı.
Ben,
Gunde 1 kere prolutex iğne
Sabah aksam 1 er tane estrofem hap
Gunde 1 kere corasprin
Gunde 1 kere folk asit
Sabah öğle akşam 1 er tane progestan fitil kullaniyorum.

Acikcasi bazı doktorlar kanntahlili yaptırıp progestoren ya da estrojen hormonlarını da bakıyormuş benim ki hic bakmadi.

Evetvyaptirsam cikar diye dusunuyorum ben de 5. Gun embriyosu cunku benim, zaten ben 10. Gun test yaptir diyecek diye beklemiştim ama hemsire 12 gun sonra dedi.
Tesekkur ederim destekleriniz için, cok zor sureclermiş, beklemek belirsizlik umutlanma ve umutlanmama cok karisik durumlar...
Ilk denemede inanilmaz umutluydum olacak diyordum doktorum benden daha da umutluyum sanirim onun büyüsüne kapıldım.
Bu sefer cok garip hissediyorum, ilk 5 -6 gun olursa olur olmazsa olmaz bu son denemem kismet artik kafasindaydim, sonra ne olduysa 7. Ve 8. Günden itibaren oldu mu acaba olmadıysa ne yaparım vs diye endişe ve korku basladi

Allah hepimize dayanma gücü versin dışarıdan göründüğü gibi değil hic stres yapmadan dusu meden yaşanır mı bu surec bilemiyorum ama ben beceremedim yonetmeyi
Öyle iyi anlıyorum ki buradaki herkes neredeyse aşağı yukarı aynı dalgalanmayı aynı hüznü yaşıyor ayjı kaygıyı duyuyor tüp bebek dediğimiz olay cidden zor ve meşaketli bu süreçte kendime yaptığım en büyük iyilik kmseye söylememek oldu kmse bilmiyor miss gbi sadce eşim ve ben ve iş yerinde yetkilim rapor aldığım için o da.
Bende ilk tüp bebekte bazı şeyler yaşadım ama şuan diyorum ki aklına bile getirme ya geçmiş geçmişte kaldı sen bu güne bak o gün öyle oldu diye bu gün de öylr olucak diye bir şey yok.
Ben sürekli rabbime dua ediyorum ağlama krizi gçeen de yine geçirdm mesela 3. Gündü ama kendine gel dedim ve tekrar ayağa kalktm sadece elimizden geldiğince eskiyi onu bunu düşünmeyip umutla pozitif düşünerek süreci geçirmeye çalşalım. Önce Allah ol deyince o her türlü imkansızlık olumsuzluk ta olsa o oluyor yani özet oalrak doğacak olan doğuyor. Nolur şimdi kalk kendine gel kan ver istersen bir git zaten çıkacaksa bu gün kesin çıkacak. Ben de 10. Gün verdm çıktı yarın tekrar vericem ve güzel haberleri bize burada paylaş olur mu

Cok sukur, allah bir daha yaşatmasın inslah, cok geçmiş olsun.. ben de pıhtılaşma sorunu yok sanirim o tarz ilaclar vermedi acikcasi onun icin test vs varsa da yaptırmadı.
Ben,
Gunde 1 kere prolutex iğne
Sabah aksam 1 er tane estrofem hap
Gunde 1 kere corasprin
Gunde 1 kere folk asit
Sabah öğle akşam 1 er tane progestan fitil kullaniyorum.

Acikcasi bazı doktorlar kanntahlili yaptırıp progestoren ya da estrojen hormonlarını da bakıyormuş benim ki hic bakmadi.
Ben doktor değiştirdim ilk doktr bnden istemedi bu ama bu doktr pıhtılaşma ve genetik istedi.
Orada çıktı genetik temiz şükür pıhtılaşma var coraspirin kesti bnden o olaydan sonra sadece günde 2 kez sbah akşam enox
Günde 3 kez prolutex
3 kez estrofem
6 kez duphasyon
3 kez folikasit
1 kez balık yağı böyle ilerliyoruz. Her doktor cok farklı

Ben doktor değiştirdim ilk doktr bnden istemedi bu ama bu doktr pıhtılaşma ve genetik istedi.
Orada çıktı genetik temiz şükür pıhtılaşma var coraspirin kesti bnden o olaydan sonra sadece günde 2 kez sbah akşam enox
Günde 3 kez prolutex
3 kez estrofem
6 kez duphasyon
3 kez folikasit
1 kez balık yağı böyle ilerliyoruz. Her doktor cok farklı
Evet kesinlikle, sizin tedavinin bana göre çok daha yoğunmuş.
Ben ilkinde sadece progestan fitil kullandim transfer sonrasi bazen diyorum acaba daha farklı tedavi olsaydi ne bileyim daha yoğun ilaçlı vs tutunur muydu diye ama bu sorunun cevabı yok tabi.
Bu benim 2. Denemem dondurulmuş vardi 1 tane onu aldim, inslah tutunmustur tek duam bu...

36 yaşındayım amh 0.6, maalesef erken menopoz, zaten fazla yumurta da cikmadi benden 5 tane toplandı 4 u saglikliydi 2 si dollendi.

Evet kesinlikle, sizin tedavinin bana göre çok daha yoğunmuş.
Ben ilkinde sadece progestan fitil kullandim transfer sonrasi bazen diyorum acaba daha farklı tedavi olsaydi ne bileyim daha yoğun ilaçlı vs tutunur muydu diye ama bu sorunun cevabı yok tabi.
Bu benim 2. Denemem dondurulmuş vardi 1 tane onu aldim, inslah tutunmustur tek duam bu...

36 yaşındayım amh 0.6, maalesef erken menopoz, zaten fazla yumurta da cikmadi benden 5 tane toplandı 4 u saglikliydi 2 si dollendi.
Hangi hastane de gördünüz tedavi peki

Back
X