• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Cok geçmiş olsn leken tekrar mı etti benim doktr progestron iğnesini günde 3 e cıkartt ı duphasyon u da 6 ya tedbir amaçlı senşn doktr ne diyor sordun mu
Çok ufak bi leke oldu doktor normal ama çoğalırsa haber ver dedi yarın kese kontrolü için arıycam merkezi inşaAllah sağlıkla ilerler sürecimiz 🤲🏻
Sagolun, inslahh guzel haberleri aliriz, tahlil yaptırdınız o zaman siz?
11.günde yaptırmıştım pozitif sonuç aldık ama sonucu güzel olacaksa herşeye kabulüm 🤲🏻🤗

Çok ufak bi leke oldu doktor normal ama çoğalırsa haber ver dedi yarın kese kontrolü için arıycam merkezi inşaAllah sağlıkla ilerler sürecimiz 🤲🏻

11.günde yaptırmıştım pozitif sonuç aldık ama sonucu güzel olacaksa herşeye kabulüm 🤲🏻🤗
Rabbimin iznlye bişe olmaz sıkıca tutunsun annesine minnakk

Öyle iyi anlıyorum ki buradaki herkes neredeyse aşağı yukarı aynı dalgalanmayı aynı hüznü yaşıyor ayjı kaygıyı duyuyor tüp bebek dediğimiz olay cidden zor ve meşaketli bu süreçte kendime yaptığım en büyük iyilik kmseye söylememek oldu kmse bilmiyor miss gbi sadce eşim ve ben ve iş yerinde yetkilim rapor aldığım için o da.
Bende ilk tüp bebekte bazı şeyler yaşadım ama şuan diyorum ki aklına bile getirme ya geçmiş geçmişte kaldı sen bu güne bak o gün öyle oldu diye bu gün de öylr olucak diye bir şey yok.
Ben sürekli rabbime dua ediyorum ağlama krizi gçeen de yine geçirdm mesela 3. Gündü ama kendine gel dedim ve tekrar ayağa kalktm sadece elimizden geldiğince eskiyi onu bunu düşünmeyip umutla pozitif düşünerek süreci geçirmeye çalşalım. Önce Allah ol deyince o her türlü imkansızlık olumsuzluk ta olsa o oluyor yani özet oalrak doğacak olan doğuyor. Nolur şimdi kalk kendine gel kan ver istersen bir git zaten çıkacaksa bu gün kesin çıkacak. Ben de 10. Gün verdm çıktı yarın tekrar vericem ve güzel haberleri bize burada paylaş olur mu
Cok tsk ederim guç olursunuz yemin ederim bana cok sagolun.
Haklisiniz ben de kimseye söylemedim bu sefer sadece esim kiz kardeşim ve is yerindeki yetkili biliyor.
Kimseye dert anlatmak istemiyorum ben de.
Allahim inslah bana da nasip eder inslah ben de sizin gibi sevinirim;) yarin aksam gidip yaptıracağım is cikisi testi esim sali sabahını bekle diyor ama sabahtan onemli toplantim var onun stresi& sonucu ile is yerinde mücadele etmek istemiyorum, sonucu 2 saate çıkıyor yazarim buradan da mutlaka, inslah sevinc çığlığı ata ata yazarim..

4.gün embriyosu 5aa kalite 11.günden selamlar 🤣

Eklentiler

• IMG_0492.webp
    IMG_0492.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 66
Cok tsk ederim guç olursunuz yemin ederim bana cok sagolun.
Haklisiniz ben de kimseye söylemedim bu sefer sadece esim kiz kardeşim ve is yerindeki yetkili biliyor.
Kimseye dert anlatmak istemiyorum ben de.
Allahim inslah bana da nasip eder inslah ben de sizin gibi sevinirim:KK66: yarin aksam gidip yaptıracağım is cikisi testi esim sali sabahını bekle diyor ama sabahtan onemli toplantim var onun stresi& sonucu ile is yerinde mücadele etmek istemiyorum, sonucu 2 saate çıkıyor yazarim buradan da mutlaka, inslah sevinc çığlığı ata ata yazarim..
Bekliyor olacağız 🥰hiç kendini üzme dediğim gbi doğacak olan doğucak ve buna hiç bişey engel olamayacak bolca dua edelim. Burası cok güzel bir yer herkes birbirine cok güzel destek oluyor cevap veriyor kendi yakınından görmüyorsun buradaki desteği kmse kmseyi tanımıyor ama mücadelemiz ortak 🤗🤗🤗

Ah ne üzüldüm bu süreçte bi bilseniz hormonlarda tavan zaten nasıl tutunmuş bana şaşkınım çok şükür Rabbime ❤️
Cok nırml hepimiz bak aynı kaygı ayjı üzüntü ama artık yok dur dicezzz buna seninki ikiz olıyormşşşş değer Cook güzel maşşalh sağlıkla ilerlesin annesi üzülme artık olur mu bnde yarın tekrar edicem testi yarın bnm de yüksek çıksın sağlklı olsun hepimizin bebişleri yaaa cok seviniyorum burada böyle güzel haberler görünce yemin ederm

Cok nırml hepimiz bak aynı kaygı ayjı üzüntü ama artık yok dur dicezzz buna seninki ikiz olıyormşşşş değer Cook güzel maşşalh sağlıkla ilerlesin annesi üzülme artık olur mu bnde yarın tekrar edicem testi yarın bnm de yüksek çıksın sağlklı olsun hepimizin bebişleri yaaa cok seviniyorum burada böyle güzel haberler görünce yemin ederm
Sağlıkla artsın değerleriniz katlana katlana

Ay inşallah canım sende güzel bir değer görürsün valla ikiz olayına birşey diyemiyorum nasipte nasıl varsa artık 😂 sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Back
X