• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben varım canım 🙋🏼‍♀️ İlk transferim ama negatif oldu taze transfer 5AA 4BB iki embriyoydu. Hiç ara vermeden ikinci transferimi yaptırdım aynı 5AA 4BB. İkinci transferimde pozitifim. Eşimin sperm değerleri çok kötü sayı az hareketlilik yok neredeyse ve kalite de bozuk. Şubat ayında varikosel ameliyatı olmuştu ama bu kadar kısa zamanda bir iyileşme olmadı bizde tüp bebek yaptırdık mikroçipli 👍🏻
Bizimki de sebepsiz canım döllenme olmuyor du benimde önceki tedavimde 12 yumurtadan 4 tanesi döllenmişti şimdi 16 yumurtadan 11 i döllendi çift transfer olacak tedirginim inşallah tutar

Arkadaşlar bişe sorucam ben yarın test tekrarlayacağım da özel de değil de devlette acil den girip versem burada veren arkadaşlar şikayet olarak ne söylediniz de verdiniz netice de tüp bebek olduğumu söylesem yapmayabilirler
Yoo aksine tüp bebek deyince direk yapıyorlar 👍🏻 Tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum beta baktırmamı istedi deyip acilden baktırdım ben 3 kere yarın 4.yü baktırıcam

Bizimki de sebepsiz canım döllenme olmuyor du benimde önceki tedavimde 12 yumurtadan 4 tanesi döllenmişti şimdi 16 yumurtadan 11 i döllendi çift transfer olacak tedirginim inşallah tutar
Benim 8 yumurta toplanmışto 8i de döllenmişti ama işte kısmet ilk transferimde olmadı ikincisinde nasipmiş 🙏🏻 baya embriyon olmuş bu defa insallah tutacak canım 🌺

Herkese iyi akşamlar. Buralarda yeniyim. 30 haziranda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu ikinci transferim, ilki aralık ayında negatif sonuçlandı. O dönem burda yazılanları okuyordum sabahtan akşama. Bu kez ben de yazmak istedim totem olsun :) çokça pozitif sonuç gördüm sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize 🤗 moral oldu pozitif sonuçlarınız 😇

Bekliyor olacağız 🥰hiç kendini üzme dediğim gbi doğacak olan doğucak ve buna hiç bişey engel olamayacak bolca dua edelim. Burası cok güzel bir yer herkes birbirine cok güzel destek oluyor cevap veriyor kendi yakınından görmüyorsun buradaki desteği kmse kmseyi tanımıyor ama mücadelemiz ortak 🤗🤗🤗
Oyle gercekten, bir de bu süreci yaşamayan anlayamaz gercekten.. Ben biraz geç keşfettim bu sayfayı ama cok iyi geldiniz bana sagolun😇🥰

Herkese iyi akşamlar. Buralarda yeniyim. 30 haziranda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu ikinci transferim, ilki aralık ayında negatif sonuçlandı. O dönem burda yazılanları okuyordum sabahtan akşama. Bu kez ben de yazmak istedim totem olsun :) çokça pozitif sonuç gördüm sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize 🤗 moral oldu pozitif sonuçlarınız 😇
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutunur bebeğiniz 🥰

Hemen hemen aynı zamanlarda olmusuz ilk tran sferlerimizi ben de aralik sonunda oldum ilk tedavisi, maalesef kimyasal gebelik oldu, simdi 2. Yi denedim yarin aksam test yaptıracağım 11 gunun aksaminda.
Insalahh ikincisinde buluruz bebeklerimizi🙏

Hemen hemen aynı zamanlarda olmusuz ilk tran sferlerimizi ben de aralik sonunda oldum ilk tedavisi, maalesef kimyasal gebelik oldu, simdi 2. Yi denedim yarin aksam test yaptıracağım 11 gunun aksaminda.
Insalahh ikincisinde buluruz bebeklerimizi🙏
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim 🧿 beklemesi çok zor zaman geçmiyor bir türlü

Ben daha kan testini yapamadım, eşim ısrarla 4 ünü bekleyelim diyor , yarın aksam yola çıkacağız,eve gidince; sabahtan da sağlık ocağında kan tahlilimi yaptırırım inşallah, bugün denize girdim ama çok dikkatli bir şekilde umarim bir sey olmaz ( kac gundur dayandım bugun girdim 🤭), sürekli açlık hissediyorum ve bir de uykum geliyor nedense ?
Onun dışında karnım biraz şiş ve ara ara belime vuran sızı var, onun dışında bir şey hissetmiyorum🤷🏽‍♀️

Back
X