- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Oy masalllah bende yarin ogleden sonra yaptircam hep onde. Gidiyorsun guzellik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy masalllah bende yarin ogleden sonra yaptircam hep onde. Gidiyorsun guzellik![]()
Çok şükürr hadi darısı yarında senin başına inşallahOy masalllah bende yarin ogleden sonra yaptircam hep onde. Gidiyorsun guzellik![]()
İnsallah kuzum bende cok heyecanliyimÇok şükürr hadi darısı yarında senin başına inşallah![]()
Herşey yolunda bence sende güzel bir sonuç alacaksın yarın bak görİnsallah kuzum bende cok heyecanliyim
Bizimki de sebepsiz canım döllenme olmuyor du benimde önceki tedavimde 12 yumurtadan 4 tanesi döllenmişti şimdi 16 yumurtadan 11 i döllendi çift transfer olacak tedirginim inşallah tutarBen varım canımİlk transferim ama negatif oldu taze transfer 5AA 4BB iki embriyoydu. Hiç ara vermeden ikinci transferimi yaptırdım aynı 5AA 4BB. İkinci transferimde pozitifim. Eşimin sperm değerleri çok kötü sayı az hareketlilik yok neredeyse ve kalite de bozuk. Şubat ayında varikosel ameliyatı olmuştu ama bu kadar kısa zamanda bir iyileşme olmadı bizde tüp bebek yaptırdık mikroçipli
![]()
Yoo aksine tüp bebek deyince direk yapıyorlarArkadaşlar bişe sorucam ben yarın test tekrarlayacağım da özel de değil de devlette acil den girip versem burada veren arkadaşlar şikayet olarak ne söylediniz de verdiniz netice de tüp bebek olduğumu söylesem yapmayabilirler
Anadolu saglik merkezi John hopkins de. Kendi kadin hastalıkları uzmanim yonlendirdi oraya, frekansım da tuttu doktorla, cok ilgililer, cok anlayislilar, her aradığımda yazdığımda hemen yanıt alabiliyorum, peki ya Siz?Hangi hastane de gördünüz tedavi peki
Benim 8 yumurta toplanmışto 8i de döllenmişti ama işte kısmet ilk transferimde olmadı ikincisinde nasipmişBizimki de sebepsiz canım döllenme olmuyor du benimde önceki tedavimde 12 yumurtadan 4 tanesi döllenmişti şimdi 16 yumurtadan 11 i döllendi çift transfer olacak tedirginim inşallah tutar
Masalahhhh, tebrik ederim4.gün embriyosu 5aa kalite 11.günden selamlar![]()
Oyle gercekten, bir de bu süreci yaşamayan anlayamaz gercekten.. Ben biraz geç keşfettim bu sayfayı ama cok iyi geldiniz bana sagolunBekliyor olacağızhiç kendini üzme dediğim gbi doğacak olan doğucak ve buna hiç bişey engel olamayacak bolca dua edelim. Burası cok güzel bir yer herkes birbirine cok güzel destek oluyor cevap veriyor kendi yakınından görmüyorsun buradaki desteği kmse kmseyi tanımıyor ama mücadelemiz ortak
![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutunur bebeğinizHerkese iyi akşamlar. Buralarda yeniyim. 30 haziranda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu ikinci transferim, ilki aralık ayında negatif sonuçlandı. O dönem burda yazılanları okuyordum sabahtan akşama. Bu kez ben de yazmak istedim totem olsun :) çokça pozitif sonuç gördüm sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinizemoral oldu pozitif sonuçlarınız
![]()
Hemen hemen aynı zamanlarda olmusuz ilk tran sferlerimizi ben de aralik sonunda oldum ilk tedavisi, maalesef kimyasal gebelik oldu, simdi 2. Yi denedim yarin aksam test yaptıracağım 11 gunun aksaminda.Herkese iyi akşamlar. Buralarda yeniyim. 30 haziranda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bu ikinci transferim, ilki aralık ayında negatif sonuçlandı. O dönem burda yazılanları okuyordum sabahtan akşama. Bu kez ben de yazmak istedim totem olsun :) çokça pozitif sonuç gördüm sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinizemoral oldu pozitif sonuçlarınız
![]()
Çok teşekkür ederim, inşallah bu sefer olacakHakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutunur bebeğiniz![]()
Şimdiden hayırlı olsun diyeyimHemen hemen aynı zamanlarda olmusuz ilk tran sferlerimizi ben de aralik sonunda oldum ilk tedavisi, maalesef kimyasal gebelik oldu, simdi 2. Yi denedim yarin aksam test yaptıracağım 11 gunun aksaminda.
Insalahh ikincisinde buluruz bebeklerimizi![]()
Teşekkür ederim çokça aminnnMasalahhhh, tebrik ederim
Darisi başımıza inslahh..
Benim 8 yumurta toplanmışto 8i de döllenmişti ama işte kısmet ilk transferimde olmadı ikincisinde nasipmişbaya embriyon olmuş bu defa insallah tutacak canım
![]()
Harika yaaa maşallah4.gün embriyosu 5aa kalite 11.günden selamlar![]()