2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ya maşallah ben burdayım anne diyor

Kizlar dayanamadım ben de gidip kan verdim. Bütün idrar testleri tek cizgiydi. Bu gün son noktayı koymak istedim. 2 saat sonra çıkarmış sonuç. Duruma göre artık iğne ilaç hepsini birakcagim
İnşallah sevindirici bir değer görürsün canım

Gayet güzeelll tebrikler canım benim de çift embriyo 3. Gün embriyosuydu 12. Günde değerim 994 tü doktorum çok iyi demişti sen de rahat ol bence senin 5. Gün müydü embriyolar
Tebrık ederım Canım benımde 2 tane 3cu gun dondurulmuş embrıyom var.Havuz yapılıcak toplama olucak yıne.Neden 3cu gunde dondurdular bılmıyorum.Senınkını neden 3cu gunde dondurmuwdular canım?

Aminn inşallah canim mayısta yumurta toplama olmuştu. Pzt doktora gideceğim nasipse transfer için tedavi başlayacak. İlk başlamadan önce epey konuşmuştuk,cesaret vermistin
aynı durumdayız. ben de bugün gittim kontrole ilk kez transfer için =) hayırlısıyla olumlu sonuç alırız inşallah.

Bugün 9. Gün erken gebelik testinde bu kadar çıktı, yarın kan vereceğim ama sizce daha koyu olması gerekmez miydi ?
Kaset test bile daha koyuydu sanki

Eklentiler

• 20230703_134708.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 43
Üzme kendini bu testlerle kan verdiğinde için rahatlayacak bak gör :)
İnşallah, gerçekten meraktan çatlıyorum, kimyasal olacak diye de korkmuyor değilim, geçen ay asilamada 10. Gün minicik çizgi ile kan verdim 4.69 çıktı 2 gün sonra sıfırlandı, ondan korkuyorum

Tebrık ederım Canım benımde 2 tane 3cu gun dondurulmuş embrıyom var.Havuz yapılıcak toplama olucak yıne.Neden 3cu gunde dondurdular bılmıyorum.Senınkını neden 3cu gunde dondurmuwdular canım?
Teşekkürler tatlım benım 10 yumurta çıktı 9 u kaliteli 8 i döllendi ama 3. Güne 4 tane iyi kalite devam edip diğerleri iyi olmayınca riske atmak istememişler sanırım 2+2 dondurdular zaten dr um ben genelde 3. Günde iyiyse dondururum demişti. Onceki denememizde 12 kaliteli yumurtadan sadece 2 döllenmişti onlar da tutmadı bu kez o yüzden de belki kaliteye önem verdiler bir de mikroçipliydi. Ama 3 5 takılma bence embriyologlar anlıyor onu güvenmek şart ben embriyologla konuşmuştum gebelik potansiyeli yüksek embriyoların demişti sanırım o kaçıncı gün olduğundan önemli çünkü 5. Gün de olsa önemli olan rahimle buluşması kabul etmesi gömülmesi sağlıklıysa her şekilde tutunacaktır için rahat olsun ne zamandı transferin

Kızlar İSTANBUL AVRUPA yakasında ESTROFEM tedarik edebileceğim bir yer var mı aldığınız çok acil lazım yarın bitiyor bulunduğum yerde de tedarik edemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…