2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kalp atışlarını duydunuz mu acaba hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat etsin
Kalp atışlarını gördüm, doktor riskli bulduğu için kalp atışlarını dinletmedi. riskli bir gebelik bekliyor beni, üçüz sanırken daha da kalabalık olduklarını öğrendim.

Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
evet canım görülüyor silik bir çizgi. çok sevindim. allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza =)

Doktor ilk betama göre ikiz olabilir demişti ama bugün son sonucumdan sonra muhtemelen tek bebek dedi Bakalım 10temmuzda belli olacak benim hiç lekelenmem olmadı bugüne kadar şuan öyle mide bulantısı falan vs de yaşamadım baya normal birey gibi hayatıma devam ediyorum İşte bende o yüzden sürekli beta baktırıp durdum İnsallah bekleyen herkese sağlıkla kavuşsun bebeklerine

İnşallah, gerçekten meraktan çatlıyorum, kimyasal olacak diye de korkmuyor değilim, geçen ay asilamada 10. Gün minicik çizgi ile kan verdim 4.69 çıktı 2 gün sonra sıfırlandı, ondan korkuyorum
Korkma stres yapma dua et bi namaz kıl için ferahlar belki . Herşeyin hayırlısı iyi düşün iyi olsun canım benim daha önce öyle oldu diye yine öyle olacakdiye bir kaide yok ki

Benimde ilk denemem ama tuttu 2 hafta sonra kese göreceğiz öyle düşünme :)

Ben 5+1 de gördüm keseleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…