- 13 Kasım 2022
- 2.086
- 4.457
- 63
Kalp atışlarını gördüm, doktor riskli bulduğu için kalp atışlarını dinletmedi. riskli bir gebelik bekliyor beni, üçüz sanırken daha da kalabalık olduklarını öğrendim.Kalp atışlarını duydunuz mu acaba hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat etsin
Kaç tane oldukları net değil mi şuan, Allah yardımcın olsun en hayırlısı olsun inşallahKalp atışlarını gördüm, doktor riskli bulduğu için kalp atışlarını dinletmedi. riskli bir gebelik bekliyor beni, üçüz sanırken daha da kalabalık olduklarını öğrendim.
4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.Kaç tane oldukları net değil mi şuan, Allah yardımcın olsun en hayırlısı olsun inşallah
Sana ve bebeklerine sağlık nasip etsin rabbimKalp atışlarını gördüm, doktor riskli bulduğu için kalp atışlarını dinletmedi. riskli bir gebelik bekliyor beni, üçüz sanırken daha da kalabalık olduklarını öğrendim.
Ben beylikdüzündeym cnm medicana hastanesinin karşısındaki eczanede estrofemde var cyclo progynovada var bilgin olsunSİLİVRİ
İçersi baya kalabalıkmış. Valla ne dicemi bilemedim. Allah yardım etsin inşallah.4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.
Allah yardımcın olsun canım inşaAllah4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.
Buldum canım çok teşekkür ederim :)Bende bulamamıştım çok farklı ilçelerden buldum birazdan Eyüp tarafında eczaneye gideceğim istersen sorarım
buldum çok sağolunBen beylikdüzündeym cnm medicana hastanesinin karşısındaki eczanede estrofemde var cyclo progynovada var bilgin olsun
Allah sağlıkla geçecek bir süreç nasip etsin4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.
Saglikli bir sekilde hamileligin ilerlesin insallah bune bolluk4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.
evet canım görülüyor silik bir çizgi. çok sevindim. allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza =)Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Gözünüz aydınBugun transfer gunu haric 12 gun 5 . Gun embriyosu betam 1263 cikti doktor cuma gunune randevu verdi
Doktor ilk betama göre ikiz olabilir demişti ama bugün son sonucumdan sonra muhtemelen tek bebek dediSonuçların maşallah çok güzel. İkiz mi ? Benim değerlerim yavaş yükseldi ben transferin 24. Gününde 3700 ü gördüm. Artışım bana yavaş geliyor. 17. Gün 492 idi 20. Gün kontrole gittim o gün minik bir kese gördük. Yarın yine kontrolüm var ama içim rahat etmiyor bi türlü. 3 gündür lekelenmelerim var. Ama aynı zamanda mide bulantıları yaşıyorum. Kalp sesi duyacakmıyız kese büyüdü mü bazen çok endişeye kapılıyorum bazende içim umut dolu oluyo. Buralara kadar gelmişken tamamına ersin istiyorum çok
Korkma stres yapma dua et bi namaz kıl için ferahlar belki . Herşeyin hayırlısı iyi düşün iyi olsun canım benim daha önce öyle oldu diye yine öyle olacakdiye bir kaide yok kiİnşallah, gerçekten meraktan çatlıyorum, kimyasal olacak diye de korkmuyor değilim, geçen ay asilamada 10. Gün minicik çizgi ile kan verdim 4.69 çıktı 2 gün sonra sıfırlandı, ondan korkuyorum
Benimde ilk denemem ama tuttu 2 hafta sonra kese göreceğiz öyle düşünme :)Benım amh duşuk canım 3 yumurta cıktı 2sı dollendı belkıde yumurta sayım az olugu ocın 3cu gunde donduruldu.Bıde ılk denemem .Ilk denemede tutmaz dıye bı korku var ıcımde neden bılmem ama sankı bana ılk denemede tutmaz gıbı gelıyor
Ben 5+1 de gördüm keseleriBir de kızlar 10. Gün 326 12. Gün 994 bugün 14. Gün 2712 çıktı betam dr keseyi 1500 geçince vajinal görebiliriz demişti ama göremedikçok mu acele ediyorum biraz stres oldum dr normal ikizse böyle olabilir göremeyebiliriz dedi bi de çok ufak biley vardı muhtemelen kese bu ama bekleyelim dedi bugün 4+4 oluyor sat a göre ne zaman görünür acaba sizin nasıl oldu
Buldum çok sağolun ne güzel bir grup olduk biz böyle iyi ki varsınız :)Bende bulamamıştım çok farklı ilçelerden buldum birazdan Eyüp tarafında eczaneye gideceğim istersen sorarım
Maşallah canım çok güzel :)Bugun transfer gunu haric 12 gun 5 . Gun embriyosu betam 1263 cikti doktor cuma gunune randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?